Start > Kia modeller > Kia Sorento Plug-In Hybrid

Helt nya Kia Sorento Plug-In Hybrid

En laddbar fyrhjulsdriven SUV utöver det vanliga
Privatleasing fr. 7.495 kr/mån

Kia Sorento Plug-In Hybrid

Valen vi gör idag, påverkar oss alla imorgon. Därför lanserar vi nu helt nya Kia Sorento som laddhybrid, en stor SUV med fyrhjulsdrift, plats för sju personer och låga utsläpp som gör det möjligt för fler familjer att vara en del av omställningen till elektrifierat. Som alltid har du 7 års nybilsgaranti.

Beställ online

Tillbehör

Kia Sorento Plug-In Hybrid priser, privatleasing och erbjudanden

Kia Sorento 1,6 T-GDi Plug-In Hybrid AUT AWD Action

Vinterkampanj med Kia Finans Billån - Kia original Vinterhjul och Serviceavtal ingår!*
605.100 kr
Månadskostnad fr. 6.892 kr
7.495 kr/mån
4.703 kr/mån
3.380 kr/mån

Kia Sorento 1,6 T-GDi Plug-In Hybrid AUT AWD Advance

Vinterkampanj med Kia Finans Billån - Kia original Vinterhjul och Serviceavtal ingår!*
635.100 kr
Månadskostnad fr. 7.217 kr
7.895 kr/mån
4.916 kr/mån
3.559 kr/mån

Kia Sorento 1,6 T-GDi Plug-In Hybrid AUT AWD Advance Plus

Vinterkampanj med Kia Finans Billån - Kia original Vinterhjul och Serviceavtal ingår!*
665.100 kr
Månadskostnad fr. 7.543 kr
8.295 kr/mån
5.129 kr/mån
3.739 kr/mån

*Kampanj med Billån gäller vid finansiering via Kia Finans, exempel på månadskostnad vid 36 månader, 5,95% rörlig ränta, 20% kontant, 54% restvärde, serviceavtal ingår med 405kr/månad.

LADDBAR SUV

VARDAGSKÖRNING PÅ EL

Plug-In Hybrid är den perfekta bilen för dig som vill kombinera det bästa av två världar. De flesta vardagskörningarna kan göras på el och vid längre resor övergår bilen till hybriddrift. Nya Kia Sorento Plug-In Hybrid har en räckvidd på upp till 57 km på eldrift per laddning.

VI HÖJER STANDARDEN

Kia Sorento Plug-In Hubrid är utrustad med hög komfort och säkerhet för att  ha koll på allt med dödavinkelvarnare, backkamera, höjdjusterbar elmanövrerad baklucka och andra smarta funktioner.

Iögonfallande front

Kia Sorento har en snygg design med skarpare linjer  och iögonfallande front. De främre stötfångare har vingformade luftintag och full-LED strålkastare.

Elbil & Plug-In Hybrid

En kraftfull profil

En elegant design, en kraftfull motor och en släpvagnsvikt upp till 1600 kg (för Plug-In Hybrid) gör att du kan använda din Sorento både i vardagen och för dina aktiviteter.

Bryter ny mark

Generöst med utrymme & teknik

Utrustad med bl.a. 12,3” fullt digitalt kluster, 10,25″ pekskärm med navigationssystem, telematiksystemet UVO Connect, dödavinkelvarning och filhållningsassistans. För maximal flexibilitet kan du enkelt växla från en rymlig sjusitsig SUV upp till hela 813-liters bagageutrymme samt plats för fem passagerare på nolltid.

Plats för det som betyder mest

Kia Sorento har gott om utrymme och flexibla transportalternativ som passar dina behov och kan snabbt omvandlas från 5 sittplatser till 7 sittplatser.

Elbil & Plug-In Hybrid

Elmanövrerad bagagelucka

Förvara din smarta nyckel i fickan eller väskan och Kia Sorentos bagageluckan öppnas automatiskt när du är nära baksida.

Frågor och svar

Vad är räckvidden för Kia Sorento Plug-In Hybrid?

Kia Sorento Plug-In Hybrid har en räckvidd på upp till 57 km på eldrift per laddning.

Hur lång är leveranstiden för en Kia Sorento Plug-In Hybrid?

Leveranstiden på Kia Sorento Plug-In Hybrid ligger just nu på ca 8-12 månader. Leveranstiderna kan komma att förändras så håll koll på vår hemsida, sociala medier eller kontakta våra säljare för att hålla dig uppdaterad.

Kontakta oss i Göteborg:
Tel: 031 – 797 35 10
kia@forenadebil.com

Kontakta oss i Varberg:
Tel: 0340-20 37 10
varberg@forenadebil.com

Hur lång tid tar det att ladda Kia Sorento Plug-In Hybrid?

Om du laddar din laddhybrid med en vanlig laddbox, hemma t.ex, tar det ungefär tre timmar innan batteriet är fullt. Om du laddar med en laddbox som är installerad av behörig fackman, tar det ca fem timmar innan batteriet är fullt uppladdat.

Vad är skillnaden på Hybrid och Plug-In Hybrid?

Med en Plug-In Hybrid har du möjligheten att ansluta bilen till en extern strömkälla. Det innebär att du sedan kan köra en Sorento Plug-In Hybrid i elektriskt läge i upp till 57 km innan den går över till förbränningsmotorn.

En hybridbil har precis som en plug-in hybrid både en elmotor och en förbränningsmotor. Skillnaden är att hybriden har ett mindre batteri som inte kan laddas upp via en extern strömkälla. Batteriet laddas helt enkelt upp när du kör. Förbränningsmotorn i en Hybrid används för att driva fordonet framåt längs vägarna men när bilen står stilla eller körs i låga hastigheter tar man hjälp av elmotorn.

Tveka inte på att kontakta oss om du har fler frågor eller funderingar.

Kontakta oss i Göteborg:
Tel: 031 – 797 35 10
kia@forenadebil.com

Kontakta oss i Varberg:
Tel: 0340-20 37 10
varberg@forenadebil.com

 

familjefavorit med Fyrhjulsdrift

Logo 7 års nybilsgaranti

7 års nybilsgaranti

Med vår höga produktkvalitet och noggranna övervakning av varje del i tillverkningsprocessen litar vi fullt ut på våra bilar. Därför kan vi ge dig marknadens längsta nybilsgaranti från fabrik när du köper en ny Kia. Vilket ger dig en oerhörd trygghet och ett bra andrahandsvärde.