Kia Niro Hybrid

Kombinerar bensin- och eldrift
Privatleasing fr. kr/mån

Kia Niro Hybrid

Att ta ansvar har aldrig varit roligare – eller varit mer spännande. Kia Niro förändrar uppfattningen om hur en hybrid kan vara och bevisar att du kan få en hybrid som varken ger avkall på utseende, komfort eller körglädje. Nya Kia Niro kombinerar bränsleeffektiv hybridteknik med smarta funktioner och mångsidigheten hos en crossover. Det ultimata valet för de som bryr sig om miljön men som också uppskattar en bil som är snygg och som är rolig att köra. Nu finns Niro även som Plug-In Hybrid. Som alltid har du 7 års nybilsgaranti.

Beställ online

Tillbehör

Kia Niro Hybrid priser, privatleasing och erbjudanden

Kia Niro Hybrid Advance Plus

NYHET! Modell 2022
287.800 kr30.280 kr
Månadskostnad fr. 2.748 kr

Kia Niro Hybrid Advance Plus 2

NYHET! Modell 2022
307.700 kr322.700 kr
Månadskostnad fr. 2.938 kr

Med effektivitet som utgångspunkt

START MED ELMOTOR

En hybrid trivs med stadskörning, den är omväxlande och innebär krypkörning med många start och stopp. Hybriden lagrar energi så fort den bromsar in och startar upp med hjälp av elmotorn, utan att använda bränsle eller alstra några utsläpp. Upplev en mer hållbar körning med Niros parallella hybridsystem som växlar mellan bensin- och eldrift eller en kombination av båda.

SNYGGT YTTRE OCH INRE

Kia Niro Hybrid har ett sportigt, muskulöst utseende och en graciös profil som bidrar till ett klassledande lågt luftmotstånd med bara 0,29 Cd. Inne i den rymliga kupén möter du en väl avstämd balans mellan teknik och komfort. Du sitter bekvämt i det sköna sättet, luta dig tillbaka och gör dig redo för äventyr!

Graciösa profilen

Den graciösa profilen bidrar inte bara till det sportiga och muskulösa utseendet, det ger också Niro klassledande lågt luftmotstånd med bara 0,29 Cd.

 

Elbil & Plug-In Hybrid

Påfallande snygg

LED-ljus kombinerat med distinkta former, skapar tillsammans ett ultramodernt utseende. Sidorutornas konstruktion minimerar turbulens och luftmotstånd, samtidigt som en bakre diffuser hjälper till att optimera luftflödet.

Generös lastkapacitet

Baksätena kan delas 60/40 och med sätena nedfällda blir golvet nästintill plant, vilket underlättar lastning samtidigt som utrymmet ökar. Med baksätet helt uppfällt är lastkapaciteten 436 liter och med baksätet helt nedfällt är den 1434 liter.

Optimal sittkomfort

Här har du gott om plats att sträcka på benen, nya Kia Niro är ovanligt rymlig för att vara en hybrid. Du kan enkelt justera och anpassa sätena, allt för att både förare och passagerare, ska sitta så bekvämt som möjligt. Eftersom bilen är en Crossover, har den även ett högre och mer bekvämt insteg.

Elbil & Plug-In Hybrid

Smarta funktioner

För att underlätta bilkörningen är Kia Niro Hybrid utrustad med högteknologiska smarta funktioner. I pekskärmen styr du ljudsystemet som är kompatibelt med appar som Android Auto och Apple carplay. Skärmen visar också det användarvänliga navigationssystemet som ger förslag på snabbaste rutt, den är även kopplad till backkameran som underlättar din backning.

Niro-familjens framgångshistoria

Redan 2016 fick Kia Niro Hybrid utmärkelsen "Årets smartast bil 2016", tack vare sin förmåga att kombinera låga utsläpp, flexibilitet och ekonomi. Kia Niro Plug-In Hybrid blev utnämnd till "Årets smartaste laddhybrid 2017" i Teknikens Värld nr. 22. Nu kompletteras familjen med helt Kia e-Niro. 

Kia Niro Hybrid - Lineup

Kia Niro Hybrid

Kia Niro har utsetts till Årets smartaste bil 2016. En Hybrid med lastkapacitet som en kombi samt energi- och bränsleeffektivitet som en Hybrid.

Kia Niro Plug-In Hybrid - Lineup

Kia Niro Plug-In Hybrid

Kia Niro Plug-In Hybrid är en äkta crossover med miljöbilsteknik, som dessutom har en räckvidd på upp till 50 kilometer på en enda laddning.

Kia e-Niro - Lineup

Kia e-Niro

Kia e-Niro är en eldriven crossover med en räckvidd på upp till 455 kilometer på en enda laddning.

Bekväm och Flexibla utrymmen

Logo 7 års nybilsgaranti

7 års nybilsgaranti

Med vår höga produktkvalitet och noggranna övervakning av varje del i tillverkningsprocessen litar vi fullt ut på våra bilar. Därför kan vi ge dig marknadens längsta nybilsgaranti från fabrik när du köper en ny Kia. Vilket ger dig en oerhörd trygghet och ett bra andrahandsvärde.