Kia 8+ Servicepaket

Kia 8+ är ett servicepaket som får din Kia att rulla längre!

Vad är 8+ service?

8+ är ett servicepaket som vi tagit fram för bilar som är äldre än 7 år. När vi tog fram Kia 8+ var det viktigt för oss att kunna erbjuda en bra service till ett förmånligt pris. För ju fler mil som din bil har rullat, desto viktigare är det att den kontrolleras för att kunna fortsätta att fungera bra.

Vad ingår i Kia 8+ servicepaket?

När vi gör en Kia 8+ Service använder vi oss av avancerade diagnosinstrument som exakt kan läsa av vilket skick din Kia-bil är i. I 8+ servicepaketet ingår det ett oljebyte samt en genomgång utefter ett märkesspecifikt protokoll med 20 punkter. Vi kontrollerar också om din Kia berörs av återkallelse eller servicekampanj, något som bara kan göras av en auktoriserad verkstad. Vi använder självklart alltid Kia originaldelar. Eventuella åtgärder sker snabbt och effektivt med verktyg framtagna för din Kia.

En stunds omsorg gör gott
Din bil kommer att hålla ännu längre om du låter oss ta hand om den med jämna mellanrum. En Kia som har fått rätt service och har alla stämplar i sin servicebok, har också ett bättre andrahandsvärde den dagen du vill sälja den. Därför är det bra om du fortsätter att serva din bil hos Förenade Bil. Då kan du vara säker på att du har gjort allt för att förebygga problem och kan undvika onödiga reparationskostnader.

Pris för 8+ service

Priset för en 8+-service är från 2.800 kr och då ingår olja, oljefilter, miljöavgifter och Kia 8+ serviceprotokoll. Priset varierar beroende på vilken Kia du kör.

Kontakta oss för att boka Kia Originalservice.

Göteborg                                                                          Varberg
Tel: 031 – 797 35 30                                                        Tel: 0340-20 37 20
service@forenadebil.com                                              service.varberg@forenadebil.com