Kia Sportage SUV med snygg design, mer teknik och smarta funktioner
Kia Sportage

Kia Sportage - Kias mest populära SUV

Kia Sportage

Kia Sportage överträffar garanterat dina förväntningar. En SUV med snyggare design, mer teknik och fler smarta funktioner som ger dig både suverän komfort och hög säkerhet. Som alltid har du 7 års nybilsgaranti.

Sportage 1,6 T-GDi DCT7 AWD GT Line

Begränsat antal lagerbilar för snabb leverans!

Kampanjpris

319.900 kr

Ord pris 345.700 kr
Månadskostnad fr. 2.886 kr

Privatleasing fr.

4.595 kr/mån

Se all specifikation för Kia Sportage: Faktablad Modellbroschyr

Kia Sportage exteriör

En bil för äventyr

Både i staden och i naturen.

Kia Sportage drar blickarna till sig, oavsett om du cruisar genom staden eller tar dig fram på sämre skogsvägar. Bilen kombinerar sportig design med praktisk funktion, och finns även i det sportigare utförandet "GT Line." Kia Sportage är vår mest sålda SUV och är utformad och tillverkade i Europa, för Europa.

Alltid redo för en tur

Inget går upp emot ett riktigt äventyr. Med nya Kia Sportage gör du allt för att komma på en anledning att ta en biltur. Det beror på att Sportage är byggd för äventyr oavsett vardag eller semester.

Finslipad interiör

Insidan av Kia Sportage är full av överraskningar. Påkostade materialval, lyxiga ytskikt och en omsorg om detaljer som både syns och känns. Den ergonomiska förarkabinen sätter föraren i centrum med alla reglage och all information på en armslängds avstånd.

Uppkopplade tjänster

Navigationssystemet inkluderar sju års kartuppdateringar och livetjänster. Du har också tillgång till Android Auto™ och Apple CarPlay™ så att du kan hålla dig uppkopplad och uppdaterad.

Kia Sportage video

Njut av din resa

Kia Sportage fokuserar på att underlätta din bilkörning, så att du bekymmersfritt kan ta dig fram i trafiken. Till din hjälp finns en rad teknik och funktionalitet för både säkerhet och komfort. Allt från och hjälpa till att hålla hastighetsbegränsningen till att parkera bilen åt dig. Då kan du fokusera på att njuta av bilturen istället

Proaktiv hjälp

Kia Sportage är utrustad med en kamera som läser av skyltar längs med vägen för att hjälpa dig hålla reda på hastighetsbegränsningen.

Kamera med 360°-vy

Tack vare fyra kameror med vidvinkel som sitter fram, bak och på bilens sidor så kan du se omgivningen runt bilen i fågelperspektiv när du parkerar eller kör under 15 km/h.

Sätesvärme & rattvärme

Uppvärmbara säten och rattvärme är en självklarhet under kalla dagar i Norden. I Sportage är är både framsäten och yttre sittplatser i baksätet uppvärmbara.

Kia Sportage GT Line
Kia Sportage GT Line
Kia 7 års Nybilsgaranti

7 års nybilsgaranti

Med vår höga produktkvalitet och noggranna övervakning av varje del i tillverkningsprocessen litar vi fullt ut på våra bilar. Därför kan vi ge dig marknadens längsta nybilsgaranti från fabrik när du köper en ny Kia. Vilket ger dig en oerhörd trygghet och ett bra andrahandsvärde.

Mer om Kia nybilsgaranti

Kia privatleasing

Privatleasing

Privatleasa en Kia i 36 månader mot en månadsavgift. Ingen kontantinsats krävs. Service, nybilsgaranti och Kia Assistans ingår under hela leasingperioden. Månadskostnaden baseras på val av modell och extrautrustning, körsträckan 1.500 mil/år ingår. Välj enkelt till försäkring via Kia Bilförsäkring till en fast månadskostnad.

Mer om privatleasing

Notera: Bilderna kan visa extrautrustning som inte erbjuds i Sverige.

Kia Service
Service
Kia Erbjudanden
Erbjudanden
Kia begagnat bilar
Begagnat
Kia Elbil och Plug-in Hybrid
Elbil & Plug-In Hybrid
Kia Privatleasing
Privatleasing
Kia Tjänstebil
Tjänstebil
Top