Kia Stonic - Köp eller teckna privatleasing | Förenade Bil
Kia Stonic

Helt nya Kia Stonic - en crossover med kaxig design

Kia Stonic

Helt nya Kia Stonic är som gjord för livsnjutaren, en crossover för staden, bara fyll den med äventyr. Med sin muskulösa framtoning, sportiga formgivning och utpräglade körglädje väcker helt nya Kia Stonic uppseende och skänker ny energi till crossover-segmentet. Gör dig redo att möta en bil som infriar alla förväntningar. Som alltid har du 7 års nybilsgaranti.

Kia Stonic 1,0 T-GDi Advance

Kampanjpris

189.900 kr

Ord pris 203.900 kr
Månadskostnad fr. 1.813 kr

Privatleasing fr.

2.795 kr/mån

Kia Stonic 1,0 T-GDi DCT Advance

JUST NU FÅTAL EXEMPLAR LAGERBILAR, PRISSÄNKTA TILL 203.900KR FÖR SNABB LEVERANS!

Kampanjpris

213.900 kr

Ord pris 227.900 kr
Månadskostnad fr. 2.043 kr

Privatleasing fr.

3.195 kr/mån

Kia Stonic 1,0 T-GDi DCT 48V GT Line

Kampanjpris

236.900 kr

Ord pris 250.900 kr
Månadskostnad fr. 2.262 kr

Privatleasing fr.

3.495 kr/mån

Se all specifikation för Kia Stonic: Faktablad

Kia Stonic exteriör

Kaxig på utsidan

Längta ut på vägarna.

De sportiga köregenskaperna hos helt nya Kia Stonic syns redan på de svepande linjerna och de ändamålsenliga detaljerna. Som till exempel tak-railsen som låter dig frakta allt du behöver ha med dig, och de tonade fönsterglasen som värnar om ditt egna, privata utrymme. Strålkastare med LED-varselljus och de uttrycksfulla 17"-aluminiumfälgar säkerställer att du tar dig ända fram på ditt nästa äventyr.

Dynamisk, oavsett vad du väljer

Spontanitet kräver kraft, något det lyckligtvis aldrig råder brist på hos helt nya Kia Stonic. Det finns tre olika motorval för att passa dina specifika behov. Den effektiva motorn tillsammans med en följsam manuell växellåda ger helt nya Kia Stonic gott om utrymme att visa sig från sin körglada sida.

Uppiggande interiör

Välj mellan tyg eller läderimitation beroende på dina personliga preferenser. Greppa den D-formade lyxiga läderratten. Njut av de trendiga detaljerna såsom de i färg kontrasterande sömmarna på ratt och säten.

7" pekskärm

Älskar du teknologi? Det gör även helt nya Kia Stonic som har en snygg 7" pekskärm. Det är ditt fönster till allt från radio till din mobil. Passagerarna bak kan också ladda sina mobila enheter via en USB-ingång.

Design och Kördynamik

Gör varje resa till ett äventyr. Helt nya Kia Stonic är en crossover med SUV-liknande attribut och kaxig design. Den responsiva turbomotorn ger en pigg körupplevelse. Addera körkomfort och din tur genom stan blir än mer njutbar.

Skräddarsydda val

Stick ut! Låt helt nya Kia Stonic bli ett med dig genom att välja mellan ett flertal färgkombinationer för tak och nedre kaross, och mellan två interiöra färgpaket – orange eller grå. Vilka val reflekterar din personlighet?

Smart teknik

Helt nya Kia Stonic är utrustad med flera smarta tekniska system som är utvecklade för att göra din resa både behagligare och säkrare. Allt för att du ska kunna njuta av din resa, oavsett vart den tar dig.

Gott om utrymme

Det finns gott om utrymme att ta med vänner på en tur. Och vill du packa ner lite större grejer så är det bara att fälla ner de 60:40 sätena bak och lasta in dem.

Kia Stonic exteriör
Sportig formgivning
Kia Stonic komfort
Komfort och bekvämlighet
Kia 7 års Nybilsgaranti

7 års nybilsgaranti

Med vår höga produktkvalitet och noggranna övervakning av varje del i tillverkningsprocessen litar vi fullt ut på våra bilar. Därför kan vi ge dig marknadens längsta nybilsgaranti från fabrik när du köper en ny Kia. Vilket ger dig en oerhörd trygghet och ett bra andrahandsvärde.

Mer om Kia nybilsgaranti

Kia privatleasing

Privatleasing

Privatleasa en Kia i 36 månader mot en månadsavgift. Ingen kontantinsats krävs. Service, nybilsgaranti och Kia Assistans ingår under hela leasingperioden. Månadskostnaden baseras på val av modell och extrautrustning, körsträckan 1.500 mil/år ingår. Välj enkelt till försäkring via Kia Bilförsäkring till en fast månadskostnad.

Mer om privatleasing

Kia Service
Service
Kia Erbjudanden
Erbjudanden
Kontakta oss
Kontakta oss
Kia Elbil och Plug-in Hybrid
Elbil & Plug-In Hybrid
Kia Privatleasing
Privatleasing
Kia Tjänstebil
Tjänstebil
Top