Kia EV6, Kias första dedikerade elbil

Kia EV6 - Skapad för att inspirera

Kias helt första dedikerade elbil

Kia EV6 - En helt dedikerad elbi

Kia EV6 är den första modellen som bygger på Kias nya elbilsplattform E-GMP (Electric-Global Modular Platform). Detta ger ett plant som kupégolv vilket möjliggör att man kan placera fram- och baksätena på olika vis. Kia EV6 innebär mer utrymme att njuta av njuta av tack vare det långa axelavståndet på 2,9 m, ett innerutrymme i klass med en större SUV.
Som alltid har du 7 års nybilsgaranti.

Kia EV6 510 km räckvidd

En räckvidd på upp till 510 km

Vid full laddning av EV6 batteri på 77.4 kWh möjliggörs en räckvidd på upp till 510 km. Detta innebär mindre tid för att ladda bilen och mer tid för att upptäcka ny inspiration. Den bakhjulsdrivna versionen har en motor och AWD-versionerna har dubbla motorer vilket ger dig bättre framkomlighet oavsett väder och terräng.

Räckvidden är baserad på WLTP och är preliminär i väntan på slutgiltig homologering. Den exakta räckvidden och energiförbrukningen kommer att kommuniceras vid ett senare tillfälle.

Kia EV6 - Skapad för att inspirera

Ultrasnabb laddning

Med 800V ultrasnabb laddning laddar du 10 - 80 procent på under 18 minuter och 4,5 minuters laddning ger dig en räckvidd på 100 km.

Dragkapacitet upp till 1 600 kg

En imponerande dragkapacitet på upp till 1 600 kg medför att du kan ta med dig allt du behöver på dina äventyr helt utan utsläpp.

Imponerande prestanda

Interiör som inspirerar

Välvd dubbel panoramaskärm

Den dubbla panoramaskärmen i Kia EV6 är högupplöst och välvd, med intuitiva menyer och användarvänligt gränssnitt.

Hållbara material

De slankt utformade sätena är tillverkade av återvunna PET-flaskor, högkvalitativt veganskt läder eller mockaimitation.

Augmented Reality Head-Up Display

En AR head-up display projiceras på vindrutan i förarens synfält och guidar dig smidigt och säkert till din destination.

Kia EV6 E-GMP
EV6, Kias första dedikerade elbil byggd på nya elbilsplattformen E-GMP

All information (bilder, siffror etc.) på denna hemsida kan skilja sig mellan olika länder. Slutgiltig lokal utrustningsnivå kommer att avslöjas inom kort. Information angående räckvidd avspeglar förväntat resultat baserat på WLTP och är preliminär i väntan på homologering. Laddtid och motorprestanda baseras på testresultat utförda av Kia, slutgiltiga siffror kommer att kommuniceras vid ett senare tillfälle. 3,5 sek för 0-100 km/h är den förväntade accelerationen för EV6 GT-versionen baserat på det preliminära utvecklingsmålet.

Kia 7 års Nybilsgaranti

Kontakta oss

Förhandsboka din laddbara Kia Sorento Plug-In Hybrid för leverans i mars redan idag, kontakta oss för mer information

Kontakta oss

Kia 7 års Nybilsgaranti

7 års nybilsgaranti

Med vår höga produktkvalitet och noggranna övervakning av varje del i tillverkningsprocessen litar vi fullt ut på våra bilar. Därför kan vi ge dig marknadens längsta nybilsgaranti från fabrik när du köper en ny Kia. Vilket ger dig en oerhörd trygghet och ett bra andrahandsvärde.

Mer om Kia nybilsgaranti

Kia privatleasing

Privatleasing

Privatleasa en Kia i 36 månader mot en månadsavgift. Ingen kontantinsats krävs. Service, nybilsgaranti och Kia Assistans ingår under hela leasingperioden. Månadskostnaden baseras på val av modell och extrautrustning, körsträckan 1.500 mil/år ingår. Välj enkelt till försäkring via Kia Bilförsäkring till en fast månadskostnad.

Mer om privatleasing

Notera: Bilderna kan visa extrautrustning som inte erbjuds i Sverige.

Kia Service
Service
Kia Erbjudanden
Erbjudanden
Kontakta oss
Kontakta oss
Kia Elbil och Plug-in Hybrid
Elbil & Plug-In Hybrid
Kia Privatleasing
Privatleasing
Kia Tjänstebil
Tjänstebil
Top