Start > Kia modeller > Kia e-Soul

Kia e-Soul - En elbil utöver det vanliga

Privatleasing fr. 8.095 kr/mån

Kia e-Soul

Beundra Kia e-Souls dynamiska karaktär, dess rena linjer och slående silhouette. Ett batteriet på 64 kWh, ger en räckvidd på upp till 452 km på en laddning är detta en elbil utöver det vanliga! Som alltid har du 7 års nybilsgaranti.

Beställ online

Tillbehör

Kia e-Soul priser, privatleasing och erbjudanden

Kia e-Soul Advance LONG RANGE

Kampanjrabatt 21 800 kr. Gäller endast vid finansiering via Kia Billån med Kia Serviceavtal. Månadskostnad och Privatleasing inklusive Kia Serviceavtal.
483.000 kr504.800 kr
Månadskostnad fr.** 4.187 kr
8.095 kr/mån
6.704 kr/mån
2.265 kr/mån

Kia e-Soul Advance Plus LONG RANGE

Kampanjrabatt 22 300 kr. Gäller endast vid finansiering via Kia Billån med Kia Serviceavtal. Månadskostnad och Privatleasing inklusive Kia Serviceavtal.
506.500 kr528.800 kr
Månadskostnad fr.** 4.383 kr
8.495 kr/mån
6.990 kr/mån
2.341 kr/mån

*Gäller vid avbetalning via Kia Finans med tillkommande serviceavtal. **Exempel vid avbetalning inklusive serviceavtal på 36 månader med 30% kontant, 55% restvärde och rörlig ränta f.n. 8.45%. Uppläggning- och administrationsavgifter tillkommer. ***Privatleasing på 36 månader, körsträcka 3.000mil, serviceavtal ingår. Onormalt slitage och övermil debiteras utöver leasinghyran. Månadshyran är rörlig och kan förändras baserat på leasinggivarens upplåningskostnader. Uppläggning- och administrationsavgifter tillkommer.

*Leasingkostnad per månad exklusive moms på 36 månader, max körsträcka 4.500mil med garanterat restvärde. Kia original vinterhjul, Kia Serviceavtal och Kia Bilförsäkring ingår. Försäkringspremie är en indikation och fastställs individuellt. Onormalt slitage och övermil debiteras utöver leasinghyran. Månadshyran är rörlig och kan förändras baserat på leasinggivarens upplåningskostnader. Uppläggning- & administrationsavgifter tillkommer. **Förmånsvärde per månad, exempel vid 50% marginalskatt.

Vill du veta mer om Kia e-Soul, boka provkörning eller komma i kontakt med en av våra säljare?

Tveka inte på att höra av dig!

EN ELBIL UTÖVER DET VANLIGA

UPP TILL 452 KM PÅ EN LADDNING!

Batteriet som återfinns undertill i helt nya Kia e-Soul har ett batteriuppvärmningssystem som värmer upp batteriet i kallare temperaturer för att öka räckvidden. Det bidrar också till att minska förlusten av batteriladdning över natten på grund av kalla väderförhållanden.

KÄNSLA FÖR DETALJER

Ta ett steg tillbaka och beundra helt nya Kia e-Souls dynamiska karaktär, dess slående silhouette och rena linjer. Anpassa exteriören genom att välja mellan 7 stilfulla färger eller någon av de 7 tvåfärgskombinationerna som finns hos nya e-Soul.

Design & Teknik

Nya Kia e-Souls interiör är högkvalitativ, rymlig och lockar med inspirerande innovationer inom teknik, ljud och belysning.

Elbil & Plug-In Hybrid

LED-Strålkastare

LED-strålkastare med LED-dagsljuslampor är sömlöst integrerad i den snygga fronten på nya Kia e-Soul som standard.

EN ENASTÅENDE PERSONLIGHET

REN KÖRGLÄDJE

Helt Nya Kia e-Soul anpassar sig till din favorit-körstil. Välj från “Normal” -läget, vilket ger den fullständiga körupplevelsen optimerad för en typisk körning, eller “Eco” eller “Eco +” -läget för att maximera strömsparandet. Samtidigt maximerar “Sport” -läget bilens prestanda. 

Räckvidd

Kia e-Soul har ett batteriuppvärmningssystem som värmer upp batteriet i kallare temperaturer för att öka bilens räckvidd och minska förlusten av batteriladdning över natten på grund av kalla väderförhållanden.

Elbil & Plug-In Hybrid

Uthållighet

Kombinationen av en elbil med noll CO2 under körning och den omedelbara responsen från en elmotor och ett batteri som medger upp till 452 km. Accelerationen 0 till 100 km/h går på 7,9 sekunder och maxhastigheten är 167 km/h.

Njut av spänningen

Helt Nya Kia e-Soul är ett bevis på att en elbil kan kombinera karaktär och spänning med den senaste tekniken och alla fördelar du får med en crossover. 

Tystnaden infinner sig

Men det är framförallt kombinationen av en elbil med noll CO2 under körning och den omedelbara responsen från en elmotor och ett
batteri som medger upp till 452 km, som gör att en väldigt speciell känsla infinner sig. Accelerationen 0 till 100 km/h går på 7,9 sekunder och maxhastigheten är 167 km/h.

Head-Up-Display (HUD)*

Med Kias Head-Up-Display ovanför instrumentpanelen projicera den viktigaste informationen som hastighet, säkerhetsikoner och navigationsriktningar för minimerar distraktioner. *Beroende på utrustningsnivå

Elbil & Plug-In Hybrid

10.25" touchscreen

Du kan använda den praktiska 10,25 “pekskärmen för att ställa in tiden för att ladda din helt nya Kia e-Soul – till exempel om du vill utnyttja billigare elpriser under natten.

Logo 7 års nybilsgaranti

7 års nybilsgaranti

Med vår höga produktkvalitet och noggranna övervakning av varje del i tillverkningsprocessen litar vi fullt ut på våra bilar. Därför kan vi ge dig marknadens längsta nybilsgaranti från fabrik när du köper en ny Kia. Vilket ger dig en oerhörd trygghet och ett bra andrahandsvärde.