Kia Assistans | Förenade Bil i Göteborg AB

Kia Assistans

Kör tryggt med Kia assistans

24 timmar om dygnet i hela Europa
Om du skulle råka ut för något missöde längs vägen garanterar Kia Assistans att du kommer vidare på resan. Vid nödläge tar vi hand om bärgning, står för hotell och kostnader för ev. tågresa eller hyrbil – 24 timmar om dygnet i hela Europa*.

Kia Assistans hjälper dig när du får:

  • Maskinhaveri eller annat tekniskt fel som är oförutsett och inte beror på bristande underhåll.
  • Bränslestopp.
  • Punktering.
  • Förlust av bilnycklar eller när dessa låsts in i bilen m.m.


Kia assistans

Fri assistans i upp till 7 år

När du köper en ny Kia ingår Fri Assistans till första servicetillfället. När du därefter servar din Kia hos en auktoriserad Kia-verkstad får du inte bara en originalservice med högsta kvalitet på allt från själva utförandet till varje liten reservdel. Du får också automatiskt en kostnadsfri förlängning av KIA ASSISTANS som gäller till nästa servicetillfälle. Det gäller ända till den dagen då din bil är 7 år eller har gått 15 000 mil.

Det betyder att så länge du låter oss sköta servicen av din bil är vi bara ett telefonsamtal bort. Om du plötsligt inte kan starta bilen, eller blir stående i vägrenen med punktering. Vi tar dig vidare.

Kia Assistans nödnummer:

Är du i Sverige, ring: 0770-117 000

Är du utomlands, ring: +46 770-117 000*För utförlig information se avtalstext för Kia Assistans i din servicebok och Kia Assistans villkor.

Kia Service
Service
Kia Erbjudanden
Erbjudanden
Kontakta oss
Kontakta oss
Kia Elbil och Plug-in Hybrid
Elbil & Plug-In Hybrid
Kia Privatleasing
Privatleasing
Kia Tjänstebil
Tjänstebil
Top