Förenade Bil i Göteborg - Vi kan Kia!
KIA Sverige
Att Köpa
7 års Nybilsgaranti
Plug-in hybrid
Varför Kia?
Finansiering
Privatleasing
Tjänstebil
Försäkring
Aktuella erbjudanden
Provkör Kia
Kia Nybilsgaranti

KIA Nybilsgaranti

Trygghet och bra andrahandsvärde

Hur kan vi erbjuda sju års nybilsgaranti när många av våra konkurrenter bara ger sina kunder två eller tre år? En av anledningarna är att Kia är ett av de bilmärken som har lägst antal maskinskador*. Det i sin tur är en konsekvens av att vi är oerhört noggranna och övervakar varje del av tillverkningsprocessen i våra fabriker. Vi litar på vår kvalitet helt enkelt.

Den sjuåriga nybilsgarantin gäller för bilar i privat bruk samt tjänste- och förmånsbilar. Garantin följer bilen och upphör sju år efter första registreringsdatum eller efter 15 000 körda mil - det som först uppnås - alternativt med obegränsad körsträcka efter tre år. Nybilsgarantin gäller nya Kia-bilar som registreras från och med 1:a januari 2010. För bilar i kommersiellt bruk gäller nybilsgarantin i tre år eller 15 000 mil - det som först inträffar.

GARANTIN – ETT VÄRDE SOM FÖLJER MED BILEN

Nybilsgarantin är inte en försäkring som du behöver betala något extra för, den gäller från fabrik och följer din bil oavsett hur många gånger den byter ägare. Detta är en bidragande orsak till att en begagnad Kia har ett så bra andrahandsvärde, eftersom det naturligtvis är attraktivt för en ny ägare att köpa en bil med garanti kvar på.

För att nybilsgarantin ska gälla så måste all service utföras antingen av en auktoriserad Kia-verkstad eller av annan verkstad, förutsatt att arbetet utförts på ett fackmannamässigt sätt enligt Kias serviceprogram under hela garantitiden. Det vill säga från första servicetillfället.

KORREKT SERVICE - EN DEL AV ÖVERENSKOMMELSEN

Service ska utföras efter det som först inträffar, den körsträcka eller den tidsperiod som anges i service- och garantiboken som medföljer varje ny Kia. Särskilda garantivillkor omfattar bilar som används som taxi-, bud-, uthyrnings- eller körskolebilar, samt bilar som används i hamn- och gruvarbete.

BEHÅLL ORIGINALKVALITETEN PÅ DIN KIA

De reservdelar och tillbehör som används vid service och reparationer måste hålla minst samma kvalitet som Kias originaldelar. Vid service på en annan verkstad än en auktoriserad Kia-verkstad måste verkstaden kunna visa att servicen har utförts enligt ett korrekt serviceprotokoll. Alla reservdelar, tillbehör och vätskor som används vid servicen ska anges i serviceprotokollet. Serviceprotokollet ska finnas tillgängligt för granskning under hela garantitiden.

Välkommen att kontakta oss om du har frågor eller vill veta mer om våra generösa garantivillkor.

*(Källa: Länsförsäkringars maskinskaderapport 2011).


Vanliga frågor om 7 års nybilsgaranti »

Läs mer om Kia Originalservice »
Kia Plug-in hybrid Aktuella erbjudanden Våra begagnade bilar
Kia Business Edition - Kia tjänstebil Privatleasing Boka Service online här
Sveriges lägsta Nybilsgaranti.
Kia Modeller
Picanto
Rio
Venga
Soul
cee'd
cee'd SW
Niro Hybrid
Niro Plug-in Hybrid
Optima
Optima Plug-in Hybrid
Optima SW
Optima SW Plug-in Hybrid
Carens
Sportage
Sorento
Att Köpa
Erbjudanden
7 års Nybilsgaranti
Plug-in hybrid
Varför Kia?
Finansiering
Privatleasing
Tjänstebil
Försäkring
Att Äga
Kia Originalservice
8+ Service
Serviceintervaller
Kia Originaldelar
Tillbehör
Kia-Kortet
Vägassistans
Däckhotell
Om Oss
Kontakta oss
Förenade Bil
Öppettider
Medarbetare
Lediga Tjänster
Nyheter
Förenade Bil på Facebook

SIDKARTA
© COPYRIGHT 2004-2018 FÖRENADE BIL I GÖTEBORG AB WEBDESIGN: KANGAROO DESIGN | WEBBHOTELL: PLATS.SE | [INTERN LOGIN]