Tjänstebil – Kia Ceed SW Plug-In Hybrid

Kia Ceed SW Plug-In Hybrid tjänstebil – en laddbar testvinnare med ny design, fler säkerhetssystem och uppkopplade tjänster som tar dig upp till 50 km på el. Kia Ceed SW Plug-In Hybrid ger plats för hela familjens aktiviteter och äventyr med hela 437 liter i lastutrymmet, upp till 1 506 liter om du fäller ner det delbara ryggstödet helt.

Läs mer om Kia Ceed SW Plug-In Hybrid.

Förenade Bil Kia Business Center
Vad är skillnaden mellan Tjänstebil, Förmånsbil & Personalbil? Hur beräknas förmånsvärdet? Vad är drivmedelsersättning? Är du och ditt företag mest kompatibel med operativ eller finansiell leasing? Det är mycket att hålla reda på. Med personlig rådgivning hjälper vi dig att hitta rätt företagsleasing, till rätt pris som passar både dig som förare och företagare.

Kia Ceed SW Plug-In Hybrid

Kia Business Lease erbjudande inkl. Serviceavtal, Bilförsäkring, Vinterhjul och Garanterat restvärde.
5.380 kr/mån
2.241 kr/mån

Se alla aktuella erbjudanden

XCeed Plug-In Hybrid Action

Kia Business Lease erbjudande inkl. Serviceavtal, Bilförsäkring, Vinterhjul och Garanterat restvärde.
5.556 kr/mån
2.290 kr/mån

XCeed Plug-In Hybrid Advance

Kampanjrabatt 68 400 kr. Gäller endast vid finansiering via Kia Billån med Kia Serviceavtal.
Kia Business Lease erbjudande inkl. Serviceavtal, Bilförsäkring, Vinterhjul och Garanterat restvärde.
5.763 kr/mån
2.405 kr/mån

XCeed Plug-In Hybrid Advance Plus

Kia Business Lease erbjudande inkl. Serviceavtal, Bilförsäkring, Vinterhjul och Garanterat restvärde.
6.073 kr/mån
2.577 kr/mån

*Leasingkostnad per månad exklusive moms på 36 månader, max körsträcka 4.500mil med garanterat restvärde. Kia original vinterhjul, Kia Serviceavtal och Kia Bilförsäkring ingår. Försäkringspremie är en indikation och fastställs individuellt. Onormalt slitage och övermil debiteras utöver leasinghyran. Månadshyran är rörlig och kan förändras baserat på leasinggivarens upplåningskostnader. Uppläggning- & administrationsavgifter tillkommer.**Förmånsvärde per månad, exempel vid 50% marginalskatt.

Kia Business Lease

Upptäck den laddbara friheten med en ny, välutrustad Kia Tjänstebil. Med Kia Business Lease ingår försäkring, service, vinterhjul och garanterat restvärde.

Med Kia Business Lease kan du välja bland ett brett utbud av nya, laddbara modeller med innovativ teknik och utrustning. 

7 års nybilsgaranti, 7 års fri assistans och 7 års fria uppdateringar till bilens navigation och telematik i samband med Kia Originalservice ingår så att du kan känna dig trygg och säker i din laddbara Kia under hela perioden. Leasingperioden är 36 månader med olika val på körsträcka, men ni kan även välja Flexlease för flexibel leasingperiod. När perioden är slut lämnar du enkelt tillbaka bilen till oss.

Kia Ceed SW Tjänstebil – ett enkelt val

Från 5.273 kr/mån kan du köra en helt ny Kia Ceed SW Plug-In Hybrid tjänstebil. Generös utrustning ingår som standard i en helt ny Kia men du har självklart möjligheten att komplettera med Kia Originaltillbehör som är konstruerade, tillverkade och testade för att passa din Tjänstebil perfekt. Genom att välja en laddbar Kia bidrar du och ditt företag till minskade koldioxidutsläpp.

Räkna på din Tjänstebil

Vi hjälper självklart till att ta fram en offert som passar din och ditt företags prisbild. Du har även möjligheten att själv räkna på hur du kan minska ditt företags miljöpåverkan genom att köra eller köpa en laddbar tjänstebil. Här kan du jämföra kostnaderna mellan olika laddbara Kia-modeller.

Göteborg
Anna Hörnell

Anna Hörnell

Företagsförsäljning

Varberg
Gabriel Waldstam

Gabriel Waldstam

Företagsförsäljning

Vi guidar dig i valet av tjänstebil

Vi kommer gärna ut till er för att presentera vårt Kia Business Center och demonstrerar aktuellt modellprogram. Det ger också oss en inblick i hur ni använder era bilar. Ni kanske vill låna någon bilmodell för att låta era förare testköra en längre provtur, eller skapa ett provkörningsevent för er personal?
Tveka inte på att kontakta Anna i Göteborg eller Gabriel i Varberg för mer information kring Kia Ceed SW Plug-In Hybrid Tjänstebil.