Jobba hos Förenade Bil i Göteborg

Förenade Bil är en av Sveriges största Kia återförsäljare. Vår moderna anläggning finns strax söder om Göteborg i Eklanda, Sisjöns industriområde. Vi har precis slutfört en större till- och ombyggnation och skapat en anläggningen för att möta framtidens behov med försäljning och eftermarknad. Vi levererar ca. 2.000 bilar per år varav ca. 1.000 nya Kia. Vi är just nu inne i ett expansivt skede med flera nya bilmodeller och ny teknik, exempelvis vår klassledande plug-in teknik.

Vår vision är att ge kunderna ”branschens bästa köpa och äga upplevelse”. Eftersom vi är en exklusiv Kia anläggning är vårt team fullt fokuserade på ett varumärke och står bakom våra ledord ”vi kan Kia”. Vi lägger stor vikt vid att hitta rätt personlighet vid våra rekryteringar och har för branschen en mycket låg personalomsättning.

Förenade Bil i Göteborg ingår i Förenade Bil gruppen som är en av Sveriges äldsta bilföretag och lanserat åtskilliga bilmärken i landet sedan 1921.

Söker du en trevlig arbetsplats med engagerade och glada kollegor, skicka in en intresseanmälan till oss idag. Har vi inga lediga tjänster är du alltid välkommen att skicka en intresseanmälan för eventuella framtida rekryteringar till jobb@forenadebil.com.

JUST NU SÖKER VI

Däckskiftare - tillfällig tidsbegränsad anställning

Däckskiftare

Som däckskiftare består arbetet av att skifta kompletta hjul på nyare personbilar, säkerställa och dokumentera däckens skick samt hantera hjul på vårt däckhotell.

Söker du meriterande erfarenhet, är praktiskt lagd och gillar att jobba fysisk i högt tempo har vi en tjänst till dig.

Tidsbegränsad anställning 4-6 veckor med start i slutet oktober med möjlighet till fler säsonger. 

Kvalifikationer

Du har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. B-körkort och truckkort är ett krav.

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt på personlighet, du är praktisk, noggrann och ansvarstagande som trivs med att jobba självständigt, men samtidigt en bra lagspelare. Du är flexibel och ödmjuk samt tycker om att jobba fysiskt i ett högt tempo. Du ingår i ett erfaret team med trevliga kollegor.

Erbjudande

Vi erbjuder en trevlig, prestigelös arbetsplats med låg personalomsättning och hög kompetens. Vi finns i nya och fräscha lokaler med vår anläggning i Eklanda strax utanför Göteborg. Kollektivavtal finns.

Vi behandlar ansökningarna löpande.

Skicka din ansökan till jobb@forenadebil.com eller ring servicechef Jonas Nilsson 031-797 35 35 för mer information.