Om Kia

Kia är för det femte året i rad det mest populära bilmärke bland privatpersoner och det tredje största bilmärke i Sverige. Kia vill inspirera till ett liv i rörelse och komma med nya idéer, innovativa lösningar och tjänster. Samtigt pågår även en omställning inom Kia för att främja en hållbar produktion genom användning av förnyelsebar energie och återvinningsbara material.

Hållbarhetsarbete

Kia har genomförde betydande åtgärder ur ett miljöperspektiv inom området hållbarhet.

Elbil & Plug-In Hybrid

Vision

Kias vision är att bygga för en ny framtid genom att tänka kreativt och anta utmaningar med ett öppet sinne.

Historia

Kia etablerades 1944 och är idag ett av världens snabbast växande bilmärken.

Ladda klimatpositivt med Boo Energi

Tillsammans med Boo Energi kan du nu få 110% klimatpositiv el från vatten, vind, biobränsle och sol när du köper eller leasar en ny laddbar Kia, samtidigt som du tecknar ett nytt elavtal med Boo Energi.

Kia Charge

Kia Charge är en enkel och lättanvänd laddningstjänst när du inte kan ladda hemma. Allt du behöver är appen eller ett kort för att kunna använda 300 000 laddstationer i 29 länder i Europa. I appen kan du enkelt planera resans laddstopp och Kia Charge är nyckeln till det bästa laddningspriset i snabbladdningsnätverket Ionity.

Kia Connect-appen

Gör dig redo för en förbättrad körupplevelse anpassad för den uppkopplade vardagen. Med information i realtid som assisterar dig i varje situation, och fjärrstyrning med din smartphone håller du dig ständigt kopplad till din Kia. Ladda hem appen.

Varför kia?

Tredje största bilmärke i Sverige Det finns så många anledningar att köpa en Kia – och listan med argument växer ständigt: Prisbelönt design, modern teknik, hög säkerhet, brett modellutbud inom elektrifiering, låg ägandekostnad och en marknadsledande 7-årig nybilsgaranti från fabrik.

Snabbfakta varför du ska välja en Kia

  1. Kia är den femte största biltillverkaren i världen
  2. Kia är Sveriges tredje bästsäljande bilmärke
  3. Prisvärda bilar med generösa erbjudanden, det mesta ingår som standard
  4. Brett modellutbud, det finns en Kia för alla
  5. Ca 110 servicepunkter i landet, det finns alltid en Kia-verkstad nära dig
  6. Fri Kia Assistans upp till 7 år
  7. Finansiera ditt bilköp via Kia privatleasing eller Kia Finans, gör en beräkning i vår lånekalkyl
  8. Dela upp dina bilomkostnader med Kia-kortet – 1% Bonus på allt du handlar, ingen årsavgift samt upp till 60 dagar räntefri kredit
  9. Mycket utrustning ingår från start
  10. Konkurrensmässiga priser och privatleasingpriser