Kia XCeed - Köp eller teckna privatleasing | Förenade Bil

Nya Kia XCeed -
Något att se fram emot!

Kia XCeed

Välkomna på premiär hos Förenade Bil från 14 oktober - Något att se fram emot!

Nya Kia XCeed är en urban crossover i en sportig förpackning som kombinerar de praktiska egenskaperna från en suv med en sportig körupplevelse. Modellen erbjuder en flera avancerade säkerhets- och assistanssystem samt uppkopplade tjänster. Väl tilltaget bagageutrymme på hela 426 liter och delbart baksäte (40/20/40). Som alltid har du 7 års nybilsgaranti.

Kia XCeed 1,5 T-GDi DCT Advance Plus

NYHET! Uppdaterad till modell 2021 med turbomotor på 160hk!

Kampanjpris

291.900 kr

Ord pris 311.900 kr
Månadskostnad fr. 2.788 kr

Privatleasing fr.

4.195 kr/mån

Se all specifikation för Kia XCeed: Faktablad

Kia XCeed

Ny spännande design som bryter mark

Uppseendeväckande design från front till bakparti.

Helt nya Kia XCeed har en nyskapande och djärv silhuett där grill, strålkastare och luftintag ger modellen ett distinkt uttryck. Den sportiga crossover modellen kommer att överträffa de med högt ställda förväntningar och som vanligt i Kia är även denna modell full av tekniska finesser.

Full komfort och skydd mot det oväntade

Tekniska finesser

Pekskärm, eluppvärmd ratt, filhållningsassistans, trötthetsvarnare och förberedd för Kia UVO Connect, en smart uppkopplad tjänst där du alltid ser senaste trafiksituationen och kan få information från bilen och olika tjänster via APP i din smartphone.

Körglädje

Nya Kia XCeed är har utrustats med den senaste generationens aktiva säkerhetssystem för att hjälpa dig att ha full koll på din omgivning. När känslan av trygghet kombineras blir körglädjen ännu starkare.

Kia XCeed video

KIA XCeed är fullmatad med teknik

Som vanligt i Kia är XCeed också full av tekniska finesser.

Trötthetsvarnare

Genom att övervaka fordonets och förarens beteenden, upptäcker systemet om du förlorar koncentrationen under körning. Om det är dags att ta en paus, hörs en varning och en symbol på instrumentpanelen blir synlig.

Kollisionsvarning

Radarbaserad varning som känner av fordon som kommer mot dig när du backar ut från tex. en parkeringsficka.

Backkamera

Backkamera med dynamisk projicering och parkeringssensorer bak som underlättar vid parkering och hjälper dig att upptäcka låga föremål bakom bilen.

10.25" pekskärm

Helt nya Kia XCeed håller dig uppkopplad med den senaste tekniken som är både användarvänlig och kompatibel med Apple CarPlay (TM) samt förberedd för Android Auto (TM). Välj nästa resmål via navigationssystemet i den stora 10,25” displayen. Använd Bluethooth (TM) med röstigenkänning för all din musik och dina samtal vart du än är på väg!

Uppvärmda säten

Oavsett väder så är helt nya Kia XCeed redo för ditt nästa äventyr. Både fram- och baksäte (ytterplatser) kan värmas upp och justeras i tre steg.

12,3" Helt digital instrumentering

Det valbara fullständiga digitala instrumentklustret har en 12,3" högupplöst display som levererar klar och tydlig information till föraren.

Kia 7 års Nybilsgaranti

7 års nybilsgaranti

Med vår höga produktkvalitet och noggranna övervakning av varje del i tillverkningsprocessen litar vi fullt ut på våra bilar. Därför kan vi ge dig marknadens längsta nybilsgaranti från fabrik när du köper en ny Kia. Vilket ger dig en oerhörd trygghet och ett bra andrahandsvärde.

Mer om Kia nybilsgaranti

Kia privatleasing

Privatleasing

Privatleasa en Kia i 36 månader mot en månadsavgift. Ingen kontantinsats krävs. Service, nybilsgaranti och Kia Assistans ingår under hela leasingperioden. Månadskostnaden baseras på val av modell och extrautrustning, körsträckan 1.500 mil/år ingår. Välj enkelt till försäkring via Kia Bilförsäkring till en fast månadskostnad.

Mer om privatleasing

Notera: Bilderna kan visa extrautrustning som inte erbjuds i Sverige.

Kia Service
Service
Kia Erbjudanden
Erbjudanden
Kontakta oss
Kontakta oss
Kia Elbil och Plug-in Hybrid
Elbil & Plug-In Hybrid
Kia Privatleasing
Privatleasing
Kia Tjänstebil
Tjänstebil
Top