Tjänstebil – Kia Sportage Plug-In Hybrid

En Kia Sportage Plug-In Hybrid tjänstebil är så mycket mer än en transport till och från jobbet. Med Kia Sportage Plug-In Hybrid kan resorna gå längre med fyrhjulsdrift och en räckvidd på upp till 70 km på el samt låga 25 g CO2-utsläpp i snitt per kilometer. Det rymliga lastutrymmet på 1 715 liter med nedfällda säten gör sig perfekt när packningen är stor. Alltid till ett lågt förmånsvärde.
Läs mer om Kia Sportage Plug-In Hybrid.

Går även att kombinera och få med privatleasing.

Förenade Bil Kia Business Center
Det är inte helt självklart att veta vad skillnaden mellan Tjänstebil, Förmånsbil & Personalbil är, hur förmånsvärdet beräknas eller om du och ditt företag är mest kompatibla med operationell eller finansiell leasing. Med personlig rådgivning hjälper vi dig att hitta rätt leasing som passar dig och ditt företag.

Kia Sportage Plug-In Hybrid

Kia Business Lease erbjudande inkl. Serviceavtal, Bilförsäkring, Vinterhjul och Garanterat restvärde.
6.470 kr/mån
2.915 kr/mån

Se alla aktuella erbjudanden

Kia Sportage 1,6 T-GDi Plug-In Hybrid Action

Kia Business Lease erbjudande inkl. Serviceavtal, Bilförsäkring, Vinterhjul och Garanterat restvärde.
6.470 kr/mån
2.915 kr/mån

Kia Sportage 1,6 T-GDi Plug-In Hybrid Advance

Kia Business Lease erbjudande inkl. Serviceavtal, Bilförsäkring, Vinterhjul och Garanterat restvärde.
6.989 kr/mån
3.162 kr/mån

Kia Sportage 1,6 T-GDi Plug-In Hybrid GT Line

Kia Business Lease erbjudande inkl. Serviceavtal, Bilförsäkring, Vinterhjul och Garanterat restvärde.
7.476 kr/mån
3.322 kr/mån

Kia Sportage 1,6 T-GDi Plug-In Hybrid GT Line Panorama

7.606 kr/mån
3.395 kr/mån

*Leasingkostnad per månad exklusive moms på 36 månader, max körsträcka 4.500mil med garanterat restvärde. Kia original vinterhjul, Kia Serviceavtal och Kia Bilförsäkring ingår. Försäkringspremie är en indikation och fastställs individuellt. Onormalt slitage och övermil debiteras utöver leasinghyran. Månadshyran är rörlig och kan förändras baserat på leasinggivarens upplåningskostnader. Uppläggning- & administrationsavgifter tillkommer. **Förmånsvärde per månad, exempel vid 50% marginalskatt.

Kia Business Lease

Upptäck den laddbara friheten med en ny, välutrustad Kia Tjänstebil. Med Kia Business Lease ingår försäkring, service, vinterhjul och garanterat restvärde.

Med Kia Business Lease kan du välja bland ett brett utbud av nya, laddbara modeller med innovativ teknik och utrustning. 

7 års nybilsgaranti, 7 års fri assistans och 7 års fria uppdateringar till bilens navigation och telematik i samband med Kia Originalservice ingår så att du kan känna dig trygg och säker i din laddbara Kia under hela perioden. Leasingperioden är 36 månader med olika val på körsträcka, men ni kan även välja Flexlease för flexibel leasingperiod. När perioden är slut lämnar du enkelt tillbaka bilen till oss.

 

Kia Sportage Plug-in Hybrid Tjänstebil – ett enklare val

Från 6.144 kr/mån kan du köra en helt ny Kia Sportage Plug-In Hybrid tjänstebil. Med generös standardutrustning som alltid ingår i en ny Kia kommer du långt. Du har även möjligheten att komplettera med Kia Originaltillbehör som är konstruerade, tillverkade och testade för att passa din Kia Sportage Plug-In Hybrid tjänstebil perfekt. Genom att välja en Kia Sportage Plug-In Hybrid med lågt C02-utsläpp kan du som förare och företagare bidra till minskade koldioxidutsläpp.

Räkna på din Tjänstebil
Naturligtvis hjälper vi dig att hitta rätt bil, rätt utrustning till rätt pris. Du har även själv möjligheten att räkna på olika Kia-modeller och hur du kan minska ditt företags miljöpåverkan genom att köra eller köpa en laddbar tjänstebil. Jämför kostnaderna mellan olika Kia-modellerna här nedan. Vi erbjuder alltid ett lågt förmånsvärde.

Göteborg
Robin Hofvling

Robin Hofvling

Företagsförsäljning

Varberg
Gabriel Waldstam

Gabriel Waldstam

Företagsförsäljning

Vi guidar dig i valet av tjänstebil

Vi kommer gärna ut till er för att presentera vårt Kia Business Center och demonstrerar aktuellt modellprogram. Det ger också oss en inblick i hur ni använder era bilar. Ni kanske vill låna någon bilmodell för att låta era förare testköra en längre provtur, eller skapa ett provkörningsevent för er personal?
Tveka inte på att kontakta Anna i Göteborg eller Gabriel i Varberg för mer information kring Kia EV6 Tjänstebil.