Tjänstebil med generöst förmånsvärde – Kia EV9

Kia EV9 tjänstebil är till för dig som vill uppleva en SUV som elbil med upp till 7 sittplatser, fyrhjulsdrift och räckvidd upp till 50mil i banbrytande design. Med Kia EV9 företagsleasing blir elbilskörning både smidig och bekväm, tack vare sin snabbladdningsförmåga och avancerad 800-volts teknik. Med en >250 kW snabbladdare kan du fylla batteriet från 10% till 80% på 24 minuter, vilket betyder kortare laddstopp och snabbare framfart mot din nästa destination

Kia EV9 förkroppsligar det senaste inom teknisk innovation och markerar en helt ny standard i den laddbara rörelsen. 

Förenade Bil Kia Business Center

Vad är skillnaden mellan Tjänstebil, Förmånsbil och Personalbil? Undrar du hur förmånsvärdet beräknas och om operationell eller finansiell företagsleasing passar ditt företag bäst? Det är mycket information att hålla reda på! Med vår personliga rådgivning är vi här för att guida dig genom djungeln av företagsleasing och hitta den rätta lösningen till rätt pris som passar både dig och din verksamhet.

Kontakta oss för mer information

Kia EV9 företagsleasing

9.927 kr/mån
3.676 kr/mån

Se alla aktuella erbjudanden

Kia EV9 AWD 7-SITS

9.927 kr/mån
3.676 kr/mån

Kia EV9 AWD Plus 7-SITS

10.400 kr/mån
3.874 kr/mån

Kia EV9 GT Line AWD 7-SITS

10.583 kr/mån
4.137 kr/mån

KIA EV9 GT Line AWD 6-SITS

10.937 kr/mån
4.269 kr/mån

*Leasingkostnad per månad exklusive moms på 36 månader, max körsträcka 4.500mil med garanterat restvärde. Kia original vinterhjul, Kia Serviceavtal och Kia Bilförsäkring ingår. Försäkringspremie är en indikation och fastställs individuellt. Onormalt slitage och övermil debiteras utöver leasinghyran. Månadshyran är rörlig och kan förändras baserat på leasinggivarens upplåningskostnader. Uppläggning- & administrationsavgifter tillkommer. **Förmånsvärde per månad, exempel vid 50% marginalskatt.

Kia Business Lease

Upptäck den laddbara friheten med en ny, välutrustad Kia Tjänstebil. Med Kia Business Lease ingår försäkring, service, vinterhjul och garanterat restvärde.

Med Kia Business Lease kan du välja bland ett brett utbud av nya, laddbara modeller med innovativ teknik och utrustning. 

7 års nybilsgaranti, 7 års fri assistans och 7 års fria uppdateringar till bilens navigation och telematik i samband med Kia Originalservice ingår så att du kan känna dig trygg och säker i din laddbara Kia under hela perioden. Leasingperioden är 36 månader med olika val på körsträcka, men ni kan även välja Flexlease för flexibel leasingperiod. När perioden är slut lämnar du enkelt tillbaka bilen till oss.

Kia EV9 tjänstebil & företagsleasing – ett enklare val

Kör din Kia EV9 tjänstebil med företagsleasing från 9.927 kr/månad. En helt ny Kia levereras med generös standardutrustning. Optimera din tjänstebil med våra Kia Originaltillbehör som är skräddarsydda för att passa din Tjänstebil perfekt. Genom att välja en Kia EV9 med låga CO2-utsläpp, kan du som förare och företagare aktivt bidra till att minska koldioxidutsläppen

Läs mer Kia EV9 och dess utrustning

Räkna på din Tjänstebil

Vi hjälper självklart till att ta fram en offert som passar din och ditt företags prisbild. Genom Kias tjänstebilskalkylator har du möjligheten att själv räkna på hur du kan minska ditt företags miljöpåverkan genom att köra eller köpa en laddbar tjänstebil. Här kan du jämföra kostnaderna mellan olika laddbar Kia-modeller.

Göteborg
Robin Hofvling

Robin Hofvling

Företagsförsäljning

Varberg
Gabriel Waldstam

Gabriel Waldstam

Företagsförsäljning

Vi guidar dig i valet av tjänstebil

Vi kommer gärna ut till er för att presentera vårt Kia Business Center och demonstrerar aktuellt modellprogram. Det ger också oss en inblick i hur ni använder era bilar. Ni kanske vill låna någon bilmodell för att låta era förare testköra en längre provtur, eller skapa ett provkörningsevent för er personal?
Tveka inte på att kontakta Anna i Göteborg eller Gabriel i Varberg för mer information kring Kia EV6 Tjänstebil.