Kia Stinger - I Gran Turismo-anda

Ren körglädje där varje detalj är präglad av passion

Kia Stinger

Kia Stinger föddes ur en passion för bilkörning, djupt rotad i hjärtat av sanna motorentusiaster. En äkta Gran Turismo rakt igenom och vinnare av EyesOn Design Award 2017. Varje kvadratcentimeter av helt nya Kia Stinger utstrålar stil och kraft. Som alltid har du 7 års nybilsgaranti.

Beställ online

Tillbehör

ÄLSKA BILKÖRNING

Varje millimeter och varje polerad yta ger en föraning om vad nya Kia Stinger har att erbjuda: en fantastisk prestanda. Modellen är designad med ingenting annat än passion och ambition i åtanke. Utformningen av nya Kia Stinger präglas av passion, där varje designelement förvandlas till ren körglädje. Med finess och iögonfallande detaljer tar Kia Stinger både sportighet och exklusivitet till högsta nivå.

STILREN OCH EXKLUSIV

Kia Stinger får sin inspiration från den sportiga GT-stilen. På utsidan har den både attityd och elegans, insidan är tyst och byggd med en hantverkares skicklighet. Interiören präglas av högkvalitativa materialval, där GT-versionen bl a levereras med mjuk och exklusiv läderklädsel i nappa. Instrumentpanelen är ergonomiskt utformad och utrustad med den senaste tekniken för bästa förarstöd.

Iögonfallande design

Utformningen av Kia Stinger präglas av passion, där varje designelement förvandlas till ren körglädje. Med finess och iögonfallande detaljer tar Kia Stinger både sportighet och exklusivitet till högsta nivå.

Elbil & Plug-In Hybrid

Automatisk bagagelucka

Bagageluckan öppnas automatiskt när du befinner dig bakom bilen och har nyckeln i närheten. I det breda bagaget ryms 406 liter, vill du få plats med längre föremål eller mer last kan du enkelt fälla baksätena som är delbara 60:40.

Luta dig tillbaka och njut av resan

Komfort

Tiden när sportiga bilar förknippades med små racerbilar är förbi. Förarsätet i GT-versionen är utrustat med 8-vägs eljusterbart säte och passagerarsätet är 6-vägs eljusterbart, vilket ger den komfort och support du behöver – oavsett om du pendlar till jobbet eller är på längre resa.

Inspirerande interiör

Interiören präglas av högkvalitativa materialval och byggd med en hantverkares skicklighet. Instrumentpanelen är ergonomiskt utformad och utrustad med den senaste tekniken för bästa förarstöd.

Elbil & Plug-In Hybrid

Utmärkt komfort

Kia Stingers långa hjulbas är grunden till den rymliga kupén, och det finns gott om utrymme oavsett om du färdas i fram- eller baksätet. 

GT – Stinger med stil

GT exteriör

Bakdelen präglas av eleganta bakre LED-ljus och ovalt utformade avgasutblås. GT är utrustad med iögonfallande 19″ aluminiumfälgar och med Brembo ® röda bromsok, en klassisk detalj för en sportigare design.

GT interiör

GT-versionen detaljer präglar sport och stil som till exempel den D-formade ratten med paddelväxlar, aluminiumfinish på dörrar och konsol. Sätena är designade med sidostöd och är klädda med högkvalitativt skinn i nappa. Även nackstödet pryds med GT-emblem.

Elbil & Plug-In Hybrid

3.3 l V6 med dubbelturbo

3.3 l V6 med dubbelturbo och 366 hk är Kias mest kraftfulla bensinmotor med dubbelturbo svarar och accelererar aktivt. Optimerade insprutnings- och avgassystem bidrar också till den exceptionella prestandan. GT är även utrustad med 8 växlad automatlåda, AWD och differentialspärr som standard.

Upptäck Gran Turismo

Logo 7 års nybilsgaranti

7 års nybilsgaranti

Med vår höga produktkvalitet och noggranna övervakning av varje del i tillverkningsprocessen litar vi fullt ut på våra bilar. Därför kan vi ge dig marknadens längsta nybilsgaranti från fabrik när du köper en ny Kia. Vilket ger dig en oerhörd trygghet och ett bra andrahandsvärde.