Kia Proceed - Köp eller teckna privatleasing | Förenade Bil
Kia ProCeed

ProCeed - design som väcker känslor och gott om utrymme

Kia ProCeed

Helt nya Kia ProCeeds vackra Shooting brake-profil kombinerar spänningen och elegansen hos en coupé med rymligheten och mångsidigheten hos en kombi. Som alltid har du 7 års nybilsgaranti.

Kia ProCeed 1,5 T-GDi DCT GT Line

NYHET! Uppdaterad modell 2021 med turbomotor på 160hk!

Kampanjpris

291.900 kr

Ord pris 301.900 kr
Månadskostnad fr. 2.788 kr

Privatleasing fr.

4.195 kr/mån

Kia ProCeed 1,6 T-GDi DCT GT

Lägg till panoramaglastak +15.000kr

Pris

331.900 kr

Månadskostnad fr. 3.170 kr

Privatleasing fr.

4.795 kr/mån

Se all specifikation för Kia ProCeed: Faktablad

Kia ProCeed interiör

Sportig kupé

Utrustad med högkvalitativa materialval.

I nya Kia ProCeed välkomnas du av en kupé med högkvalitativa materialval, komfort och modern design. Här finns bl a en D-formad sportläderratt med paddelväxlar, en 8" sömlös pekskärm med navigationssystem och en helautomatisk klimatanläggning. I GT Line-utförande ingår delläderklädsel (konstläder) som är quiltad i svart/ljusgrå med grå kontrastsömmar. GT levereras med delläderklädsel som har svart Alcantara och röda kontrastsömmar.

Stark karaktär

Varje detalj i ProCeed talar för sig själv och utstrålar självsäkerhet ur alla vinklar. Som standard är modellen utrustad med sportiga sidolister, radiatorgrill, LED-strålkastare med LED-blinkers och nyutvecklade 17" och 18" aluminiumfälgar.

Skapar intryck

Den breda bakre stötfångaren ger bilen en sportig look, med dubbla avgasutblås som ökar känslan av dynamik och sportighet. Över hela backluckans bredd finns ett snyggt LED-bakljus - vilket ger bilen en unik ljussignatur.

Körupplevelse

En dynamisk körning, smidighet och kraft ligger till grund för körupplevelsen av helt nya Kia ProCeed. Bägge ProCeed-versionernas drivsystem är konstruerade för att leverera maximal prestanda och en rusande puls.

7-växlad DCT-låda

Den senaste generationens dubbelkopplingslåda (DCT) erbjuder en sportig känsla och utmärkt bränsleeffektivitet.

Paddelväxlar på ratten

Växlingspaddlarna på ratten ger dig en smidigare och sportigare körupplevelse. *Beroende på utrustningsnivå.

Körlägesval (DMS)

I kombination med DCT-låda ökar kördynamiken genom förbättrad gasrespons och acceleration, samt optimerad prestanda vid växlingar.

Säkerhet med innovativa system

DRIVE WiSE-tekniken förser dig med viktig information, så att du på ett säkrare sätt kan manövrera bilen och fatta omedelbara beslut.

Filkörningssystem (LFA)

Detta är ett system som tar ett stort steg mot halvautomatisk körning. Systemet LFA kontrollerar acceleration, inbromsning och styrning, beroende på fordonet framför, vilket både gör körning i köer enklare och säkrare.

Helljusassistans

Systemet justerar automatiskt ljuset till hel- eller halvljus vid mötande trafik eller beroende på trafiksituationen med hjälp av kamera i bilens framruta.

Trötthetsvarnare (DAW)

Genom att övervaka fordonets och förarens beteenden, upptäcker systemet om du förlorar koncentrationen under körning. Om det är dags att ta en paus, hörs en varning och en symbol på instrumentpanelen blir synlig.

Kia ProCeed GT
GT - Förvänta dig mer

Ännu sportigare med helt nya Kia ProCeed GT

En njutning för dig som är ute efter en bil med ännu sportigare detaljer och ett mer kraftfullt utförande.

Djärv design

ProCeed GT har djärv design, sportiga attribut och muskulös prestanda. Radiatorgrill i matt krom, iskubsformade LED-ljus, aerodynamisk taklinje, bakre LED-ljus och dubbla avgasutblås. Ett nöje att köra.

Sportsäten i läder

GT levereras med delläderklädsel som har svart Alcantara och röda kontrastsömmar. Som standard ingår 8" navigationssystem, JBL ® premium ljudsystem och eluppvärmd D-formad sportratt med paddlar.

Turboladdade bensinmotorer

Den turboladdade bensinmotorn har hela 204 hk, vilket räcker till en topphastighet på 225km/h och 0-100Km/h på 7.5 sekunder. GT versionen kommer precis som GT Line med en 7-växlad DCT-låda.

Kia 7 års Nybilsgaranti

7 års nybilsgaranti

Med vår höga produktkvalitet och noggranna övervakning av varje del i tillverkningsprocessen litar vi fullt ut på våra bilar. Därför kan vi ge dig marknadens längsta nybilsgaranti från fabrik när du köper en ny Kia. Vilket ger dig en oerhörd trygghet och ett bra andrahandsvärde.

Mer om Kia nybilsgaranti

Kia privatleasing

Privatleasing

Privatleasa en Kia i 36 månader mot en månadsavgift. Ingen kontantinsats krävs. Service, nybilsgaranti och Kia Assistans ingår under hela leasingperioden. Månadskostnaden baseras på val av modell och extrautrustning, körsträckan 1.500 mil/år ingår. Välj enkelt till försäkring via Kia Bilförsäkring till en fast månadskostnad.

Mer om privatleasing

Notera: Bilderna kan visa extrautrustning som inte erbjuds i Sverige.

Kia Service
Service
Kia Erbjudanden
Erbjudanden
Kontakta oss
Kontakta oss
Kia Elbil och Plug-in Hybrid
Elbil & Plug-In Hybrid
Kia Privatleasing
Privatleasing
Kia Tjänstebil
Tjänstebil
Top