Start > Kia modeller > Kia XCeed Plug-In Hybrid

Kia XCeed Plug-in Hybrid

En sportig crossover med fokus på design och körglädje

Kia XCeed Plug-In Hybrid

Upplev en sportig och uppkopplad crossover med en design som sticker ut! Nya Kia Xceed som laddhybrid kombinerar de praktiska egenskaperna från en suv med sportig design och en dynamisk körupplevelse. Lägg extra märke till fronten, där grill, strålkastare och luftintag har ett distinkt uttryck. När man beskådar den djärva designen och den lekfulla personligheten så blir det självklart att helt nya Kia XCeed Plug-In Hybrid är till för dig som letar efter nästa äventyr. Naturligtvis har du 7 års nybilsgaranti.

Beställ online

Tillbehör

Kia XCEED priser, privatleasing och erbjudanden

En helt ny medlem i Ceed-familjen

DESIGN SOM STICKER UT

Utformningen av den distinkta grillen, de unika led-strålkastarna och 3D-baklyktorna till de sofistikerade aluminiumfälgarna gör att man gärna vilar ögonen på nya XCeed. Du kommer upptäcka att nya Kia XCeed Plug-In Hybrid har en mycket hög nivå av utrustning som standard.

LED-Baklyktor

LED-Baklyktor med 3D-känsla. Varför nöja sig med något mediokert? Den fantastiska interiören och de integrerade smarta lösningarna hos Kia XCeed Plug-In Hybrid ger dig full kontroll över nästa äventyr och all komfort du kan önska dig.

Elbil & Plug-In Hybrid

Utrustning

Som standard har nya Kia XCeed Plug-In Hybrid bl.a. adaptiv farthållare, 18” aluminiumfälgar och telematiksystemet UVO Connect med 10,25” pekskärm för att se livetrafik och enkelt koppla ihop din bil med mobilen.

Kia XCeed Plug-In Hybrid

KÖR TILL VARDAGS PÅ EL

Med en Plug-In Hybrid från Kia är det lätt att minska miljöpåverkan utan att tumma på utrymme eller körglädjen. Hybriden både en bensinmotor och en elmotor som jobbar tillsammans för att optimera bränsleförbrukning och kraft. Med 47km räckvidd på el (enligt nya tuffare testcykeln WLTP) klarar de flesta sin vardagliga körning. Deklarerar förbrukning vid blandad körning är 1,6l/100km och koldioxidutsläppen låga 36g/km. Med så låga utsläppsvärden är denna modell berättigad till en klimatbonuspremie på upp till 34.296kr som utbetalas från Transportstyrelsen till köparen.

Laddhybrid Crossover

Kia XCeed Plug-In Hybrid är en laddhybrider som drivs av både en elmotor och en förbränningsmotor. Kia XCeed plug-in hybrid laddas på samma sätt som en elbil men tack vare förbränningsmotorn behöver man inte bekymra sig om bilens räckvidd när batteriets effekt avtar.

Elbil & Plug-In Hybrid

Effektiv laddhybrid

Regenerativ bromsning skapar energi som laddar ditt batteripaket när du bromsar. ”Coasting Guide” analyserar din rutt så att du kan veta när du ska ta foten från pedalen. ”Virtual Engine Sound System” aktiveras endast i elektriskt läge för att säkert meddela fotgängare om din närvaro.

Kia Ceed familjen

Kia Ceed - Lineup

Kia Ceed

Kia Ceed har en kraftfull och förfinad design som genast fångar din uppmärksamhet

Kia Ceed SW - Lineup

Kia Ceed SW

Kia Ceed Sportswagon karakteriseras av rymlighet, mångsidighet och snygg design.

Kia Ceed SW Plug-In Hybrid - Lineup

Kia Ceed SW Plug-in Hybrid

Kia Ceed SW Plug-In Hybrid är en perfekt familjekombi med ett stort lastutrymme.

Kia XCeed Plug-In Hybrid - Lineup

Kia XCeed Plug-In Hybrid

Kia XCeed Plug-In Hybrid är en sportig crossover med fokus på design och körglädje som sticker ut.

Kia ProCeed - Lineup

Kia Proceed

Kia ProCeeds vackra Shooting brake-profil kombinerar en coupé elegans och en kombis rymligheten.

UPPLEV EN KIA PLUG-IN HYBRID IDAG!

Logo 7 års nybilsgaranti

7 års nybilsgaranti

Med vår höga produktkvalitet och noggranna övervakning av varje del i tillverkningsprocessen litar vi fullt ut på våra bilar. Därför kan vi ge dig marknadens längsta nybilsgaranti från fabrik när du köper en ny Kia. Vilket ger dig en oerhörd trygghet och ett bra andrahandsvärde.