Start > Kia modeller > Kia XCeed Plug-In Hybrid

Nya Kia XCeed Plug-in Hybrid

En förfinad, sportig crossover med teknik som för oss framåt.
Privatleasing fr. 4.795 kr/mån

XCeed Plug-In Hybrid (laddhybrid)

Upplev en förfinad, sportig och uppkopplad crossover med en design som sticker ut och en räckvidd på upp till 42 km på el! Nya Kia Xceed Plug-In Hybrid kombinerar de praktiska egenskaperna från en suv med sportig design och en mängd tekniska funktioner och uppkopplade tjänster. Framifrån har nya Kia XCeed Plug-in Hybrid fått ett lyft med nydesignade LED-strålkastare, tiger-nose grill och luftintag. Den uppdaterade interiören är mer funktionell än tidigare och infotainment-inställningarna sköter du intuitivt via den integrerade 10,25”-skärmen. Med en modernt skulpterad silhuett uppmanar nya Kia XCeed Plug-In Hybrid dig till att upptäcka världen, på riktigt.

Naturligtvis har du 7 års nybilsgaranti.

Beställ online

Tillbehör

Kia XCeed Plug-in Hybrid priser, privatleasing och erbjudanden

XCeed Plug-In Hybrid Action

Vinterkampanj med Kia Finans Billån - Kia original Vinterhjul och Serviceavtal ingår!*
396.400 kr
Månadskostnad fr. 4.770 kr
4.795 kr/mån
3.148 kr/mån
2.129 kr/mån

XCeed Plug-In Hybrid Advance

Vinterkampanj med Kia Finans Billån - Kia original Vinterhjul och Serviceavtal ingår!*
414.300 kr
Månadskostnad fr. 4.991 kr
4.995 kr/mån
3.275 kr/mån
2.239 kr/mån

XCeed Plug-In Hybrid Advance Plus

Vinterkampanj med Kia Finans Billån - Kia original Vinterhjul och Serviceavtal ingår!*
441.200 kr
Månadskostnad fr. 5.277 kr
5.395 kr/mån
3.466 kr/mån
2.400 kr/mån

*Kampanj med Billån gäller vid finansiering via Kia Finans, exempel på månadskostnad vid 36 månader, 5,95% rörlig ränta, 20% kontant, 54% restvärde, serviceavtal ingår med 275kr/månad.

En helt ny medlem i Ceed-familjen

DESIGN SOM STICKER UT

Nya Kia XCeed Plug-In Hybrid har ett distinkt designuttryck från alla vinklar. Kraftfulla proportioner skapar en dynamiskt skulpterad silhuett som tar för sig redan på håll. Du kommer upptäcka att nya Kia XCeed Plug-In Hybrid har en mycket hög nivå av utrustning som standard.

Kia Connect

Uppkopplade resor

Med telematiken och Kia Connect-appen har du alltid full koll på din Kia XCeed Plug-In Hybrid, vart du än är. Håll koll på trafikläget längs din resa med Livetrafik-funktionen som uppdateras sömlöst så att du alltid kan ta den snabbaste vägen.

Elbil & Plug-In Hybrid

Utrustning

Som standard har nya Kia XCeed Plug-In Hybrid bl.a. adaptiv farthållare, 18” aluminiumfälgar och telematiksystemet UVO Connect med 10,25” pekskärm för att se livetrafik och enkelt koppla ihop din bil med mobilen.

100& laddbart

100% laddbart 2024

När du kör en laddbar Kia är du en del av en rörelse framåt, mot Kias mål – 100 % laddbar försäljning i Sverige år 2024. Kia är redan på god väg med en laddbar försäljning på 84 % där totalmarknaden ligger på 52 %. Idag är Kia marknadsledande på laddbara bilar och har 35 gram genomsnittligt CO2-utsläpp jämfört med snittet i Sverige på 76 gram CO2. Följ med på resan mot 100 % laddbart 2024.

KÖR TILL VARDAGS PÅ EL

Med en Plug-In Hybrid från Kia är det lätt att minska miljöpåverkan utan att tumma på utrymme eller körglädjen. Hybrid är både en bensinmotor och en elmotor som jobbar tillsammans för att optimera bränsleförbrukning och kraft. Med 42 km räckvidd på el (enligt nya tuffare testcykeln WLTP) klarar de flesta sin vardagliga körning. Deklarerar förbrukning vid blandad körning är 1,6l/100km och koldioxidutsläppen låga 36g/km. 

laddbart

Klimatpositiv laddning

Ladda 110% klimatpositivt hemma med Kia och Boo Energi och få 100 kr/mån i rabatt på elfakturan i 3 år, värde 3 600 kr när du köper eller leasar en ny laddbar Kia. All el som Boo Energi säljer är 100% förnybar. Därutöver, för varje såld kWh, så klimatkompenserar och investerar Boo Energi ytterligare 10% i hållbarhetsprojekt som ökar andelen förnybar energi globalt. Kompensationen täcker den sålda elens livscykel och lite till. Det är klimatpositiv el.

privatleasing

Större frihet med Kia Privatleasing Flex

Kia Privatleasing Flex är en privatleasing som följer dina behov. Privatleasa en Kia med Flex, och upplev den laddbara friheten i 12-36 månader, så länge det passar dig.

laddbox

Ladda hemma

Ladda snabbt och säkert hemma med nya DEFA Power, den nya generationens laddbox. Med funktionen EcoMode schemalägger du enkelt din laddning och med funktioner som fasrotation och dynamisk lastbalansering utnyttjar du all tillgänglig ström maximalt. Våra laddboxar uppfyller kraven för Skatteverkets Grön teknik med möjlighet att få ett skatteavdrag på 50 % av kostnaden för arbete och material.

Frågor och svar

Vad är räckvidden för Kia XCeed Plug-In Hybrid?

Kia XCeed Plug-In Hybrid har en räckvidd på upp till 42 km på eldrift.

Hur lång är leveranstiden för en Kia XCeed Plug-In Hybrid?

Leveranstiden på Kia XCeed Plug-In Hybrid ligger just nu på ca 1-2 månader. Leveranstiderna kan komma att förändras så håll koll på vår hemsida, sociala medier eller kontakta våra säljare för att hålla dig uppdaterad.

Kontakta oss i Göteborg:
Tel: 031 – 797 35 10
kia@forenadebil.com

Kontakta oss i Varberg:
Tel: 0340-20 37 10
varberg@forenadebil.com

Hur lång tid tar det att ladda Kia XCeed Plug-In Hybrid?

Om du laddar din laddhybrid med en vanlig laddbox, hemma t.ex, tar det ungefär tre timmar innan batteriet är fullt. Om du laddar med en laddbox som är installerad av behörig fackman, tar det ca fem timmar innan batteriet är fullt uppladdat.

Vad är skillnaden på Hybrid och Plug-In Hybrid?

Med en Plug-In Hybrid har du möjligheten att ansluta bilen till en extern strömkälla. Det innebär att du sedan kan köra XCeed Plug-In Hybrid i elektriskt läge i upp till 42 km innan den går över till förbränningsmotorn.

En hybridbil har precis som en plug-in hybrid både en elmotor och en förbränningsmotor. Skillnaden är att hybriden har ett mindre batteri som inte kan laddas upp via en extern strömkälla. Batteriet laddas helt enkelt upp när du kör. Förbränningsmotorn i en Hybrid används för att driva fordonet framåt längs vägarna men när bilen står stilla eller körs i låga hastigheter tar man hjälp av elmotorn.

Tveka inte på att kontakta oss om du har fler frågor eller funderingar.

Kontakta oss i Göteborg:
Tel: 031 – 797 35 10
kia@forenadebil.com

Kontakta oss i Varberg:
Tel: 0340-20 37 10
varberg@forenadebil.com

 

Kia Ceed familjen

Kia Ceed SW Plug-In Hybrid - Lineup

Kia Ceed SW Plug-in Hybrid

Kia Ceed SW Plug-In Hybrid är en perfekt familjekombi med ett stort lastutrymme.

kia XCeed

Kia XCeed Plug-In Hybrid

Kia XCeed Plug-In Hybrid är en sportig crossover med fokus på design och körglädje som sticker ut.

Logo 7 års nybilsgaranti

7 års nybilsgaranti

Med vår höga produktkvalitet och noggranna övervakning av varje del i tillverkningsprocessen litar vi fullt ut på våra bilar. Därför kan vi ge dig marknadens längsta nybilsgaranti från fabrik när du köper en ny Kia. Vilket ger dig en oerhörd trygghet och ett bra andrahandsvärde.