Kia XCeed Plug-In Hybrid Privatleasing

Vid privatleasing av Kia XCeed Plug-In Hybrid får du en sportig och uppkopplad crossover med en räckvidd på upp till 42 kilometer på el. Stort fokus på den kraftfulla designen och körglädje som sticker ut.

Kia XCeed Plug-In Hybrid Privatleasing

Kia XCeed Plug-In Hybrid

4.995 kr/mån

Se alla aktuella erbjudanden

XCeed Plug-In Hybrid Action

4.995 kr/mån

XCeed Plug-In Hybrid Advance

5.195 kr/mån

XCeed Plug-In Hybrid Advance Plus

5.595 kr/mån

Fördelar med Kia XCeed Plug-In Hybrid privatleasing

Privatleasa Kia XCeed Plug-In Hybrid för 4 795 kr/mån i 36 månader och upplev den laddbara friheten på ett tryggt, enkelt och förmånligt sätt. Serviceavtal, Nybilsgaranti, Kia Assistans, 1000 min/år och låneskydd i tre månader ingår – och du behöver inte betala någon kontantinsats! Du kan välja att lägga till försäkring vi Kia Bilförsäkring. Allt samlas i en faktura från Kia Finans som gör det enkelt för dig att hålla koll på dina bilkostnader.*

Flexibel Privatleasing 12-36 månader

Nu har det blivit ännu smidigare att leasa Kia XCeed Plug-In Hybrid. Med flexibel privatleasing 12-36 månader kan du för 990 kr/mån välja att byta, behålla eller säga upp din prenumeration efter 12 månader med endast 1 månads uppsägningstid. Självfallet ingår alla förmåner som vid vanlig privatleasing.**

kia xceed plug-in hybrid privatleasing

Design som tar för sig redan på håll

Kia XCeed Plug-In Hybrid har en sportig, uppdaterad design med kraftfulla proportioner och en mängd tekniska funktioner och uppkopplade tjänster. Den nya SUVen har fått ett lyft med nydesignade LED-strålkastare, tiger-nose grill och luftintag. Du kommer märka att Kia XCeed Plug-In Hybrid har en mycket hög nivå av utrustning som standard med bland annat adaptiv farthållare, 18” aluminiumfälgar och telematiksystemet UVO Connect med 10,25” pekskärm för att se livetrafik och enkelt koppla ihop din bil med mobilen. Kia XCeed Plug-In Hybrid uppmanar dig att upptäcka världen, på riktigt.

Läs mer om Kia XCeed Plug-In Hybrid här.

*Kia Privatleasing: 36 mån, max körsträcka 1000 mil/år. Onormalt slitage och övermil debiteras utöver leasinghyran, uppläggnings- & adminavgifter tillkommer. Månadshyran är rörlig och kan förändras baserat på framtida justeringar i leasegivarens upplåningskostnader. Sedvanlig kreditprövning. Kia Finans i samarbete med Santander Consumer Bank.

**Kia Privatleasing 12-36 månader: 12-36 mån beroende på när kunden väljer att avsluta avtalet, förutsätter 30 dagars uppsägningstid. Max körsträcka 83 mil/månad vid val av maximal årlig körsträcka 1000 mil/år. Månadshyran är rörlig och kan förändras baserat på framtida justeringar i leasegivarens upplåningskostnader. Onormalt slitage och övermil debiteras utöver leasinghyran, uppläggnings- och administrationsavgift tillkommer. Sedvanlig kreditprövning. Kia Finans i samarbete med Santander Consumer Bank.