Kia Stinger är en äkta Gran Turismo rakt igenom | Förenade Bil
Kia Stinger

Kia Stinger - i klassisk Gran Turismo-anda

Kia Stinger

Kia Stinger föddes ur en passion för bilkörning, djupt rotad i hjärtat av sanna motorentusiaster. En äkta Gran Turismo rakt igenom och vinnare av EyesOn Design Award 2017. Varje kvadratcentimeter av helt nya Kia Stinger utstrålar stil och kraft. Som alltid har du 7 års nybilsgaranti.

Kia Stinger exteriör

Älska bilkörning

Upptäck Gran Turismo.

Varje millimeter och varje polerad yta ger en föraning om vad nya Kia Stinger har att erbjuda: en fantastisk prestanda. Modellen är designad med ingenting annat än passion och ambition i åtanke. Utformningen av nya Kia Stinger präglas av passion, där varje designelement förvandlas till ren körglädje. Med finess och iögonfallande detaljer tar Kia Stinger både sportighet och exklusivitet till högsta nivå.

Stilren och exklusiv

Stinger får sin inspiration från den sportiga GT-stilen. På utsidan har den både attityd och elegans, insidan är tyst och byggd med en hantverkares skicklighet. Interiören präglas av högkvalitativa materialval, där GT-versionen bl a levereras med mjuk och exklusiv läderklädsel i nappa. Instrumentpanelen är ergonomiskt utformad och utrustad med den senaste tekniken för bästa förarstöd.

Inspirerande interiör

Tiden när sportiga bilar förknippades med små racerbilar är förbi. Stingers långa hjulbas är grunden till den rymliga kupén, här finns gott om plats oavsett om du färdas i fram- eller baksätet.

När resan blir målet

I Kia Stinger kommer du uppleva att resans mål inte längre är viktigast, utan resan i sig. Det beror på att vi har tillbringat år av utveckling och finjustering för att skapa denna spännande bil.

Smart konstruktion

Kia Stinger är utformad utrifrån den senaste tekniken inom aerodynamik och ljudisolering. Bilen har en form som minimierar luftmotstånd samt maximerar stabiliet och kontroll. Samtidigt är konstruktion och inredning byggd för att isolera kupén från buller och vibrationer. Allt förpackat i en design som får allt annat att blekna.

7" Supervision TFT LCD-skärm

Den informativa och intelligent utformade instrumenteringen är anpassningsbar och visar t ex yttertemperatur, däcktrycksvarningar och färdinformation

Fyrhjulsdrift (AWD) som standard

AWD:n övervakar kontinuerligt körförhållandena för att bibehålla bästa väggrepp på ojämna, lösa eller hala vägytor, vilket även ger förbättrad stabilitet vid kurvtagning. Den innovativa och motordrivna servostyrningen bidrar också till att körningen upplevs mer stabil och direkt.

Ljudsystem med 15 högtalare

Det avancerade ljudsystemet med Clarify Technology ™ och surround är på 720 watt. 15 högtalare inklusive subwoofer och diskant är strategiskt placerade i hela kupén.

Kia Stinger
Luta dig tillbaka och njut av resan
Kia 7 års Nybilsgaranti

7 års nybilsgaranti

Med vår höga produktkvalitet och noggranna övervakning av varje del i tillverkningsprocessen litar vi fullt ut på våra bilar. Därför kan vi ge dig marknadens längsta nybilsgaranti från fabrik när du köper en ny Kia. Vilket ger dig en oerhörd trygghet och ett bra andrahandsvärde.

Mer om Kia nybilsgaranti

Kia privatleasing

Privatleasing

Privatleasa en Kia i 36 månader mot en månadsavgift. Ingen kontantinsats krävs. Service, nybilsgaranti och Kia Assistans ingår under hela leasingperioden. Månadskostnaden baseras på val av modell och extrautrustning, körsträckan 1.500 mil/år ingår. Välj enkelt till försäkring via Kia Bilförsäkring till en fast månadskostnad.

Mer om privatleasing

Notera: Bilderna kan visa extrautrustning som inte erbjuds i Sverige.

Kia Service
Service
Kia Erbjudanden
Erbjudanden
Kontakta oss
Kontakta oss
Kia Elbil och Plug-in Hybrid
Elbil & Plug-In Hybrid
Kia Privatleasing
Privatleasing
Kia Tjänstebil
Tjänstebil
Top