Start > Kia modeller > Kia EV6 GT

Kia EV6 GT

World Performance Car
Månadskostnad fr. 7.187 kr/mån

Den laddbara rörelsen accelererar.

Kia EV6 GT – äntligen är den här. Med en acceleration 0–100 km/h på endast 3,5 sekunder, en toppfart på hela 260 km/h och 740 Nm i maximalt vridmoment är Kia EV6 GT är inte bara Kias mest dynamiska bil, utan också den mest underhållande. Som alltid har du 7 års nybilsgaranti.

Provkör Kia EV6 GT

Tillbehör

Kia EV6 GT pris, privatleasing och erbjudanden

Kia EV6 GT

823.100 kr
Månadskostnad fr.** 7.187 kr
12.716 kr/mån
11.161 kr/mån
3.654 kr/mån

*Leasingkostnad per månad exklusive moms på 36 månader, max körsträcka 4.500mil med garanterat restvärde. Kia original vinterhjul, Kia Serviceavtal och Kia Bilförsäkring ingår. Försäkringspremie är en indikation och fastställs individuellt. Onormalt slitage och övermil debiteras utöver leasinghyran. Månadshyran är rörlig och kan förändras baserat på leasinggivarens upplåningskostnader. Uppläggning- & administrationsavgifter tillkommer. **Förmånsvärde per månad, exempel vid 50% marginalskatt.

*Gäller vid avbetalning via Kia Finans, serviceavtal ingår. **Exempel vid avbetalning inklusive serviceavtal på 36 månader med 30% kontant, 55% restvärde och rörlig ränta f.n. 8.45%. Uppläggning- och administrationsavgifter tillkommer. ***Privatleasing på 36 månader, körsträcka 3.000mil, serviceavtal ingår. Onormalt slitage och övermil debiteras utöver leasinghyran. Månadshyran är rörlig och kan förändras baserat på leasinggivarens upplåningskostnader. Uppläggning- och administrationsavgifter tillkommer.

Vill du veta mer om Kia EV6 GT, boka provkörning eller komma i kontakt med en av våra säljare?

Tveka inte på att höra av dig!

Ladda från 10–80 % på 18 minuter.

Årets vinnare av World Performance Car på New York International Auto Show!

Kia EV6 GT är Snabb – även när den står stilla!

Kia EV6 GT

Ultrasnabb laddning av EV6 GT

Med köregenskaperna som Kia EV6 GT erbjuder kommer du att vilja spendera din tid på vägen istället för vid laddstationen. Tack vare den banbrytande 800-voltstekniken kan batteriet i Kia EV6 GT laddas från 10 till 80 procent på så lite som 18 minuter med hjälp av en snabbladdare som levererar över 250 kW. Bilen identifierar automatiskt vilken typ av laddningsstation du använder och optimerar laddningshastigheten baserat på förhållandena.

Kia EV6 GT

Inte en vanlig EV6

En plattform att bygga på.

Elbil & Plug-In Hybrid
Kia EV6 GT är byggd på Kias nyutvecklade elbilsplattform E-GMP. Den möjliggör en låg tyngdpunkt med en optimal viktfördelning. Allt för att skapa en sportig upplevelse på kurviga vägar och en trygg och stabil upplevelse även i höga hastigheter. Tillsammans med bilens höga effekt, elektroniska stötdämpare och en elektronisk differentialspärr bidrar den goda balansen till bilens sportiga köregenskaper. Det långa axelavståndet, de korta överhängen fram och bak och det platta batteripaketet gör att Kia EV6 blir större invändigt än vad exteriören antyder.

De nya förutsättningarna för interiördesign har Kias formgivare förvaltat väl genom att skapa en helt ny upplevelse av komfort och maximerat utrymme för såväl förare som passagerare. Varje invändig detalj andas kvalitet och funktionalitet. Allt från de skålformade sportstolarna med de distinkta neongröna sömmarna till de dubbla välvda panoramaskärmarna som ger föraren intuitiv översikt och full kontroll. På ratten finns en dedikerad knapp för att aktivera GT-körläget som ger fullt utlopp för bilens dynamiska köregenskaper. Det är också enkelt att göra personliga inställningar, bland annat av styrkänsla, gasrespons och en mängd andra funktioner. Allt för att göra Kia EV6 GT till en personligt anpassad upplevelse.

Frågor och svar om Kia EV6 GT

Vad är räckvidden för Kia EV6 GT?

En hundraprocentig laddning ger Kia EV6 GT en räckvidd på upp till 424 km.

Hur fungerar V2D funktionen?

Veichle-2-device – V2D – innebär att bilen kan dela med sig av ström till en extern källa, exempelvis för att driva en ljuskälla, TV, kylväska eller ge ström åt en annan elbil. EV6 kan leverera en effekt upp till 3,6 kW.

Hur lång tid tar det att ladda en Kia EV6 GT?

För ultrasnabb laddning, 10% – 80% på 18 minuter, behöver du en laddstation som kan leverera minst 250 kW. Laddtid vid laddbox (3-fas, 11kW) från 10% – 100% tar ca 6 timmar.

Tål batteriet att snabbladdas kontinuerligt?

Ja, Kia EV6 har ett vätskekylt batteri som tillåter snabbladdningar (DC-laddning) kontinuerligt.

Tveka inte på att kontakta oss om du har fler frågor eller funderingar.

Kontakta oss i Göteborg:                              Kontakta oss i Varberg:
Tel: 031 – 797 35 10                                     Tel: 0340 – 20 37 10
kia@forenadebil.com                                    varberg@forenadebil.com

 

Logo 7 års nybilsgaranti

7 års nybilsgaranti

Med vår höga produktkvalitet och noggranna övervakning av varje del i tillverkningsprocessen litar vi fullt ut på våra bilar. Därför kan vi ge dig marknadens längsta nybilsgaranti från fabrik när du köper en ny Kia. Vilket ger dig en oerhörd trygghet och ett bra andrahandsvärde.