Start > Kia modeller > Kia ProCeed

Kia ProCeed

Design som väcker känslor och gott om utrymme

Kia ProCeed

Kia ProCeeds vackra Shooting brake-profil kombinerar spänningen och elegansen hos en coupé med rymligheten och mångsidigheten hos en kombi. Som alltid har du 7 års nybilsgaranti.

Beställ online

Tillbehör

Kia Proceed priser, privatleasing och erbjudanden

En sportig crossover

STARK KARAKTÄR

Varje detalj i ProCeed talar för sig själv och utstrålar självsäkerhet ur alla vinklar. Som standard är modellen utrustad med sportiga sidolister, radiatorgrill, LED-strålkastare med LED-blinkers och nyutvecklade 17″ och 18″ aluminiumfälgar.

Iögonfallande design

I nya Kia ProCeed välkomnas du av en kupé med högkvalitativa materialval, komfort och modern design. Här finns bl a en D-formad sportläderratt med paddelväxlar, en 10,25”″pekskärm med navigation och Kia UVO-Connect för smarta uppkopplade tjänster. I GT Line-utförande ingår delläderklädsel (konstläder) som är quiltad i svart/ljusgrå med grå kontrastsömmar. GT levereras med delläderklädsel som har svart Alcantara och röda kontrastsömmar.

Sportiga detaljer

Med sin shooting brake-design är ProCeed mångsidig som en kombi och samtidigt elegant som en coupé. Den flödande, sluttande taklinjen och en strömlinjeformad kontur matchar perfekt den sportiga kördynamiken. Kolla in de omgjorda 18-tums lättmetallfälgar! Med sina röda navkapslar och röda bromsok ger de även designen en visuell stabilitet.

Djärv design

ProCeed GT har djärv design, sportiga attribut och muskulös prestanda. Radiatorgrill i matt krom, iskubsformade LED-ljus, aerodynamisk taklinje, bakre LED-ljus och dubbla avgasutblås. Ett nöje att köra.

Elbil & Plug-In Hybrid

Läder sportsäten

GT levereras med delläderklädsel som har svart Alcantara och röda kontrastsömmar. Som standard ingår 8″ navigationssystem, JBL ® premium ljudsystem och eluppvärmd D-formad sportratt med paddlar.

Teknisk interiör

Njut av den exklusiva atmosfären med mjuka ytor, sportstolar i läder-mockakombination med röda sömmar och ordentligt sidostöd, tillplattade sportratten, panoramaglastak och svart innertak.

Elbil & Plug-In Hybrid

Körlägesval (DMS)

I kombination med DCT-låda ökar kördynamiken genom förbättrad gasrespons och acceleration, samt optimerad prestanda vid växlingar.

Kia Ceed familjen

Kia Ceed - Lineup

Kia Ceed

Kia Ceed har en kraftfull och förfinad design som genast fångar din uppmärksamhet

Kia Ceed SW - Lineup

Kia Ceed SW

Kia Ceed Sportswagon karakteriseras av rymlighet, mångsidighet och snygg design.

Kia Ceed SW Plug-In Hybrid - Lineup

Kia Ceed SW Plug-in Hybrid

Kia Ceed SW Plug-In Hybrid är en perfekt familjekombi med ett stort lastutrymme.

Kia XCeed Plug-In Hybrid - Lineup

Kia XCeed Plug-In Hybrid

Kia XCeed Plug-In Hybrid är en sportig crossover med fokus på design och körglädje som sticker ut.

Kia ProCeed - Lineup

Kia Proceed

Kia ProCeeds vackra Shooting brake-profil kombinerar en coupé elegans och en kombis rymligheten.

Logo 7 års nybilsgaranti

7 års nybilsgaranti

Med vår höga produktkvalitet och noggranna övervakning av varje del i tillverkningsprocessen litar vi fullt ut på våra bilar. Därför kan vi ge dig marknadens längsta nybilsgaranti från fabrik när du köper en ny Kia. Vilket ger dig en oerhörd trygghet och ett bra andrahandsvärde.