Kia Sorento SUV med prisbelönt design och intelligent teknik
Kia Sorento

Kia Sorento - En SUV med robust utseende

Kia Sorento

Det är ingen tvekan om att en SUV med sitt robusta utseende inger en viss respekt. Men storleken är inte allt. Syna nya Sorento och du kommer att upptäcka våra designers yrkesskicklighet och sinne för detaljer, vilket gör denna SUV till en perfekt ambassadör för Kias prisbelönta design och intelligenta teknik. Som alltid har du 7 års nybilsgaranti.

Kia Sorento 7st sittplatser

Gott om plats för alla

Upp till 7 sittplatser.

Njut av rymliga Sorento på flera sätt. Till att börja med finns Sorento även med 7 sittplatser, och alla de fördelar det för med sig. När 3:e sätesraden inte används, fälls den ner i golvet och gör inga anspråk på bagageutrymmets rymlighet. För en ännu rymligare känsla finns panoramasoltak beroende på utrustningsnivå.

Snygg och robust design

I Kia Sorento hittar du massor av intelligenta funktioner, allt omgivet av snygg och robust design. I fronten återfinns den distinkta Kia grillen, som här är uppdaterad med ett nytt tredimensionellt rutmönster. En lång motorhuv, låg taklinje och svepande silhuett bidrar till det dynamiska utseendet.

Elegans och ergonomi

Den rymliga och eleganta kupén andas kvalitet, och ger samtidigt en välkomnande känsla. Förarmiljön är ergonomiskt utformad där knappar och reglage lätt kan nås utan att föraren tar händerna från ratten eller ögonen från vägen.

Flexibla utrymmen

Sorento lastar det mesta, även mer skrymmande bagage. Utöver kupéns bredd och djup, är hemligheten de flexibla förvaringslösningarna och alla säten som går att fälla platt. Behöver du lasta även på taket så är det inga problem, Sorento levereras med takreling som standard.

Kia Sorento video

Körglädje

Sorentos fyrhjulsdrift (AWD – All Wheel Drive) är inspirerad av tuffare vägförhållanden, där tekniken har utformats för att göra din bilkörning ännu bekvämare och ännu säkrare. Med konstant AWD bibehålls utmärkt väggrepp på ojämna, lösa eller hala underlag. Fyrhjulsdriften bidrar samtidigt till förbättrad stabilitet vid kurvor/svängar. AWD finns som tillval för Action-paketet. Kia Sorento är också fullmatad med smarta funktioner som gör din resa både roligare och tryggare.

Fyrhjulsdrift

Dynamax™ övervakar kontinuerligt körförhållanden samt beräknar systemkrav, sedan skickas korrekt vridmoment till resp hjul. Systemet stabiliserar bilens hörn och hjälper på så vis till att eliminera oavsiktliga över- och understyrningar.

Elmanövrerad baklucka

Perfekt när du har händerna fulla med annat: bakluckan öppnas automatiskt när fjärrsignalen från den smarta nyckeln upptäcks. Signalen känns av när nyckeln befunnit sig bakom bilen i 3 sekunder. Du stänger bakluckan enkelt med en knapptryckning. Ingår beroende på utrustningsnivå.

USB/AUX-anslutning

Anpassad för olika typer av medier: MP3-spelare, USB-enheter och andra kompatibla multimedia-enheter som har AUX och USB-portar.

Kia Sorento GT Line
Kia Sorento GT Line
Kia 7 års Nybilsgaranti

7 års nybilsgaranti

Med vår höga produktkvalitet och noggranna övervakning av varje del i tillverkningsprocessen litar vi fullt ut på våra bilar. Därför kan vi ge dig marknadens längsta nybilsgaranti från fabrik när du köper en ny Kia. Vilket ger dig en oerhörd trygghet och ett bra andrahandsvärde.

Mer om Kia nybilsgaranti

Kia privatleasing

Privatleasing

Privatleasa en Kia i 36 månader mot en månadsavgift. Ingen kontantinsats krävs. Service, nybilsgaranti och Kia Assistans ingår under hela leasingperioden. Månadskostnaden baseras på val av modell och extrautrustning, körsträckan 1.500 mil/år ingår. Välj enkelt till försäkring via Kia Bilförsäkring till en fast månadskostnad.

Mer om privatleasing

Notera: Bilderna kan visa extrautrustning som inte erbjuds i Sverige.

Kia Service
Service
Kia Erbjudanden
Erbjudanden
Kia begagnat bilar
Begagnat
Kia Elbil och Plug-in Hybrid
Elbil & Plug-In Hybrid
Kia Privatleasing
Privatleasing
Kia Tjänstebil
Tjänstebil
Top