Förenade Bil i Göteborg - Vi kan Kia!
KIA Sverige
Om Oss
Kontakta Oss
Förenade Bil
Öppettider
Medarbetare
Lediga Tjänster
Nyheter
Integritetspolicy
Förenade Bil integritetspolicy

integritetspolicy

Vi bryr oss om dina uppgifter

Din personliga integritet och vår hantering av dina personuppgifter är viktig för oss. Den 25 maj 2018 började GDPR (General Data Protection Regulation) att gälla i Sverige och resten av EU. För att du ska känna dig trygg med hur vi på Förenade Bil behandlar dina uppgifter vill vi berätta för dig vad som gäller.

Vi har förtydligat hur vi hanterar dina personuppgifter, för att kunna tillhandahålla tjänster och ge information som du vill använda och är intresserad av på rätt sätt. Kort sagt för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt hos oss, men det är upp till dig att bestämma om du tycker det är okej.

Detta innebär följande:

1. För att kunna ge dig information på olika sätt måste vi spara dina personuppgifter (namn, postadress, e-postadress, telefonnummer) och vi ber om ditt samtycke att få göra detta. Om du inte vill samtycka kan du ändå besöka Förenade Bils hemsida för att hitta information, men vi kan inte ge dig löpande information. Du kan alltid återkalla ett samtycke. Då raderar vi dina kontaktuppgifter och det gör vi även om du avregistrerar dig att få nyhetsbrev.

2. Vill du köpa något av oss måste vi använda vissa personuppgifter (personnummer, namn, postadress, telefonnummer, e-postadress, reg nummer) för att klara vår bokföring. Vi gör detta för att du då ingått ett avtal med oss och det framgår tydligt vid köpet vilka villkor vi har rörande detta.

Vi vet att det inte alltid är lätt att förstå sina rättigheter. Vill du veta mer eller framföra synpunkter gör du så här:

1. Du är alltid välkommen att fråga eller framföra synpunkter direkt till oss på GDPR@forenadebil.se. Följer du länken Data Privacy får du också veta vem hos oss som är ansvarig inklusive kontaktuppgifter.

2. Du kan också kontakta Datainspektionen om du är missnöjd med hur vi hanterar dina personuppgifter.


Förenade Bil i Göteborg AB

Kia Plug-in hybrid Aktuella erbjudanden Våra begagnade bilar
Kia Business Edition - Kia tjänstebil Privatleasing Boka Service online här
Sveriges lägsta Nybilsgaranti.
Kia Modeller
Picanto
Rio
Venga
Soul
cee'd
cee'd SW
Niro Hybrid
Niro Plug-in Hybrid
Optima
Optima Plug-in Hybrid
Optima SW
Optima SW Plug-in Hybrid
Carens
Sportage
Sorento
Att Köpa
Erbjudanden
7 års Nybilsgaranti
Plug-in hybrid
Varför Kia?
Finansiering
Privatleasing
Tjänstebil
Försäkring
Att Äga
Kia Originalservice
8+ Service
Serviceintervaller
Kia Originaldelar
Tillbehör
Kia-Kortet
Vägassistans
Däckhotell
Om Oss
Kontakta oss
Förenade Bil
Öppettider
Medarbetare
Lediga Tjänster
Nyheter
Förenade Bil på Facebook

SIDKARTA
© COPYRIGHT 2004-2018 FÖRENADE BIL I GÖTEBORG AB WEBDESIGN: KANGAROO DESIGN | WEBBHOTELL: PLATS.SE | [INTERN LOGIN]