Start > Kia modeller > Kia Ceed SW Plug-In Hybrid

Kia Ceed SW Plug-In Hybrid

En laddbar och rymlig familjekombi
Månadskostnad fr. 2.538 kr/mån

Kia Ceed Sportswagon Plug-In Hybrid (laddhybrid)

Kia Ceed SW Plug-In Hybrid – en laddbar testvinnare med ny design, fler säkerhetssystem och uppkopplade tjänster. Kia Ceed Sportswagon Plug-In Hybrid utsågs till vinnare av Teknikens Världs Stora Bilpris 2021 och tar dig upp till 50 km på el. Med dess kombi för du dessutom hela 437 liter i lastutrymme och upp till 1 506 liter om du fäller ner det delbara ryggstödet helt. Det innebär att kombin erbjuder gott om utrymme för dig och hela familjens aktiviteter och äventyr. Som alltid har du 7 års nybilsgaranti.

Beställ online

Tillbehör

Kia CEED SW Plug-In Hybrid priser, privatleasing och erbjudanden

Kia Ceed SW DCT Plug-In Hybrid Action

Kampanjrabatt 51 300 kr. Gäller endast vid finansiering via Kia Billån. Månadskostnad och Privatleasing inklusive Kia Serviceavtal.
343.400 kr394.700 kr
Månadskostnad fr.** 2.538 kr
3.995 kr/mån
5.433 kr/mån
2.241 kr/mån

Kia Ceed SW DCT Plug-In Hybrid Advance

Kampanjrabatt 51 800 kr. Gäller endast vid finansiering via Kia Billån. Månadskostnad och Privatleasing inklusive Kia Serviceavtal.
358.100 kr409.900 kr
Månadskostnad fr.** 2.657 kr
4.195 kr/mån
5.608 kr/mån
2.337 kr/mån

Kia Ceed SW DCT Plug-In Hybrid Advance Plus

Kampanjrabatt 52 700 kr. Gäller endast vid finansiering via Kia Billån. Månadskostnad och Privatleasing inklusive Kia Serviceavtal.
382.400 kr435.100 kr
Månadskostnad fr.** 2.855 kr
4.595 kr/mån
5.895 kr/mån
2.497 kr/mån

 

*Gäller vid avbetalning via Kia Finans, serviceavtal ingår. **Exempel vid avbetalning inklusive serviceavtal på 36 månader med 30% kontant, 55% restvärde och rörlig ränta f.n. 8.45%. Uppläggning- och administrationsavgifter tillkommer. ***Privatleasing på 36 månader, körsträcka 3.000mil, serviceavtal ingår. Onormalt slitage och övermil debiteras utöver leasinghyran. Månadshyran är rörlig och kan förändras baserat på leasinggivarens upplåningskostnader. Uppläggning- och administrationsavgifter tillkommer.

*Leasingkostnad per månad exklusive moms på 36 månader, max körsträcka 4.500mil med garanterat restvärde. Kia original vinterhjul, Kia Serviceavtal och Kia Bilförsäkring ingår. Försäkringspremie är en indikation och fastställs individuellt. Onormalt slitage och övermil debiteras utöver leasinghyran. Månadshyran är rörlig och kan förändras baserat på leasinggivarens upplåningskostnader. Uppläggning- & administrationsavgifter tillkommer. **Förmånsvärde per månad, exempel vid 50% marginalskatt.

Vill du veta mer om Kia Ceed SW Plug-In Hybrid, boka provkörning eller komma i kontakt med en av våra säljare?

Tveka inte på att höra av dig!

KÖR TILL VARDAGS PÅ EL

Med en Ceed SW Plug-In Hybrid från Kia är det lätt att minska miljöpåverkan utan att tumma på utrymme eller körglädjen. Hybriden både en bensinmotor och en elmotor som jobbar tillsammans för att optimera bränsleförbrukning och kraft. Med 50km räckvidd på el (enligt nya tuffare testcykeln WLTP) klarar de flesta sin vardagliga körning. Deklarerad förbrukning vid blandad körning är 1,3l/100km och koldioxidutsläppen låga 29g/km. Med så låga utsläppsvärden är denna modell berättigad till en klimatbonuspremie på upp till 39.294kr som utbetalas från Transportstyrelsen till köparen.

Ceed SW Plug-In Hybrid – väldesignad kombi inifrån och ut

Kia Ceed Sportswagon Plug-In Hybrid har fått en tydlig uppdatering och är fullmatad med ny teknik. Det finns tre paket av Ceed SW Plug-In Hybrid – Action, Advance och Advance Plus och alla versioner är snyggt klädda med en interiör som matchar Kia Ceed kombins sportiga yttre.

Elbil & Plug-In Hybrid

Kombi med ny design

Nya Ceed SW Plug-in Hybrid har fått en ny front med nya ljuslyktor, utvecklat luftintag och ny frontspoiler. Invändigt möjliggör den stora skärmen en enkel och säker interaktion med bilens funktioner och uppkopplade tjänster.

Teknik och komfort

Kia Ceed SW Plug-in Hybrid har en interiör som matchar dess sportiga yttre samt en mängd smarta funktioner och högteknologiska detaljer för att underlätta din körning och bekvämlighet.

KOLDIOXIDUTSLÄPP FR. 29 GRAM/KM

Teknik och säkerhet

Kia Ceed SW Plug-in Hybrid är väldesignad och alla versioner har en snygg klädsel och en interiör som matchar dess sportiga yttre. Modellen är mycket välutrustad från start och finns i tre olika utrustningsnivåer.

Elbil & Plug-In Hybrid

Flera körlägen

Välj bland flera körlägen som EV/HEV, eller sport beroende på humör.

Modern hybridteknik

Regenerativ bromsningsteknik skapar energi som laddar ditt batteripaket när du bromsar.

Frågor och svar – KIA Ceed Sportswagon

Vad är räckvidden för Kia Ceed SW Plug-In Hybrid?

Kia Ceed SW Plug-In Hybrid har en räckvidd på upp till 50 km på eldrift.

Hur lång är leveranstiden för en Kia Ceed SW Plug-In Hybrid?

Leveranstiden på Kia Ceed SW Plug-In Hybrid ligger just nu på 1 – 3 månader. Leveranstiderna kan komma att förändras så håll koll på vår hemsida, sociala medier eller kontakta våra säljare för att hålla dig uppdaterad.

Kontakta oss i Göteborg:
Tel: 031 – 797 35 10
kia@forenadebil.com

Kontakta oss i Varberg:
Tel: 0340-20 37 10
varberg@forenadebil.com

Vad är skillnaden på Hybrid och Plug-In Hybrid?

Med en Plug-In Hybrid har du möjligheten att ansluta bilen till en extern strömkälla. Det innebär att du sedan kan köra en Ceed SW Plug-In Hybrid i elektriskt läge i upp till 50 km innan den går över till förbränningsmotorn.

En hybridbil har precis som en plug-in hybrid både en elmotor och en förbränningsmotor. Skillnaden är att hybriden har ett mindre batteri som inte kan laddas upp via en extern strömkälla. Batteriet laddas helt enkelt upp när du kör. Förbränningsmotorn i en Hybrid används för att driva fordonet framåt längs vägarna men när bilen står stilla eller körs i låga hastigheter tar man hjälp av elmotorn.

Tveka inte på att kontakta oss om du har fler frågor eller funderingar.

Kontakta oss i Göteborg:                              Kontakta oss i Varberg:
Tel: 031 – 797 35 10                                     Tel: 0340 – 20 37 10
kia@forenadebil.com                                    varberg@forenadebil.com

 

Kia Ceed familjen

Kia Ceed SW Plug-In Hybrid - Lineup

Kia Ceed SW Plug-in Hybrid

Kia Ceed SW Plug-In Hybrid är en perfekt familjekombi med ett stort lastutrymme.

kia XCeed

Kia XCeed Plug-In Hybrid

Kia XCeed Plug-In Hybrid är en sportig crossover med fokus på design och körglädje som sticker ut.

MOT MER HÅLLBAR MOBILITET

Logo 7 års nybilsgaranti

7 års nybilsgaranti

Med vår höga produktkvalitet och noggranna övervakning av varje del i tillverkningsprocessen litar vi fullt ut på våra bilar. Därför kan vi ge dig marknadens längsta nybilsgaranti från fabrik när du köper en ny Kia. Vilket ger dig en oerhörd trygghet och ett bra andrahandsvärde.