Start > Kia modeller > Kia Sorento Plug-In Hybrid

Helt nya Kia Sorento Plug-In Hybrid

En laddbar fyrhjulsdriven SUV utöver det vanliga
Privatleasing fr. 6.950 kr/mån

Kia Sorento Plug-In Hybrid

Valen vi gör idag, påverkar oss alla imorgon. Därför lanserar vi nu helt nya Kia Sorento som laddhybrid, en stor SUV med fyrhjulsdrift, plats för sju personer och låga utsläpp som gör det möjligt för fler familjer att vara en del av omställningen till elektrifierat. Som alltid har du 7 års nybilsgaranti.

Beställ online

Tillbehör

Kia Sorento Plug-In Hybrid priser, privatleasing och erbjudanden

Kia Sorento 1,6 T-GDi Plug-In Hybrid AUT AWD Action

Modell 2023 för beställning!
Valfri färg ingår i priset!
591.400 kr
Månadskostnad fr. 0 kr
6.950 kr/mån
Företagserbjudande

Kia Sorento 1,6 T-GDi Plug-In Hybrid AUT AWD Advance

Begränsat antal för snabbare leverans!
Valfri färg ingår i priset!
621.400 kr
Månadskostnad fr. 0 kr
7.450 kr/mån
Företagserbjudande

Kia Sorento 1,6 T-GDi Plug-In Hybrid AUT AWD Advance Plus

Panoramasoltak +14.900kr. Begränsat antal för snabbare leverans!
Valfri färg ingår i priset!
651.400 kr
Månadskostnad fr. 0 kr
7.850 kr/mån
Företagserbjudande

LADDBAR SUV

VARDAGSKÖRNING PÅ EL

Plug-In Hybrid är den perfekta bilen för dig som vill kombinera det bästa av två världar. De flesta vardagskörningarna kan göras på el och vid längre resor övergår bilen till hybriddrift. Nya Kia Sorento Plug-In Hybrid har en räckvidd på upp till 57 km på eldrift per laddning.

VI HÖJER STANDARDEN

Kia Sorento Plug-In Hubrid är utrustad med hög komfort och säkerhet för att  ha koll på allt med dödavinkelvarnare, backkamera, höjdjusterbar elmanövrerad baklucka och andra smarta funktioner.

Iögonfallande front

Kia Sorento har en snygg design med skarpare linjer  och iögonfallande front. De främre stötfångare har vingformade luftintag och full-LED strålkastare.

Elbil & Plug-In Hybrid

En kraftfull profil

En elegant design, en kraftfull motor och en släpvagnsvikt upp till 1600 kg (för Plug-In Hybrid) gör att du kan använda din Sorento både i vardagen och för dina aktiviteter.

Bryter ny mark

Generöst med utrymme & teknik

Utrustad med bl.a. 12,3” fullt digitalt kluster, 10,25″ pekskärm med navigationssystem, telematiksystemet UVO Connect, dödavinkelvarning och filhållningsassistans. För maximal flexibilitet kan du enkelt växla från en rymlig sjusitsig SUV upp till hela 813-liters bagageutrymme samt plats för fem passagerare på nolltid.

Plats för det som betyder mest

Kia Sorento har gott om utrymme och flexibla transportalternativ som passar dina behov och kan snabbt omvandlas från 5 sittplatser till 7 sittplatser.

Elbil & Plug-In Hybrid

Elmanövrerad bagagelucka

Förvara din smarta nyckel i fickan eller väskan och Kia Sorentos bagageluckan öppnas automatiskt när du är nära baksida.

familjefavorit med Fyrhjulsdrift

Logo 7 års nybilsgaranti

7 års nybilsgaranti

Med vår höga produktkvalitet och noggranna övervakning av varje del i tillverkningsprocessen litar vi fullt ut på våra bilar. Därför kan vi ge dig marknadens längsta nybilsgaranti från fabrik när du köper en ny Kia. Vilket ger dig en oerhörd trygghet och ett bra andrahandsvärde.