Tjänstebil – Kia Niro Hybrid

Kia Niro Hybrid tjänstebil är en laddbar crossover som kombinerar en progressiv design med ett nutida uttryck, är fullproppad med spännande design, teknik och har en positiv energi.

Läs mer om Kia Niro Hybrid.

Förenade Bil Kia Business Center
Skillnaden mellan Tjänstebil, Förmånsbil & Personalbil är inte helt självklar. Inte heller hur förmånsvärdet beräknas eller vad drivmedelsersättning är för något. Är du och ditt företag mer kompatibel med operationell eller finansiell leasing? Oroa dig inte! Med personlig rådgivning hjälper vi dig hitta rätt företagsleasing till rätt pris som passar både dig och ditt företag.

Kia Niro Hybrid

Vi guidar vi dig och ditt företag till ett smart bilval, stor som liten skräddarsyr vi en lösning som passar dig och dina behov. Kontakta oss gärna för ett prisförslag för Niro Hybrid Tjänstebil.
2.950 kr/mån

Se alla aktuella erbjudanden

*Förmånsvärde per månad, exempel vid 50% marginalskatt.

Kia Business Lease

Upptäck den laddbara friheten med en ny, välutrustad Kia Tjänstebil. Med Kia Business Lease ingår försäkring, service, vinterhjul och garanterat restvärde.

Med Kia Business Lease kan du välja bland ett brett utbud av nya, laddbara modeller med innovativ teknik och utrustning. 

7 års nybilsgaranti, 7 års fri assistans och 7 års fria uppdateringar till bilens navigation och telematik i samband med Kia Originalservice ingår så att du kan känna dig trygg och säker i din laddbara Kia under hela perioden. Leasingperioden är 36 månader med olika val på körsträcka, men ni kan även välja Flexlease för flexibel leasingperiod. När perioden är slut lämnar du enkelt tillbaka bilen till oss.

Kia Niro Hybrid Tjänstebil – Ett enklelt val

Från 4.871 kr/mån kan du köra en helt ny Kia Niro Hybrid tjänstebil. Generös standardutrustning ingår som standard i en helt ny Kia. Med Kia Originaltillbehör kan du komplettera din tjänstebil med tillbehör som är konstruerade, tillverkade och testade för att passa din Tjänstebil perfekt. Genom att välja en Hybrid eller Laddbar Kia med lågt C02-utsläpp kan du som förare och företagare bidra till minskade koldioxidutsläpp.

Räkna på din Tjänstebil
Våra experter hjälper dig att ta fram en offert som är anpassad efter din och ditt företags prisbild. Du har möjligheten att själv räkna på olika Kia-modeller och hur du kan minska ditt och ditt företags miljöpåverkan genom att köra en Hybrid eller Laddbar Kia. Jämför kostnaderna här nedan.

Göteborg

Robin Hofvling

Robin Hofvling

Företagsförsäljning

Varberg

Gabriel Waldstam

Gabriel Waldstam

Företagsförsäljning

Vi guidar dig i valet av tjänstebil

Vi kommer gärna ut till er för att presentera vårt Kia Business Center och demonstrerar aktuellt modellprogram. Det ger också oss en inblick i hur ni använder era bilar. Ni kanske vill låna någon bilmodell för att låta era förare testköra en längre provtur, eller skapa ett provkörningsevent för er personal?

Tveka inte på att kontakta Robin i Göteborg eller Gabriel i Varberg för mer information kring Kia Niro Hybrid Tjänstebil.