Start > Kia modeller > Kia Rio

Kia Rio - Halvkombi att beundra

Fin komfort och hög säkerhet
Privatleasing fr. 2.895 kr/mån

Kia Rio

Kia Rio är en bil som drar blickarna till sig, den är sportig, elegant och har en mer innovativ design än någonsin tidigare. Aerodynamiska linjer, muskulösa konturer och utmärkande detaljer ger bilen dess dynamiska utseende. För en sportigare upplevelse finns Rio GT Line som är fullmatat med spännande utrustning både på insidan och utsidan. Som alltid har du 7 års nybilsgaranti.

Beställ online

Tillbehör

Kia Rio priser, privatleasing och erbjudanden

Kia Rio 1,0 T-GDi Advance

Valfri färg ingår i priset, begränsat antal!
199.400 kr207.400 kr
Månadskostnad fr. -4 kr
2.895 kr/mån
Företagserbjudande

Kia Rio 1,0 T-GDi DCT Advance

Valfri färg ingår i priset, begränsat antal!
214.400 kr222.400 kr
Månadskostnad fr. 0 kr
3.050 kr/mån
Företagserbjudande

Kia Rio 1,0 T-GDi DCT 48V GT Line

Valfri färg ingår i priset, begränsat antal!
242.400 kr250.400 kr
Månadskostnad fr. 0 kr
Företagserbjudande

Känsla för detaljer

REDO FÖR ÄVENTYR

Med rymlig kupé, flexibla fällbara baksäten och generöst lastutrymme på 325 liter gör Rio redo för de flesta äventyr. Det är lätt att uppskatta den moderna, sportiga och förarorienterade interiören i Kia Rio. Här finns allt från högkvalitativa soft-touch material och ergonomiskt utformade framstolar, till Kias senaste gränssnitt för intuitiv och säker fjärrstyrning av funktioner och ljud.

DÄR PASSION OCH PERFEKTION MÖTS

Helt nya Kia Rio är lätt att tycka om tack vare den moderna, sportiga och förarorienterade interiören. Här finns allt från mjuka material och ergonomiskt utformade framstolar till Kias senaste gränssnitt för bekväm och säker fjärrstyrning av funktioner och ljud.

Hög komfort året om

Helt nya Kia Rio tar komfort på största allvar. Med klimatanläggning (ACC), sätesvärme fram samt rattvärme, kan du njuta lite extra på resan – oavsett årstid. Tack vare rymlig kupé finns det även alltid gott om plats att sträcka ut sig på.

Elbil & Plug-In Hybrid

I kontakt med omvärlden

Underhållning och information med hjälp av den senaste och smartaste tekniken. Du kan räkna med en hög standard, det inkluderar så klart även infotainmentsystemet med f 8″ pekskärm för spegling av mobiltelefoner via Apple Car Play™ och Android Auto™.

GT LINE med Design som berör

fångar din uppmärksamhet

Kupén i nya Rio GT Line har en sportig atmosfär samt andas spänning och passion. Exempel på standard interiör utrustning i GT Line är: delläderklädsel med grå kontrastsömmar, D-formad lädersportratt, instrumentpanel med detaljer i kolfiberfinish.

Elbil & Plug-In Hybrid

Inspirerande interiör

Med en sak i åtanke är nya Kia Rio GT Line utformad för att utmana! Med en sportig framtoning, dynamiska linjer och smart teknik är bilen lika bra på landsvägen som i stan.

Sportig exteriör

Utrustad med aerodynamiskt utformade stötfångardetaljer, iskubsformade LED-dimljus, dubbla avgasrör, kromade fönsterlister, takspoiler och 17” aluminiumfälgar.

Logo 7 års nybilsgaranti

7 års nybilsgaranti

Med vår höga produktkvalitet och noggranna övervakning av varje del i tillverkningsprocessen litar vi fullt ut på våra bilar. Därför kan vi ge dig marknadens längsta nybilsgaranti från fabrik när du köper en ny Kia. Vilket ger dig en oerhörd trygghet och ett bra andrahandsvärde.