Lediga tjänster

Jobba hos Förenade Bil i Göteborg

Förenade Bil är en av Sveriges största Kia återförsäljare. Vår moderna anläggning finns strax söder om Göteborg i Eklanda, Sisjöns industriområde. Vi bygger under 2018-2019 ut anläggningen för att möta framtidens behov med försäljning och eftermarknad. Vi levererar ca. 2.000 bilar per år varav ca. 1.000 nya Kia. Vi är just nu inne i ett expansivt skede med flera nya bilmodeller och ny teknik, exempelvis vår klassledande plug-in teknik. Vår vision är att ge kunderna "branschens bästa köpa och äga upplevelse". Eftersom vi är en exklusiv Kia anläggning är vårt team fullt fokuserade på ett varumärke och står bakom våra ledord "vi kan Kia". Vi lägger stor vikt vid att hitta rätt personlighet vid våra rekryteringar och har för branschen en mycket låg personalomsättning.

Söker du en trevlig arbetsplats med engagerade och glada kollegor, skicka in en intresseanmälan till oss idag.

Just nu söker vi:

Servicetekniker/mekaniker


Som Kia servicetekniker består arbetet av att utföra service, reparationer, felsökning samt underhåll av personbilar. Det ingår också en viss kundkontakt och kontakt med generalagentens support. Du levererar ett fackmannamässigt väl utfört arbete samt säkerställer att kundens önskemål blivit åtgärdade.

Kvalifikationer
Du som söker tjänsten har 3-årig fordonsteknisk utbildning alternativt motsvarig eftergymnasial utbildning samt några års dokumenterad arbetslivserfarenhet som personbilstekniker. B-körkort är ett krav. Du behärskar svenska i både tal och skrift och förstår engelska för att ta del av manualer och utföra felsökningar. Tekniska kunskaper om Kia och dess system är meriterade.

Personliga egenskaper
Vi lägger stor vikt på personlighet och social kompetens för att bygga vidare på vårt dynamiska team som har kul på jobbet. Du är praktisk, noggrann och ansvarstagande som trivs med att jobba självständigt, men samtidigt en bra lagspelare som ställer upp för sina medarbetare. Du är flexibel och ödmjuk samt tycker om att jobba i ett högt tempo.

Erbjudande
Vi erbjuder en trevlig, prestigelös arbetsplats med låg personalomsättning och hög kompetens. När du börjar hos oss kommer du få möjlighet till märkesspecifik utbildning i flera steg för att kunna utföra ditt arbete på bästa möjliga sätt. Hos oss är du inte bara en medarbetare utan en ambassadör för vårt varumärke. Du anställs på heltid med 6 månaders provanställning med tillträde enligt överrenskommelse. Kollektivavtal finns.

Vi behandlar ansökningarna löpande

Skicka in din ansökan till servicechef Jonas Nilsson, jonas@forenadebil.com eller ring 031-723 27 35 för mer information.


Bilrekonditionering


Vi söker nu en engagerad och noggrann medarbetare för rekonditionering av begagnade bilar och färdigställande av nya bilar inför försäljning och leverans. Arbetet består i huvudsak av tvätt, polering och invändig rekond. Även andra arbetsuppgifter kan förekomma periodvis.

Kvalifikationer
Du har ett bilintresse och erfarenhet av rekonditionering. B-körkort är ett krav. Heltid dagtid.

Personliga egenskaper
Vi söker en lagspelare med eget driv och rätt inställning. Du är både noggrann och organiserad i ditt sätt att arbeta och har inga problem med ett högt tempo och varierande arbetsuppgifter. Du kommer jobba i ett team om två personer.

Erbjudande
Vi erbjuder en trevlig, prestigelös arbetsplats med låg personalomsättning och hög kompetens. Hos oss är du inte bara en medarbetare utan en ambassadör för vårt varumärke. Du anställs på heltid med 6 månaders provanställning med tillträde enligt överrenskommelse. Kollektivavtal finns.

Skicka din ansökan till platschef Daniel Oscarsson på daniel@forenadebil.com eller ring 031-334 18 32 för mer information. Tjänsten tillsätts löpande med tillträde enligt överrenskommelse.
Om det inte finns några aktuella tjänster för tillfället går det bra ändå att sända in ert CV till oss för framtida tjänster.
Sänd gärna ansökan och CV till daniel@forenadebil.com

Kia Service
Service
Kia Erbjudanden
Erbjudanden
Kia begagnat bilar
Begagnat
Kia Elbil och Plug-in Hybrid
Elbil & Plug-In Hybrid
Kia Privatleasing
Privatleasing
Kia Tjänstebil
Tjänstebil
Top