Auktoriserad Kia verkstad i Göteborg och Varberg

Vår auktoriserade Kia verkstad i Göteborg och Varberg reparerar din bil med certifierade Kia tekniker.

Förenade Bils Kia verkstad

Behöver din bil repareras?

Kom in till vår Kia verkstad och lämna din bil trygga händer hos en certifierad Kia tekniker med utbildning och erfarenhet av din bilmodell, du kan lita på att vi sköter jobbet. Oavsett underhåll som exempelvis bromsbyte eller andra typer av reparationer som din Kia behöver kan du vara säker på att den hamnar i goda händer.

Varför ska du välja en auktoriserad Kia verkstad

Våra servicetekniker är specialistutbildade och använder alltid original reservdelar och smörjvätskor – allt för att kunna reparera just din Kia-modell. En originalservice innebär dessutom högre andrahandsvärde vid byte eller försäljning av din bil.

Vad vår Kia verkstad i Göteborg och Varberg erbjuder:

Verkstad med mekanisk reparation

Mekanisk reparation

Som auktoriserad Kia verkstad har vi tillgång till alla reparationsanvisningar och specialverktyg från fabriken som byggt din bil vilket gör att du kan känna dig helt trygg när du lämnar in din Kia för reparation.

Glasreparation

Glasreparation

En hel vindruta är viktigt för både säkerhet och komfort. Vi hjälper dig med allt från stenskott till byte av glasruta. Vi hanterar ärendet med ditt försäkringsbolag och du betalar endast självrisken. Hos oss får du alltid en Kia original vindruta som är exakt rätt för din Kia modell och bilens säkerhetssystem som t.ex. autobroms kalibreras alltid i samband med byte av vindruta. Kontakta oss för information och bokning.
Kontrollerar däck i vår verkstad

Däck

Konditionen på dina däck påverkar bilens prestanda, bränsleeffektivitet och säkerhet. Vi erbjuder däck som är anpassade till just till din bilmodell, har du t.ex. en elbil från Kia har vi däck anpassade till bilen med rätt egenskaper.

Vid skadereparation vänder ni er till våra Kia auktoriserade partners – Sisjöns Billackering i Göteborg och Sälltorps Plåt & Lack i Varberg.

Tveka inte på att höra av dig om du har några funderingar.