Förenade Bil i Göteborg - Vi kan Kia!
KIA Sverige
Att Köpa
7 års Nybilsgaranti
Plug-in hybrid
Varför Kia?
Finansiering
Privatleasing
Tjänstebil
Försäkring
Aktuella erbjudanden
Provkör Kia
Kia Tjänstebil

Kia Tjänstebil

Tjänstebil från Kia, ett smartare val

Om du vill ha en tjänstebil med snygg och prisbelönt design, mycket utrustning, hög komfort och Sveriges längsta nybilsgaranti från fabrik, ja då ska du ta en närmare titt på Kia Business.

Här får du otroligt mycket för pengarna, oavsett vilken modell du väljer. Samtidigt ger vi dig ett lågt förmånsvärde, hög servicenivå och trygghet. Detta innebär att du får en fantastisk bil, samtidigt som du har pengar över till annat. Ja, i vårt breda modellprogram hittar du garanterat en tjänstebil som passar dig och ditt företags behov.

Smart

Det ska inte vara dyrt att ha en tjänstebil från Kia. Vi har prisvärda alternativ både för företaget och tjänstebilsföraren. Vi erbjuder mer utrustning och teknik, till ett bättre pris än vad många av våra konkurrenter gör. Du får garanterat valuta för pengarna. Det tycker vi är smart.

Tryggt

På Kia tummar vi aldrig på kvalitet eller prestanda, och vi tar vårt ansvar från fabrik hela vägen till våra serviceverkstäder. Det gör att du alltid får generösa garantier om du väljer en Kia som tjänstebil. Med hela 7-års nybilsgaranti, får du, ditt företag eller din arbetsgivare ett riktigt tryggt och bekymmersfritt bilägande.

KIA BUSINESS

Våra populära Business modeller är mycket väl utrustade versioner på våra mest populära tjänste- och företagsbilar. Dessa säljs endast till företag och har ett lågt pris anpassat för basbeloppsgränser och låga förmånsvärden.

Kort sagt: Väljer du en Kia som tjänstebil, gör du ett smart val.

Förenade Bil Business Center
Vi guidar dig och ditt företag till ett smart bilval, stor som liten skräddarsyr vi en lösning med god ekonomi både för företaget och föraren.

  • Tjänstebil
  • Leasingbil
  • Personalbil
  • Företagsleasing
  • Poolbil
Kia Företagsförsäljning
Jag kommer gärna ut till er för att presentera vårt Business Center och demonstrerar vårt modellprogram. Det ger också mig en inblick i hur ni använder era bilar. Ni kanske vill låna någon bilmodell för att låta era förare testköra en längre tur?

Anna Hörnell

Företagsförsäljning
Direkt: 031-723 27 27
Mobil: 0708-92 43 66
Skicka E-post


Kia Optima SW Plug-in Hybrid, Niro Plug-in Hybrid

KIA RIO 1,2 MPi LAUNCH BUSINESS

Kia Rio Helt nya Kia Rio är en bil som drar blickarna till sig, den är sportig, elegant och har en mer innovativ design än någonsin tidigare. Aerodynamiska linjer, muskulösa konturer och utmärkande detaljer ger bilen dess pulserande utseende.

Med rymlig kupé, flexibla fällbara baksäten och generöst lastutrymme på 325 liter gör Rio redo för de flesta äventyr. Prestanda är av största vikt i helt nya Kia Rio. Utformad med åkkomfort i fokus och har ett modifierat chassi för en mer flexibel och direkt körkänsla.

Förmånsvärde 1.133 kr*
Basbelopp 3,0
Leasingkostnad 1.327 kr**

Mer om Kia Rio
7 års Nybilsgaranti

Kia cee'd SW 1,6 CRDi GT-Line Business

Kia cee'd SW 1,6 CRDi GT-Line Business Kia cee’d sportwagon GT Line Business är vår sportiga kombi. Med snygg design, överlägsen komfort och innovativ teknik får du ut det mesta av bilkörningen. Med en ombonad och ljuddämpad kupé, smart utrustning samt effektivare motor är den en av våra mest färgstarka bilar någonsin.

Kia cee’d Sportswagon GT Line 1.6 Business är utrustad med bl.a. navigation med backkamera, eluppvärmd läderratt, parkeringssensor bak, bluetooth, 2-zons klimatanläggning, LED-ljus fram och bak samt specialklädsel. Som tillval finns vår helt nya automatiska växellåda DCT7 med dubbelkoppling.

Förmånsvärde 1.358 kr*
Basbelopp 3,9
Leasingkostnad 1.749 kr**

Mer om Kia cee´d SW
7 års Nybilsgaranti

Kia Niro Plug In Hybrid Advance Business

Kia Niro Plug-in Hybrid Att välja Kia Niro som plug in-hybrid är att välja den perfekta kombinationen av en rymlig crossover och en effektiv supermiljöbil. För alla som är måna om miljön och sina egna bränslekostnader är koldioxidutsläpp på låga 30 gram per kilometer och en ren eldrift på omkring 58 kilometer riktigt lockande siffror.

Niro är ovanligt rymlig för att vara en hybrid. Med gott om utrymme för huvud, axlar och ben är det enkelt att sträcka ut och sitta bekvämt. Omgiven av moderna och högteknologiska detaljer, är det lätt att känna sig hemma och njuta av resan.

Förmånsvärde 817 kr*
Basbelopp 6,2
Leasingkostnad 2.703 kr**

Mer om Kia Niro Plug-in Hybrid
7 års Nybilsgaranti
Supermiljöbil

KIA NIRO 1,6 DCT7 HYBRID Advance PLUSPAKET BUSINESS

Kia Niro Helt nya Kia Niro är en lite annorlunda crossover som kombinerar de bästa sidorna hos en modern crossover med alla fördelarna du får med en äkta hybrid-bil. Med andra ord, du får rymligheten och mångsidigheten men dessutom låga utsläpp och lägre driftskostnader.

Kia Niro får sin kraft från ett hybridsystem som växlar mellan bensin- och eldrift eller den bästa kombinationen av båda. En bensinmotor på 105 hk och en elmotor som utvecklar 43,5 hk. Resultatet är klassledande effektivitet med ett koldioxidutsläpp på låga 88 g/km.

Förmånsvärde 1.292 kr*
Basbelopp 4,8
Leasingkostnad 2.134 kr**

Mer om Kia Niro Hybrid
7 års Nybilsgaranti
Miljöbil

KIA SOUL 1,6 CRDi DCT7 Advance BUSINESS

Kia Soul Vill man ha en bil som är annorlunda och som andra lägger märke till, då är Kia Soul ett spännande alternativ. Med sin speciella och kaxiga design är det en bil som verkligen sticker ut bland mängden av slätstruket formgivna bilar.

Kia har som vanligt en mycket hög utrustningsnivå från start. Här ingår bl.a. 18" aluminiumfälgar, klimatanläggning, parkeringsensorer bak och ett exteriört stylingpaket. Soul levereras med en 1,6 liters dieselmotor tillsammans med en 6-växlad manuell eller 7-stegad DCT automatisk växellåda med dubbelkopplingsteknik.

Förmånsvärde 1.313 kr*
Basbelopp 3,9
Leasingkostnad 1.720 kr**

Mer om Kia Soul
7 års Nybilsgaranti

Kia Optima PLUG IN HYBRID Advance Pluspaket Business

Kia Optima Kia Optima Plug-in Hybrid drivs av två motorer som tillsammans ger dig överlägsen flexibilitet, en elmotor och en bensinmotor. När du väljer att köra helt nya Kia Optima Plug-in Hybrid enbart på el kan den ta dig upp till 54 kilometer på en enda laddning! Skulle elmotorns batteri ta slut kommer den laddas av bensinmotorn när du kör.

Hybrid-tekniken växlar sömlöst mellan el-, hybrid eller bensindrift. Resultatet är en bil som är kraftfull, släpper ut mindre avgaser och som dessutom är precis lika enkel att köra och sköta som en traditionell bil.

Förmånsvärde 1.229 kr*
Basbelopp 7,3
Leasingkostnad 3.224 kr**

Mer om Kia Optima Plug-in Hybrid
7 års Nybilsgaranti
Supermiljöbil

Kia Optima SW PLUG IN HYBRID Advance Pluspaket Business

Kia Optima SW Plug-in Hybrid Vår helt ny Kia Optima plug-in hybrid i kombiutförande går redan nu att förhandsboka. Denna Supermiljöbil har en räckvidd på 62 km på enbart el. Skulle elmotorns batteri ta slut kommer den laddas av bensinmotorn när du kör. Hybrid-tekniken växlar sömlöst mellan el-, hybrid eller bensindrift. Den efterlängtade Optima plug-in hybrid i kombiutförande är en bil utan kompromisser, varken på prestanda eller rymlighet. Med ett lågt förmånsvärde, en låg milkostnad och innovativa säkerhetslösningar kommer Nya Optima SW plug-in hybrid bli den perfekta tjänstebilen.

VI HAR ETT FÅTAL BILAR FÖR OMGÅENDE LEVERANS!

Förmånsvärde 1.304 kr*
Basbelopp 7,5
Leasingkostnad 3.303 kr**

Mer om Kia Optima SW
7 års Nybilsgaranti
Supermiljöbil

Kia Optima SW 1.7 CRDi DCT-7 GT LINE BUSINESS

Kia Optima SW Helt nya Kia Optima är utvecklad för dig och de du bryr dig mest om. Optima-familjen består av bilar som är rymliga, säkra och fulla av innovativ teknik som till exempel autobroms, aktivt filövervakningssystem, skyltscanning, självparkeringssystem och ljudsystem från Harman Kardon®.

Förmånsvärde 1.887 kr*
Basbelopp 6,9
Leasingkostnad 2.880 kr**

Mer om Kia Optima SW
7 års Nybilsgaranti

KIA CARENS 1,7 CRDi DCT7 Advance BUSINESS

Kia Carens Multikombi för den stora familjen. Pendling till jobbet, långkörning på landsväg eller familjeutflykter - Kia Carens är det perfekta bilvalet. Denna mångsidiga bil förenar utrymme och flexibilitet med läcker europeisk design. Samtidigt finns toppmodern teknik, omfattande säkerhetslösningar och komfort.

Vem kunde ana att det gick att skapa modern elegans i den annars alldagliga MPV-klassen? Kia Carens är inte bara rymlig och smidig, den har även många läckra designinslag; från stilfulla xenonstrålkastare fram till tuffa baklysen med modern LED-teknologi.


Förmånsvärde 1.483 kr*
Basbelopp 4,2
Leasingkostnad 1.847 kr**

Mer om Kia Carens
7 års Nybilsgaranti

KIA SPORTAGE 1,7 CRDi SPECIAL BUSINESS

Kia Sportage En SUV med snyggare design, mer teknik och fler smarta funktioner som ger dig både suverän komfort och hög säkerhet. Detta är vår mest sålda SUV, utformad och tillverkad i Europa.

En rad smarta funktioner och lösningar finns inbyggda i nya Sportage. Med Bi-Xenon strålkastare tillsammans med LED har du ett djupt och brett ljus för bästa sikt. Helljusassistans sköter själv avbländning vid mörkerkörning. Vårt smarta självparkeringssystem hjälper dig att både med att hitta en ledig parkeringsficka och att parkera åt dig.


Förmånsvärde 1.566 kr*
Basbelopp 5,4
Leasingkostnad 2.368 kr**

Mer om Kia Sportage
7 års Nybilsgaranti

Kia Sportage 2,0 CRDi AWD GT-Line Business

Kia Sportage 2,0 CRDi AWD GT-Line Business Den fjärde generationen av vår populära SUV Sportage är en helt ny bil från grunden. Från den nya designen till den avancerade tekniken och nya smarta funktioner. Nya Kia Sportage har stort fokus på såväl passagerarnas som medtrafikanternas säkerhet, något som märks i form av aktiva säkerhetslösningar som t.ex. autobroms och dödavinkelvarning.

Kupén har fått högre komfort och bättre säkerhet genom nya tekniska lösningar. Tack vare ny, effektiv motor och växellåda har även prestanda och effektivitet förbättrats. Detta är verkligen en fullutrustad tjänstebil, allt för under 7,5 basbelopp!


Förmånsvärde 1.833 kr*
Basbelopp 7
Leasingkostnad 2.891 kr**

Mer om Kia Sportage
7 års Nybilsgaranti

KIA SORENTO 2,2 CRDi AWD AUT BUSINESS

Kia Sorento Nya Sorento är en perfekt tjänstebil om du söker en rymlig, driftsnål och fyrhjulsdriven SUV som följeslagare både i tjänsten och privat. Denna generationen reflekterar Kias världsomspännande filosofi med klassledande köregenskaper, anmärkningsvärda designinnovationer samt smarta funktioner.

Med utökat benutrymme för både andra och tredje radens passagerare, är Sorento rymligare än någonsin. Med sittplatser på tredje raden kan upp till sju personer följa med på resan. Baksätena kan fällas helt eller delvis, allt för bästa säteskombination och bagageutrymme för din resa.


Förmånsvärde 2.158 kr*
Basbelopp 7,5
Leasingkostnad 3.302 kr**

Mer om Kia Sorento
7 års Nybilsgaranti

Kia Sorento 2,2 CRDi AWD AUT Special Business

Kia Sorento 2,2 CRDi AWD AUT Business/Business+ Nya Sorento är en perfekt tjänstebil om du söker en rymlig, driftsnål och fyrhjulsdriven SUV som följeslagare både i tjänsten och privat. Denna generationen reflekterar Kias världsomspännande filosofi med klassledande köregenskaper, anmärkningsvärda designinnovationer samt smarta funktioner.

I Special Business-utförande är nya Sorento dessutom utrustad med bland annat självparkeringssystem, Infinity ljudsystem, elmanövrerad baklucka, ventilerade framstolar och döda vinkel-varning. 7-års nybilsgaranti är en självklarhet.


Förmånsvärde 2.588 kr*
Basbelopp 8,8
Leasingkostnad 3.891 kr**

Mer om Kia Sorento
7 års NybilsgarantiKontakta en säljare för mer information om hur vi kan hitta en lösning för just era behov »
Kia Plug-in hybrid Aktuella erbjudanden Våra begagnade bilar
Kia Business Edition - Kia tjänstebil Privatleasing Boka Service online här
Sveriges lägsta Nybilsgaranti.
Kia Modeller
Picanto
Rio
Venga
Soul
cee'd
cee'd SW
Niro Hybrid
Niro Plug-in Hybrid
Optima
Optima Plug-in Hybrid
Optima SW
Optima SW Plug-in Hybrid
Carens
Sportage
Sorento
Att Köpa
Erbjudanden
7 års Nybilsgaranti
Plug-in hybrid
Varför Kia?
Finansiering
Privatleasing
Tjänstebil
Försäkring
Att Äga
Kia Originalservice
8+ Service
Serviceintervaller
Kia Originaldelar
Tillbehör
Kia-Kortet
Vägassistans
Däckhotell
Om Oss
Kontakta oss
Förenade Bil
Öppettider
Medarbetare
Lediga Tjänster
Nyheter
Förenade Bil på Facebook

SIDKARTA
© COPYRIGHT 2004-2018 FÖRENADE BIL I GÖTEBORG AB WEBDESIGN: KANGAROO DESIGN | WEBBHOTELL: PLATS.SE | [INTERN LOGIN]