Kia Rio - Köp eller teckna privatleasing | Förenade Bil
Kia Rio

Rio - halvkombi med fin komfort och hög säkerhet

Kia Rio

Kia Rio är en bil som drar blickarna till sig, den är sportig, elegant och har en mer innovativ design än någonsin tidigare. Aerodynamiska linjer, muskulösa konturer och utmärkande detaljer ger bilen dess dynamiska utseende. För en sportigare upplevelse finns Rio GT Line som är utrustad med spännande utrustning både på insidan och utsidan. Som alltid har du 7 års nybilsgaranti.

Kia Rio 1,0 T-GDi Advance

Kampanjpris

180.900 kr

Ord pris 194.900 kr
Månadskostnad fr. 1.728 kr

Privatleasing fr.

2.695 kr/mån

Kia Rio 1,0 T-GDi DCT Advance

JUST NU FÅTAL EXEMPLAR LAGERBILAR, PRISSÄNKTA TILL 185.900KR FÖR SNABB LEVERANS!

Kampanjpris

195.900 kr

Ord pris 209.900 kr
Månadskostnad fr. 1.871 kr

Privatleasing fr.

2.795 kr/mån

Kia Rio 1,0 T-GDi DCT 48V GT Line

Kampanjpris

220.400 kr

Ord pris 234.400 kr
Månadskostnad fr. 2.105 kr

Privatleasing fr.

3.295 kr/mån

Se all specifikation för Kia Rio: Faktablad

Kia Rio design

Redo för äventyr

Rymlig, modern och sportig.

Med rymlig kupé, flexibla fällbara baksäten och generöst lastutrymme på 325 liter gör Rio redo för de flesta äventyr. Det är lätt att uppskatta den moderna, sportiga och förarorienterade interiören i Kia Rio. Här finns allt från högkvalitativa soft-touch material och ergonomiskt utformade framstolar, till Kias senaste gränssnitt för intuitiv och säker fjärrstyrning av funktioner och ljud.

Där passion och perfektion möts

Kupén i nya Rio GT Line har en sportig atmosfär samt andas spänning och passion. Delläderklädsel med grå kontrastsömmar, D-formad lädersportratt, instrumentpanel med detaljer i kolfiberfinish är exempel på interiör utrustning som ingår som standard i GT Line.

Hög komfort året om

Helt nya Kia Rio tar komfort på största allvar. Med luftkonditionering (AC), sätesvärme fram samt rattvärme, kan du njuta lite extra på resan – oavsett årstid. Tack vare rymlig kupé finns det även alltid gott om plats att sträcka ut sig på.

I kontakt med omvärlden

Underhållning och information med hjälp av den senaste och smartaste tekniken. I helt nya Kia Rio kan du räkna med en hög standard, det inkluderar så klart även infotainmentsystemet med finesser som t ex Bluetooth® med röststyrning, AUX/USB-uttag samt urtavlor av 3.5" LCD Supervison-typ.

DRIVE WiSE

Drive Wise är namnet på Kias system för säkerhet och assistans. Utvecklade för att förbättra säkerhet på vägarna och låta förare koncentrera sig på körupplevelsen.

Autobroms

Systemet upptäcker bilar och fotgängare som korsar din väg. Med hjälp av radar och kamera vet systemet hur nära det är till andra bilar, men också vilken hastighet de håller samt varnar vid risk för kollision. Om föraren inte hinner reagera, så bromsar bilen automatiskt.

Filövervakningssystem

Filövervakningssystemet förhindrar att du hamnar på fel kurs om du tillfälligt skulle tappa koncentrationen. En kamera övervakar bilens position i filen du kör i. Om nödvändigt varnas du genom en symbol i instrumentklustret och sedan med en ljudsignal.

Säkerhetsutrustning

Utrustad med ett helt spektra av säkerhetsfunktioner: sex krockkuddar, däcktrycksövervakning, bakre parkeringssensorer, elektronisk stabilitetskontroll och start-hjälp i backe.

Kia Rio utrustning
Mycket utrustning för pengarna
Kia Rio GT Line
GT Line - Fångar din uppmärksamhet
Kia 7 års Nybilsgaranti

7 års nybilsgaranti

Med vår höga produktkvalitet och noggranna övervakning av varje del i tillverkningsprocessen litar vi fullt ut på våra bilar. Därför kan vi ge dig marknadens längsta nybilsgaranti från fabrik när du köper en ny Kia. Vilket ger dig en oerhörd trygghet och ett bra andrahandsvärde.

Mer om Kia nybilsgaranti

Kia privatleasing

Privatleasing

Privatleasa en Kia i 36 månader mot en månadsavgift. Ingen kontantinsats krävs. Service, nybilsgaranti och Kia Assistans ingår under hela leasingperioden. Månadskostnaden baseras på val av modell och extrautrustning, körsträckan 1.500 mil/år ingår. Välj enkelt till försäkring via Kia Bilförsäkring till en fast månadskostnad.

Mer om privatleasing

Notera: Bilderna kan visa extrautrustning som inte erbjuds i Sverige.

Kia Service
Service
Kia Erbjudanden
Erbjudanden
Kontakta oss
Kontakta oss
Kia Elbil och Plug-in Hybrid
Elbil & Plug-In Hybrid
Kia Privatleasing
Privatleasing
Kia Tjänstebil
Tjänstebil
Top