Start > Kia modeller > Kia Sportage Plug-In Hybrid

Helt nya Kia Sportage Plug-In Hybrid

Ladda för nya intryck med Kia Sportage Plug-In Hybrid
Privatleasing fr. 5.895 kr/mån

Kia Sportage Plug-In Hybrid (laddhybrid)

Kia Sportage Plug-In Hybrid, en laddbar SUV med fyrhjulsdrift och en räckvidd på upp till 70 km på el. Med dubbla välvda panoramaskärmar och adaptivt chassi är helt nya Kia Sportage Plug-In Hybrid en av de modernaste i klassen. Naturligtvis kommer du ha 7 års nybilsgaranti på din Kia Sportage Plug-In hybrid.

Beställ online

Tillbehör

Kia Sportage Plug-in hybrid – priser, privatleasing och erbjudanden

Kia Sportage 1,6 T-GDi Plug-In Hybrid Action

Kampanjrabatt 50 400 kr. Gäller endast vid finansiering via Kia Billån med Kia Serviceavtal. Månadskostnad och Privatleasing inklusive Kia Serviceavtal.
424.200 kr474.600 kr
Månadskostnad fr.** 3.346 kr
5.895 kr/mån
7.081 kr/mån
2.760 kr/mån

Kia Sportage 1,6 T-GDi Plug-In Hybrid Advance

Kampanjrabatt 51 700 kr. Gäller endast vid finansiering via Kia Billån med Kia Serviceavtal. Månadskostnad och Privatleasing inklusive Kia Serviceavtal.
460.300 kr512.000 kr
Månadskostnad fr.** 3.639 kr
6.395 kr/mån
6.517 kr/mån
2.997 kr/mån

Kia Sportage 1,6 T-GDi Plug-In Hybrid GT Line

Kampanjrabatt 52 600 kr. Gäller endast vid finansiering via Kia Billån med Kia Serviceavtal. Månadskostnad och Privatleasing inklusive Kia Serviceavtal.
483.700 kr536.300 kr
Månadskostnad fr.** 3.828 kr
6.795 kr/mån
6.773 kr/mån
3.151 kr/mån

*Gäller vid avbetalning via Kia Finans med tillkommande serviceavtal. **Exempel vid avbetalning inklusive serviceavtal på 36 månader med 30% kontant, 55% restvärde och rörlig ränta f.n. 8.45%. Uppläggning- och administrationsavgifter tillkommer. ***Privatleasing på 36 månader, körsträcka 3.000mil, serviceavtal ingår. Onormalt slitage och övermil debiteras utöver leasinghyran. Månadshyran är rörlig och kan förändras baserat på leasinggivarens upplåningskostnader. Uppläggning- och administrationsavgifter tillkommer.

*Leasingkostnad per månad exklusive moms på 36 månader, max körsträcka 4.500mil med garanterat restvärde. Kia original vinterhjul, Kia Serviceavtal och Kia Bilförsäkring ingår. Försäkringspremie är en indikation och fastställs individuellt. Onormalt slitage och övermil debiteras utöver leasinghyran. Månadshyran är rörlig och kan förändras baserat på leasinggivarens upplåningskostnader. Uppläggning- & administrationsavgifter tillkommer. **Förmånsvärde per månad, exempel vid 50% marginalskatt.

Vill du veta mer om Kia Sportage Plug-In Hybrid, boka provkörning eller komma i kontakt med en av våra säljare?

Tveka inte på att höra av dig!

Inspirerad av naturen

Släta och eleganta ytor, inspirerade av organiska former som finns i naturen, kombineras med invecklad grafik och vackra detaljer för att ge denna SUV en dynamisk och självsäker vägnärvaro med förstklassig statur.

Elbil & Plug-In Hybrid

Självsäker och modig

Den här nya designen visar en självsäker, kraftfull och mångsidig karaktär och kännetecknas av rena och spända linjer som elegant löper längs den raffinerade karossen.

Modernt utseende

Linjen som förbinder de knivskarpa LED-bakljusen ger ett fantastiskt brett intryck bakifrån. Den karossfärgade nedre stötfångaren har ett rent och modernt utseende.

Som Plug-in hybrid och hybrid

Nya Kia Sportage finns i två versioner, Sportage Plug-In Hybrid och hybridmodellen Sportage Hybrid. Sportage Plug-In Hybrid har en dragvikt på 1350 kg och upp till 7 mil räckvidd på el.

Kia Niro Hybrid - Lineup

Kia Sportage Hybrid

– 1.6 T-GDi Hybrid
– Fyrhjulsdriven (AWD)
– 6-växlad automatlåda
– Batterikapacitet: 1.49 kWh
– Koldioxidutsläpp: 146 g per km
– 230 hk (kombinerat)

 

Kia Niro Plug-In Hybrid - Lineup

Kia Sportage Plug-In Hybrid

– 1.6 T-GDi Plug-In Hybrid
– Räckvidd upp till 70 km på el
– Fyrhjulsdriven (AWD)
– 6-växlad automatlåda
– Batterikapacitet: 13,8 kWh
– 265 hk (kombinerat)

Högkvalitativa detaljer som inspirerar

Detta utrymme sätter nya standarder inom SUV-segmentet – med sofistikerad design och materialförbättringar inom alla områden. Beroende på utrustning inkluderar detta lyxiga aluminiumytor på instrumentbrädan och på dörrarna, fint detaljerade, sportiga luftventiler och omgivande belysning.

Ergonomi möter innovation

I Kia Sportage Plugin Hybrid kan du växla mellan reglagen för infotainment och klimatinställningar genom  en enkel beröring. Sportage Plug-In Hybrid är utrustad med banbrytande tekniska innovationer.

Elbil & Plug-In Hybrid

Högklassiga komfortstolar

Alla stolar har en hög standard med mjuka material, raffinerade detaljer och dynamiska färgalternativ. Förar- och passagerarsätena ser sportiga ut och erbjuder imponerande sittkomfort.

Elbil & Plug-In Hybrid

Sportage Plug-In Hybrid har föraren i centrum

Den toppmoderna och tydliga designen i denna premiumkupé är inriktad på dig som förare – från den svängda panoramadisplayen och den sportiga svarta läderratten till den ergonomiskt utformade mittkonsolen.

Frågor och svar

Vad är räckvidden för Kia Sportage Plug-In Hybrid?

Kia Sportage Plug-In Hybrid har en räckvidd på upp till 70 km på eldrift.

Hur lång är leveranstiden för en Kia Sportage Plug-In Hybrid?

Leveranstiden på Kia Sportage Plug-In Hybrid ligger just nu på ca 2 – 3 månader. Leveranstiderna kan komma att förändras så håll koll på vår hemsida, sociala medier eller kontakta våra säljare för att hålla dig uppdaterad.

Kontakta oss i Göteborg:
Tel: 031 – 797 35 10
kia@forenadebil.com

Kontakta oss i Varberg:
Tel: 0340-20 37 10
varberg@forenadebil.com

Vad är skillnaden på Hybrid och Plug-In Hybrid?

Med en Plug-In Hybrid har du möjligheten att ansluta bilen till en extern strömkälla. Det innebär att du sedan kan köra en Sportage Plug-In Hybrid i elektriskt läge i upp till 70 km innan den går över till förbränningsmotorn.

En hybridbil har precis som en plug-in hybrid både en elmotor och en förbränningsmotor. Skillnaden är att hybriden har ett mindre batteri som inte kan laddas upp via en extern strömkälla. Batteriet laddas helt enkelt upp när du kör. Förbränningsmotorn i en Hybrid används för att driva fordonet framåt längs vägarna men när bilen står stilla eller körs i låga hastigheter tar man hjälp av elmotorn.

Tveka inte på att kontakta oss om du har fler frågor eller funderingar.

Kontakta oss i Göteborg:                              Kontakta oss i Varberg:
Tel: 031 – 797 35 10                                     Tel: 0340 – 20 37 10
kia@forenadebil.com                                    varberg@forenadebil.com

 

KIA SPORTAGE PLUGIN HYBRID – INSPIRERAD AV NATUREN

Logo 7 års nybilsgaranti

7 års nybilsgaranti

Med vår höga produktkvalitet och noggranna övervakning av varje del i tillverkningsprocessen litar vi fullt ut på våra bilar. Därför kan vi ge dig marknadens längsta nybilsgaranti från fabrik när du köper en ny Kia. Vilket ger dig en oerhörd trygghet och ett bra andrahandsvärde.