Tjänstebil – Kia XCeed Plug-In Hybrid

Kia XCeed Plug-In Hybrid tjänstebil passar dig som vill kombinera arbets- och vardagslivet då den förenar de praktiska egenskaperna från en suv med sportig design och en mängd tekniska funktioner och uppkopplade tjänster.

Läs mer om Kia XCeed Plug-In Hybrid.

 

Förenade Bil Kia Business Center
Vad är skillnaden mellan Tjänstebil, Förmånsbil & Personalbil? Vad är drivmedelsersättning? Hur beräknas förmånsvärdet? Är du och ditt företag mest kompatibel med operativ eller finansiell leasing? Det är mycket att hålla reda på. Med personlig rådgivning hjälper vi dig att hitta rätt företagsleasing, till rätt pris som passar dig och ditt företag.

Kia XCeed Plug-In Hybrid

Kia Business Lease erbjudande inkl. Serviceavtal, Bilförsäkring, Vinterhjul och Garanterat restvärde.
5.556 kr/mån
2.290 kr/mån
Se alla aktuella erbjudanden

XCeed Plug-In Hybrid Action

Kia Business Lease erbjudande inkl. Serviceavtal, Bilförsäkring, Vinterhjul och Garanterat restvärde.
5.556 kr/mån
2.290 kr/mån

XCeed Plug-In Hybrid Advance

Kampanjrabatt 68 400 kr. Gäller endast vid finansiering via Kia Billån med Kia Serviceavtal.
Kia Business Lease erbjudande inkl. Serviceavtal, Bilförsäkring, Vinterhjul och Garanterat restvärde.
5.763 kr/mån
2.405 kr/mån

XCeed Plug-In Hybrid Advance Plus

Kia Business Lease erbjudande inkl. Serviceavtal, Bilförsäkring, Vinterhjul och Garanterat restvärde.
6.073 kr/mån
2.577 kr/mån

*Leasingkostnad per månad exklusive moms på 36 månader, max körsträcka 4.500mil med garanterat restvärde. Kia original vinterhjul, Kia Serviceavtal och Kia Bilförsäkring ingår. Försäkringspremie är en indikation och fastställs individuellt. Onormalt slitage och övermil debiteras utöver leasinghyran. Månadshyran är rörlig och kan förändras baserat på leasinggivarens upplåningskostnader. Uppläggning- & administrationsavgifter tillkommer. **Förmånsvärde per månad, exempel vid 50% marginalskatt.

Kia Business Lease

Upptäck den laddbara friheten med en ny, välutrustad Kia Tjänstebil. Med Kia Business Lease ingår försäkring, service, vinterhjul och garanterat restvärde.

Med Kia Business Lease kan du välja bland ett brett utbud av nya, laddbara modeller med innovativ teknik och utrustning. 

7 års nybilsgaranti, 7 års fri assistans och 7 års fria uppdateringar till bilens navigation och telematik i samband med Kia Originalservice ingår så att du kan känna dig trygg och säker i din laddbara Kia under hela perioden. Leasingperioden är 36 månader med olika val på körsträcka, men ni kan även välja Flexlease för flexibel leasingperiod. När perioden är slut lämnar du enkelt tillbaka bilen till oss.

 

Kia XCeed Tjänstebil – Ett enkelt val

Från 5.436 kr/mån kan du köra Kia XCeed Plug-In Hybrid tjänstebil. Generös standardutrustning ingår som standard i en helt ny Kia. Komplettera vid behov med Kia Originaltillbehör som är konstruerade, tillverkade och testade för att passa din Tjänstebil perfekt. Genom att välja en Laddbar Kia med lågt C02-utsläpp kan du som förare och företagare bidra till minskade koldioxidutsläpp.

Räkna på din Tjänstebil

Vi har experthjälp på plats i både Göteborg och Varberg som självklart hjälper till att ta fram en offert som passar både din och ditt företags prisbild. Du kan själv jämföra kostnaderna mellan olika Kia-modeller med Kias tjänstebilskalkylator här nedan.

Göteborg
Anna Hörnell

Anna Hörnell

Företagsförsäljning

Varberg
Gabriel Waldstam

Gabriel Waldstam

Företagsförsäljning

Vi guidar dig i valet av tjänstebil

Vi kommer gärna ut till er för att presentera vårt Kia Business Center och demonstrerar aktuellt modellprogram. Det ger också oss en inblick i hur ni använder era bilar. Ni kanske vill låna någon bilmodell för att låta era förare testköra en längre provtur, eller skapa ett provkörningsevent för er personal?
Tveka inte på att kontakta Anna i Göteborg eller Gabriel i Varberg för mer information kring Kia XCeed Plug-In Hybrid Tjänstebil.