Tjänstebil – Kia Niro EV

Vill du och ditt företag bidra till mindre koldioxidutsläpp är Kia Niro EV Tjänstebil något för dig! Kia Niro EV är en laddbar crossover fullproppad med design, teknik och positiv energi som ger dig en tyst och mjuk körupplevelse.
Läs mer om Kia Niro EV.

Går även att få med privatleasing.

Förenade Bil Kia Business Center
Vad är skillnaden mellan Tjänstebil, Förmånsbil & Personalbil? Hur beräknas förmånsvärdet? Är du och ditt företag mest kompatibel med operationell eller finansiell leasing? Det är mycket att hålla reda på! Med personlig rådgivning hjälper vi dig att hitta rätt företagsleasing till rätt pris som passar dig och ditt företag.

Kia Niro EV

Kia Business Lease erbjudande inkl. Serviceavtal, Bilförsäkring, Vinterhjul och Garanterat restvärde.
7.058 kr/mån
2.323 kr/mån

Se alla aktuella erbjudanden

Niro EV Action Special Edition

Kia Business Lease erbjudande inkl. Serviceavtal, Bilförsäkring, Vinterhjul och Garanterat restvärde.
7.058 kr/mån
2.323 kr/mån

Niro EV Advance Special Edition

Kia Business Lease erbjudande inkl. Serviceavtal, Bilförsäkring, Vinterhjul och Garanterat restvärde.
7.440 kr/mån
2.422 kr/mån

*Leasingkostnad per månad exklusive moms på 36 månader, max körsträcka 4.500mil med garanterat restvärde. Kia original vinterhjul, Kia Serviceavtal och Kia Bilförsäkring ingår. Försäkringspremie är en indikation och fastställs individuellt. Onormalt slitage och övermil debiteras utöver leasinghyran. Månadshyran är rörlig och kan förändras baserat på leasinggivarens upplåningskostnader. Uppläggning- & administrationsavgifter tillkommer. **Förmånsvärde per månad, exempel vid 50% marginalskatt.

Kia Business Lease

Upptäck den laddbara friheten med en ny, välutrustad Kia Tjänstebil. Med Kia Business Lease ingår försäkring, service, vinterhjul och garanterat restvärde.

Med Kia Business Lease kan du välja bland ett brett utbud av nya, laddbara modeller med innovativ teknik och utrustning. 

7 års nybilsgaranti, 7 års fri assistans och 7 års fria uppdateringar till bilens navigation och telematik i samband med Kia Originalservice ingår så att du kan känna dig trygg och säker i din laddbara Kia under hela perioden. Leasingperioden är 36 månader med olika val på körsträcka, men ni kan även välja Flexlease för flexibel leasingperiod. När perioden är slut lämnar du enkelt tillbaka bilen till oss.

Kia Niro EV Tjänstebil – ett enkelt val

Från 6.579 kr/mån kan du köra Kia Niro EV tjänstebil. Med en helt ny Kia ingår alltid generös utrustning som standard. Du kan välja att komplettera din Tjänstebil med Kia Originaltillbehör efter behov som självklart är  konstruerade, tillverkade och testade för att passa din bil perfekt. Genom att välja en Kia Niro EV med lågt C02-utsläpp kan du som förare och företagare bidra till minskade koldioxidutsläpp.

Räkna på din Tjänstebil
Vi har experthjälp på plats i Göteborg och Varberg som hjälper dig hitta rätt företagsleasing till rätt pris som passar dig och ditt företag. Du kan själv göra en uträkning med Kias tjänstebilskalkylator för att snabbt få en överblick och räkna på hur du kan minska ditt företags miljöpåverkan genom en laddbar tjänstebil. Jämför kostnaderna mellan olika Kia-modeller här nedan.

Göteborg
Robin Hofvling

Robin Hofvling

Företagsförsäljning

Varberg
Gabriel Waldstam

Gabriel Waldstam

Företagsförsäljning

Vi guidar dig i valet av tjänstebil

Vi kommer gärna ut till er för att presentera vårt Kia Business Center och demonstrerar aktuellt modellprogram. Det ger också oss en inblick i hur ni använder era bilar. Ni kanske vill låna någon bilmodell för att låta era förare testköra en längre provtur, eller skapa ett provkörningsevent för er personal?
Tveka inte på att kontakta Anna i Göteborg eller Gabriel i Varberg för mer information kring Kia EV6 Tjänstebil.