Start > Kia modeller > Kia Stonic

Kia Stonic - En crossover med kaxig design

Privatleasing fr. 3.995 kr/mån

Kia Stonic

Kia Stonic är som gjord för livsnjutaren, en crossover för staden, bara fyll den med äventyr. Med sin muskulösa framtoning, sportiga formgivning och utpräglade körglädje väcker helt nya Kia Stonic uppseende och skänker ny energi till crossover-segmentet. Gör dig redo att möta en bil som infriar alla förväntningar. Som alltid har du 7 års nybilsgaranti.

Beställ online

Tillbehör

Kia Stonic priser, privatleasing och erbjudanden

Kia Stonic 1,0 T-GDi DCT Advance

Kampanjrabatt 20 000 kr. Gäller endast vid finansiering via Kia Billån med Kia Serviceavtal. Månadskostnad och Privatleasing inklusive Kia Serviceavtal.
249.600 kr269.600 kr
Månadskostnad fr.** 2.217 kr
3.995 kr/mån

Kia Stonic 1,0 T-GDi DCT 48V GT Line

Kampanjrabatt 20 800 kr. Gäller endast vid finansiering via Kia Billån med Kia Serviceavtal. Månadskostnad och Privatleasing inklusive Kia Serviceavtal.
272.000 kr292.800 kr
Månadskostnad fr.** 2.399 kr
4.195 kr/mån

*Gäller vid avbetalning via Kia Finans med tillkommande serviceavtal. **Exempel vid avbetalning inklusive serviceavtal på 36 månader med 30% kontant, 55% restvärde och rörlig ränta f.n. 8.45%. Uppläggning- och administrationsavgifter tillkommer. ***Privatleasing på 36 månader, körsträcka 3.000mil, serviceavtal ingår. Onormalt slitage och övermil debiteras utöver leasinghyran. Månadshyran är rörlig och kan förändras baserat på leasinggivarens upplåningskostnader. Uppläggning- och administrationsavgifter tillkommer.

*Leasingkostnad per månad exklusive moms på 36 månader, max körsträcka 4.500mil med garanterat restvärde. Kia original vinterhjul, Kia Serviceavtal och Kia Bilförsäkring ingår. Försäkringspremie är en indikation och fastställs individuellt. Onormalt slitage och övermil debiteras utöver leasinghyran. Månadshyran är rörlig och kan förändras baserat på leasinggivarens upplåningskostnader. Uppläggning- & administrationsavgifter tillkommer. **Förmånsvärde per månad, exempel vid 50% marginalskatt.

Vill du veta mer om Kia Stonic, boka provkörning eller komma i kontakt med en av våra säljare?

Tveka inte på att höra av dig!

Sportig design

Kaxig på utsidan

De sportiga köregenskaperna hos helt nya Kia Stonic syns redan på de svepande linjerna och de ändamålsenliga detaljerna. Som till exempel tak-railsen som låter dig frakta allt du behöver ha med dig, och de tonade fönsterglasen som värnar om ditt egna, privata utrymme. Strålkastare med LED-varselljus och den uttrycksfulla högre karossen säkerställer att du tar dig säkert och bekvämt fram till ditt nästa äventyr.

Upptäck Kia Picanto som är en bil av mindre modell.

DYNAMISK, OAVSETT VAD DU VÄLJER

Spontanitet kräver kraft, något det lyckligtvis aldrig råder brist på hos helt nya Kia Stonic. Det finns två pigga och snåla turbomotorer att välja på för att passa dina specifika behov. Den effektiva motorn tillsammans med en följsam manuell växellåda ger helt nya Kia Stonic gott om utrymme att visa sig från sin körglada sida.
Elbil & Plug-In Hybrid

KOMFORT OCH BEKVÄMLIGHET

Kliv in och låt dig förföras av Kia Stonics stiliga interiör och välj mellan tyg eller läderimitation beroende på dina personliga preferenser. Njut av de trendiga detaljerna såsom de i färg kontrasterande sömmarna på ratt och säten. Låt Kia Stonic bli ett med dig genom att välja mellan ett flertal färgkombinationer för tak och nedre kaross.

Förarvänlig kupé

I förarsätet sitter du bekvämt i den rymliga kupén och kan njuta av en innovativ körupplevelse med hjälp av avancerad teknologi.
Elbil & Plug-In Hybrid

Gott om utrymme

Kia Stonic är inte bara snygg och kul att köra. Det finns gott om utrymme att ta med vänner på en tur och vill du packa ner lite större grejer så är det bara att fälla ner de 60:40 sätena bak.
Logo 7 års nybilsgaranti

7 års nybilsgaranti

Med vår höga produktkvalitet och noggranna övervakning av varje del i tillverkningsprocessen litar vi fullt ut på våra bilar. Därför kan vi ge dig marknadens längsta nybilsgaranti från fabrik när du köper en ny Kia. Vilket ger dig en oerhörd trygghet och ett bra andrahandsvärde.