Kia Ceed - Köp eller teckna privatleasing | Förenade Bil
Kia Ceed

Ceed - halvkombi med snygg design och överlägsen komfort

Kia Ceed

Söker du körglädje, uttrycksfull design och härlig körkänsla, då har du hittat rätt. Helt nya Kia Ceed har en kraftfull och förfinad design som genast fångar din uppmärksamhet. Dessutom är den utrustad med massor av intelligent ny teknik som gör resan ännu mer njutbar. Samtidigt får du en rymlig och funktionell bil, ritad av Kias prisbelönta designteam i Europa. Det finns mycket att upptäcka, så provkör redan idag. Som alltid har du 7 års nybilsgaranti.

Kia Ceed 1,0 T-GDi Action

Kampanjpris

201.000 kr

Ord pris 221.000 kr
Månadskostnad fr. 1.813 kr

Privatleasing fr.

2.995 kr/mån

Kia Ceed 1,5 T-GDi DCT Advance Plus

Nyhet! Modellår 2021 med uppgraderad turbomotor på 160hk!

Kampanjpris

245.400 kr

Ord pris 265.400 kr
Månadskostnad fr. 2.343 kr

Privatleasing fr.

3.495 kr/mån

Se all specifikation för Kia Ceed: Faktablad

Kia Ceed interiör

Teknik & komfort i fokus

Utrustad med en mängd nya tekniska system.

Kia Ceed är utrustad med en mängd nya tekniska system som levererar bättre komfort, högre säkerhet och en ännu mer sömlös uppkoppling. Förarplatsen är ergonomiskt utformad utifrån förarens behov, där alla reglage är logiskt placerade och lätta att manövrera. Instrumentpanelens horisontellt sömlösa design skapar en ljus och luftig atmosfär.

Generöst utrustad i grundutförande

Kia Ceed är väldesignad inifrån och ut: alla versioner har en snygg klädsel och en interiör som matchar dess sportiga yttre. Det finns tre paket att välja mellan: Action, Advance och Advance Plus.

Eluppvärmda framstolar & rattvärme

Oavsett årstid och väder erbjuder Ceed behaglig komfort. Framsäten har sätesvärme som är justerbara och som standard finns även rattvärme och eluppvärmda spolarmunstycken.

Nyckelfritt system

Med den smarta nyckeln i fickan kan du enkelt komma in bilen utan att låsa upp. Med en knapptryckning (tillval) startar och stänger du av motorn.

Kia Ceed video

Teknik och säkerhet

DRIVE WiSE-tekniken förser dig med viktig information, så att du på ett säkrare sätt kan manövrera bilen och fatta omedelbara beslut.

Filhållningsassistans

Filövervakningssystemet förhindrar att du hamnar på fel kurs om du tillfälligt skulle tappa koncentrationen. En kamera övervakar bilens position i förhållande till filen du kör i. Om nödvändigt varnas du genom ett ljud och bilen styr automatiskt tillbaka in i filen.

Dödavinkelvarning

Radarsensorer håller koll på dina döda vinklar. Om ett fordon håller på att passera, varnas du via blinkade ljus i sidospeglarna så att du enkelt kan anpassa din körning därefter.

Trötthetsvarnare

Genom att övervaka fordonets och förarens beteenden, upptäcker systemet om du förlorar koncentrationen under körning. Om det är dags att ta en paus, hörs en varning och en symbol på instrumentpanelen blir synlig.

Kia Ceed motorer
Väldesignad inifrån och ut
Kia 7 års Nybilsgaranti

7 års nybilsgaranti

Med vår höga produktkvalitet och noggranna övervakning av varje del i tillverkningsprocessen litar vi fullt ut på våra bilar. Därför kan vi ge dig marknadens längsta nybilsgaranti från fabrik när du köper en ny Kia. Vilket ger dig en oerhörd trygghet och ett bra andrahandsvärde.

Mer om Kia nybilsgaranti

Kia privatleasing

Privatleasing

Privatleasa en Kia i 36 månader mot en månadsavgift. Ingen kontantinsats krävs. Service, nybilsgaranti och Kia Assistans ingår under hela leasingperioden. Månadskostnaden baseras på val av modell och extrautrustning, körsträckan 1.500 mil/år ingår. Välj enkelt till försäkring via Kia Bilförsäkring till en fast månadskostnad.

Mer om privatleasing

Notera: Bilderna kan visa extrautrustning som inte erbjuds i Sverige.

Kia Service
Service
Kia Erbjudanden
Erbjudanden
Kontakta oss
Kontakta oss
Kia Elbil och Plug-in Hybrid
Elbil & Plug-In Hybrid
Kia Privatleasing
Privatleasing
Kia Tjänstebil
Tjänstebil
Top