Start > Kia modeller > Kia Sorento

Kia Sorento

En SUV utöver det vanliga

Kia Sorento

Upptäck nya Kia Sorentos snygga design med skarpare linjer, iögonfallande front och främre stötfångare med vingformade luftintag och full-LED strålkastare. Som alltid har du 7 års nybilsgaranti.

Beställ online

Tillbehör

Kia Sorento priser, privatleasing och erbjudanden

Finns även som laddhybrid

VARDAGSKÖRNING PÅ EL

Plug-In Hybrid är den perfekta bilen för dig som vill kombinera det bästa av två världar. De flesta vardagskörningarna kan göras på el och vid längre resor övergår bilen till hybriddrift. Nya Kia Sorento Plug-In Hybrid har en räckvidd på upp till 57 km på eldrift per laddning.

VI HÖJER STANDARDEN

Kia Sorento är utrustad med hög komfort och säkerhet för att  ha koll på allt med dödavinkelvarnare, backkamera, höjdjusterbar elmanövrerad baklucka och andra smarta funktioner.

Iögonfallande front

Kia Sorento har en snygg design med skarpare linjer  och iögonfallande front. De främre stötfångare har vingformade luftintag och full-LED strålkastare.

Elbil & Plug-In Hybrid

En kraftfull profil

En elegant design, en kraftfull motor och en släpvagnsvikt upp till 2500 kg gör att du kan använda din Sorento både i vardagen och för dina aktiviteter.

Bryter ny mark

Generöst med utrymme & teknik

Utrustad med bl.a. 12,3” fullt digitalt kluster, 10,25″ pekskärm med navigationssystem, telematiksystemet UVO Connect, dödavinkelvarning och filhållningsassistans. För maximal flexibilitet kan du enkelt växla från en rymlig sjusitsig SUV upp till hela 813-liters bagageutrymme samt plats för fem passagerare på nolltid.

Plats för det som betyder mest

Kia Sorento har gott om utrymme och flexibla transportalternativ som passar dina behov och kan snabbt omvandlas från 5 sittplatser till 7 sittplatser.

Elbil & Plug-In Hybrid

Elmanövrerad bagagelucka

Förvara din smarta nyckel i fickan eller väskan och Kia Sorentos bagageluckan öppnas automatiskt när du är nära baksida.

familjefavorit med Fyrhjulsdrift

Logo 7 års nybilsgaranti

7 års nybilsgaranti

Med vår höga produktkvalitet och noggranna övervakning av varje del i tillverkningsprocessen litar vi fullt ut på våra bilar. Därför kan vi ge dig marknadens längsta nybilsgaranti från fabrik när du köper en ny Kia. Vilket ger dig en oerhörd trygghet och ett bra andrahandsvärde.