Kia Picanto Privatleasing

Kia Picanto Privatleasing gör det möjligt för dig att smidigt ta dig fram i stadens begränsade utrymmen – det är de små detaljerna som ligger bakom den stora körupplevelsen. Upplev Kia Picanto genom vår förmånliga privatleasing!

kia picanto privatleasing

Kia Picanto

2.995 kr/mån

Se alla aktuella erbjudanden

Kia Picanto 1,0 MPI 67hk Advance

2.995 kr/mån

Kia Picanto 1,0 MPI Action

2.995 kr/mån

Kia Picanto 1,0 MPI AMT Action

3.095 kr/mån

Fördelar med Kia Picanto privatleasing

Med Kia Picanto Privatleasing kan du köra en helt ny, rymlig och smidig stadsbil till ett förmånligt månadspris i 36 månader – utan någon kontantinsats. Serviceavtal, Nybilsgaranti, Kia Assistans, 1000 min/år och låneskydd i tre månader ingår. Möjligheten att utöka körsträckan samt lägga till försäkring via Kia Bilförsäkring finns. Allt samlas i en faktura från Kia Finans som gör det enkelt för dig att hålla koll på dina bilkostnader.*

Flexibel privatleasing 12-36 månader.
Addera större frihet till din privatleasing. Du har nu möjligheten att köra din Kia från 12 till 36 månader. Efter 12 månader har du endast en månads uppsägningstid och kan då välja att byta, säga upp eller fortsätta köra din Kia Picanto för 990 kr/mån.**

kia picanto privatleasing

Picanto utmanar dina förväntningar

Kia Picanto kommer i en kompakt form men trots det – full av utrymme och bekvämlighet. Stadsbilen är för många överraskande rymlig med generösa mått för förare och passagerare i fram- och baksätet. Kia Picanto är inte bara rymlig, bilen har även en snygg, slitstark och komfortabel klädsel och är utrustad med både teknik och säkerhet så som autobroms, backkamera, krockkuddar och rattvärme.

Läs mer om Kia Picanto.

*Kia Privatleasing: 36 mån, max körsträcka 1000 mil/år. Onormalt slitage och övermil debiteras utöver leasinghyran, uppläggnings- & adminavgifter tillkommer. Månadshyran är rörlig och kan förändras baserat på framtida justeringar i leasegivarens upplåningskostnader. Sedvanlig kreditprövning. Kia Finans i samarbete med Santander Consumer Bank.

**Kia Privatleasing 12-36 månader: 12-36 mån beroende på när kunden väljer att avsluta avtalet, förutsätter 30 dagars uppsägningstid. Max körsträcka 83 mil/månad vid val av maximal årlig körsträcka 1000 mil/år. Månadshyran är rörlig och kan förändras baserat på framtida justeringar i leasegivarens upplåningskostnader. Onormalt slitage och övermil debiteras utöver leasinghyran, uppläggnings- och administrationsavgift tillkommer. Sedvanlig kreditprövning. Kia Finans i samarbete med Santander Consumer Bank.