Jobba hos Förenade Bil i Göteborg

Förenade Bil är en av Sveriges största Kia återförsäljare. Vår moderna märkesexklusiva anläggning för Kia finns strax söder om Göteborg i Eklanda, Sisjöns industriområde. Vi levererar ca. 2.500 bilar per år varav ca. 1.500 nya Kia. Vi är just nu inne i ett expansivt skede med flera nya bilmodeller och ny teknik, exempelvis med vår helt nya elbil Kia EV6. Vi erbjuder, försäljning, serviceverkstad, reservdelar, tillbehör och däckhotell. 

Förenade Bil i Göteborg ingår i Förenade Bil gruppen som är en av Sveriges äldsta bilföretag och lanserat åtskilliga bilmärken i landet sedan 1921, vi driver idag verksamheter på flera orter som auktoriserade bilåterförsäljare för flera ledande bilmärken. 

Vår vision är att ge våra kunderna ”branschens bästa varumärkesupplevelse”. Eftersom vi är en exklusiv Kia anläggning är vårt team fullt fokuserade på ett varumärke och står bakom våra ledord ”vi kan Kia”. Vi lägger stor vikt vid att hitta rätt personlighet vid våra rekryteringar och har för branschen en mycket låg personalomsättning.

Är du en ambitiös person som söker en trevlig arbetsplats där vi har kul på jobbet och vill jobba med ett av marknadens starkaste varumärken som är ledande på elektrifierade bilar, skicka in en ansökan idag! Har vi inga lediga tjänster är du alltid välkommen att skicka en intresseanmälan för eventuella framtida rekryteringar till jobb@forenadebil.com.

JUST NU SÖKER VI

Personbilstekniker

PERSONBILSTEKNIKER / MEKANIKER

Vi söker nu servicetekniker där arbetet består i att utföra service, reparationer, felsökning samt underhåll av Kia personbilar. Det ingår också en viss kundkontakt och kontakt med generalagentens tekniska support. Du levererar ett fackmannamässigt väl utfört arbete samt säkerställer att kundens önskemål blivit åtgärdade.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har fordonsteknisk utbildning alternativt motsvarig eftergymnasial utbildning samt några års dokumenterad arbetslivserfarenhet som personbilstekniker. B-körkort är ett krav. Du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift för att ta del av manualer och utföra felsökningar. Tekniska kunskaper om Kia, deras bilmodeller och system är meriterade.

Personliga egenskaper
Vi lägger stor vikt på personlighet och social kompetens för att bygga vidare på vårt dynamiska team. Du är praktisk, noggrann och ansvarstagande som trivs med att jobba självständigt, men samtidigt en bra lagspelare som ställer upp för sina medarbetare. Du är flexibel och ödmjuk samt tycker om att jobba i ett högt tempo.

Erbjudande
Vi erbjuder en trevlig, prestigelös arbetsplats med låg personalomsättning och hög kompetens. När du börjar hos oss kommer du få möjlighet till märkesspecifik utbildning i flera steg för att kunna utföra ditt arbete på bästa möjliga sätt. Hos oss är du inte bara en medarbetare utan en ambassadör för vårt varumärke. Du anställs på heltid med 6 månaders provanställning. Kollektivavtal finns.

Vi behandlar ansökningarna löpande.

Skicka in din ansökan redan idag till jobb@forenadebil.com Vid frågor kontakta Jonas Nilsson, jonas@forenadebil.com, 031-797 35 35 för mer inf

Bilansvarig

BILANSVARIG

Vill du jobba i en spännande bransch med ett ledande varumärke i ett vinnande team? Vi söker nu en helt ny roll som bilansvarig där arbetet består i att ha övergripande ansvar för våra begagnade bilar, i vårt flöde med inbytesbilar ingår moment som bl.a. inbytestest, planera/boka åtgärder, prissättning, fotografering och annonsering. Du blir en del av vårt säljteam, för att avlasta och hjälpa till med både praktiska och administrativa uppgifter.

Kvalifikationer
Du som söker tjänsten har ett stort intresse och en bred kunskap om bilar, värdering, prissättning och bilmarknaden. Du är noggrann och har ett öga för detaljer, ser själv vad som behöver åtgärdas inför försäljning och kan skapa en säljande bilannons. Du har känsla för vad som bör framhävas i utrustning och text samt fotografera bilar på ett säljande sätt. Vid inbytestest krävs att du ser alla detaljer, skador och slitage som behöver dokumenteras för åtgärd. Även hantering och byte av hjul förekommer periodvis. Du behärskar svenska flytande i både tal och skrift, B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper
Vi lägger stor vikt på personlighet och social kompetens för att bygga vidare på vårt dynamiska team som har kul på jobbet. Du är som person noggrann, ansvarstagande och trivs med såväl administrativa som praktiska uppgifter. Du är självständigt och kan ta egna beslut, men samtidigt en bra lagspelare som ställer upp för sina medarbetare. Du är flexibel och ödmjuk samt tycker om att jobba i ett högt tempo. Vi ser gärna att du har ambitionen att på ett aktivt sätt hitta sätt att utveckla och förbättra vårt arbetssätt.

Erbjudande
Vi erbjuder en trevlig, prestigelös arbetsplats med låg personalomsättning och hög kompetens. Detta är en ny roll inom vårt företag som kommer med tiden utformas för att passa vårt arbetssätt. Hos oss är du inte bara en medarbetare utan en ambassadör för vårt varumärke. Du ingår i ett glatt och högpresterande säljteam men har också tät dialog med verkstad, leveransavdelning och externa partners. Även viss kundkontakt förekommer. Ordinarie arbetstid är vardagar men helger kan förekomma.

Du anställs på heltid med månadslön, tillträde enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns.

Vi behandlar ansökningarna löpande

Skicka in din ansökan redan idag till jobb@forenadebil.com Vid frågor kontakta platschef Daniel Oscarsson, daniel@forenadebil.com, 031-797 35 75 för mer information.

Reservdelsrådgivare

RESERVDELSRÅDGIVARE

Som reservdelsrådgivare består arbetet av att hantera hela flödet av reservdelar och tillbehör, både administration med fakturor och registervård till att praktisk hantera delarna på lagret. Detta för både interna beställningar mot vår serviceverkstad och bilförsäljning samt externa kunder som andra verkstäder och försäljning över disk i vår butik. Det ingår mycket kundkontakt och kontakt med leverantörer/generalagent. Vi söker dig som har en hög ambitionsnivå och levererar ett väl utfört arbete med stort engagemang. Du gör alltid ditt bästa för att hålla högsta servicenivå och säkerställa kundens önskemål.

Kvalifikationer
Du som söker tjänsten har arbetserfarenhet från branschen eller annan typ av försäljningsverksamhet med lagerhantering. B-körkort är ett krav. Du behärskar svenska flytande i både tal och skrift och har god kunskap i engelska. Kunskaper och erfarenhet om Kia och dess system samt vårt DMS system Kobra är meriterade.

Personliga egenskaper
Vi lägger stor vikt på personlighet och social kompetens för att bygga vidare på vårt dynamiska team som har kul på jobbet. Du är som person noggrann, ansvarstagande och trivs med såväl administrativa som praktiska uppgifter. Du är självständigt och kan ta egna beslut, men samtidigt en bra lagspelare som ställer upp för sina medarbetare. Du är flexibel och ödmjuk samt tycker om att jobba i ett högt tempo. Vi ser gärna att du har erfarenhet eller ambitionen att på ett aktivt sätt hitta sätt att utveckla och förbättra försäljningen på avdelningen med kampanjer och aktiviteter, både internt till vår bilförsäljning och externt till slutkund.

Erbjudande
Vi erbjuder en trevlig, prestigelös arbetsplats med låg personalomsättning och hög kompetens. Hos oss är du inte bara en medarbetare utan en ambassadör för vårt varumärke. Du ingår i ett glatt och högpresterande team som ansvarar för avdelningens verksamhet. Ordinarie arbetstid är vardagar men helger kan förekomma.

Du anställs på heltid med månadslön, tillträde enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns.

Vi behandlar ansökningarna löpande.

Skicka in din ansökan redan idag till jobb@forenadebil.com Vid frågor kontakta Jonas Nilsson, jonas@forenadebil.com, 031-797 35 35 för mer information.

Hallvärdinna-/värd - Extrajobb för student

HALLVÄRDINNA-/VÄRD

Söker du ett extrajobb till dina studier? Vi söker just nu efter hallvärdinna-/värd för timanställning under helger och semesterperiod, ett perfekt extrajobb för dig som har några års studier framför dig.

Du kommer jobba i en spännande bransch med ett ledande varumärke och i ett vinnande team! Arbetet består av både praktiska och administrativa uppgifter. Du blir en del av vårt säljteam och bemannar vår bilhall för att guida kunder rätt. Du hjälper till med provkörningar och enklare frågor i en inledande säljdialog. Andra arbetsuppgifter kan t.ex. vara att tanka och ladda bilar, se till så vår kundlounge är snygg och prydlig, fylla på kaffemaskin och säkerställa så våra utställningsbilar är i bra skick.

Kvalifikationer
Branscherfarenhet eller teknisk kunskap är inte något krav, det viktigaste är dina personliga egenskaper. Du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift. B-körkort är ett krav. Erfarenhet inom serviceyrken med mycket kundkontakt är meriterande. Du har flera års studier i Göteborg framför dig och bor närområdet.

Personliga egenskaper
Vi lägger stor vikt på personlighet och social kompetens du för att bygga vidare på vårt dynamiska team som har kul på jobbet. Intresse för bilar är meriterande men vi prioriterar dina sociala egenskaper högre än teknisk kunnande. Du är noggrann och ansvarstagande som trivs med att jobba självständigt, men samtidigt en bra lagspelare som ställer upp för sina medarbetare. Du är utåtriktad och gillar att träffa nya människor och brinner för att ge bästa möjliga service. Du är flexibel och ödmjuk samt tycker om att jobba i ett högt tempo.

Erbjudande
Vi erbjuder en trevlig, prestigelös arbetsplats med låg personalomsättning och hög kompetens. Hos oss är du inte bara en medarbetare utan en ambassadör för vårt varumärke. Du anställs med timanställning. Kollektivavtal finns. Arbetstider är varierande, framförallt helger kl. 11-15, hela veckor under sommarsemester och vid behov några enstaka veckodagar och kvällar. Alltså ett perfekt extrajobb med arbetstider utanför studier!

Vi behandlar ansökningarna löpande, tillträde enligt överenskommelse.

Skicka in din ansökan redan idag till jobb@forenadebil.com Vid frågor kontakta platschef Daniel Oscarsson, daniel@forenadebil.com, 031-797 35 75 för mer information.

Marknadskommunikatör

MARKNADSKOMMUNIKATÖR 

Vill du ansvara för marknadsföring i en spännande bransch med ett marknadsledande varumärke i ett vinnande team?

Vi söker nu en ny roll som ansvarig för vår marknadsföring, arbetet består i att sköta all marknadsföring och kommunikation för våra Kia anläggningar. Största delen är digital marknadsföring men omfattar även traditionell media. Det är en bred roll med varierande arbetsuppgifter där du utöver praktiskt sköter Google AdWords, sociala medier och webbplats ansvarar för budget och inköp.

Du är en kreativ person som vet vad som krävs för att skapa effektiva kampanjer och stärka vårt varumärke. Du har ett bra öga för detaljer och händelser som skapar intresse och mervärden i vår kommunikation. Du har goda kunskaper inom sökordsoptimering, Google AdWords, foto och film samt webbplatsunderhåll samtidigt som du har förståelse för branschen.

Du jobbar självständigt och ansvarar för flera märkesexklusiva anläggningar, men ett tätt samarbete med platschefer och externa partners som Kia marknadsavdelning för centrala kampanjer samt vår webbyrå för utveckling och drift av vår webbplats. Du hanterar våra sociala medier och skapar på ett kreativt sätt innehåll med bild och video.

Kvalifikationer
Du har aktuell utbildning inom marknad och kommunikation med digital inriktning. Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande roll och nu är redo för ansvar och nya utmaningar för att utvecklas inom ett område som du hanterar med van hand. Du har kunskap inom fotografering och film för sociala inlägg. Du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift.

Personliga egenskaper
Vi lägger stor vikt på personlighet och social kompetens för att bygga vidare på vårt dynamiska team som har kul på jobbet. Arbetsuppgifterna kräver god prioriterings- och planeringsförmåga. Du är noggrann och ansvarstagande som trivs med att jobba självständigt och ta egna initiativ, men samtidigt en bra lagspelare som ställer upp för sina medarbetare. Du har god kommunikativ förmåga, är flexibel och ödmjuk samt tycker om att jobba i ett högt tempo. Det är en bred roll som kräver hög arbetskapacitet och stresstålighet då tempot bitvis kan vara högt.

Erbjudande
Vi erbjuder en trevlig, prestigelös arbetsplats med låg personalomsättning och hög kompetens. Hos oss är du inte bara en medarbetare utan en ambassadör för vårt varumärke. Vi värdesätter en god stämning på vår arbetsplats. Du är stationerad i vår moderna bilanläggning i Eklanda utanför Göteborg men ansvarar för fler orter dit du ibland kan behöva resa.

Du anställs på heltid enligt överenskommelse med 6 månaders provanställning. Kollektivavtal finns.

Vi behandlar ansökningarna löpande, tillträde enligt överenskommelse.

Skicka in din ansökan redan idag till jobb@forenadebil.com Vid frågor kontakta Daniel Oscarsson, daniel@forenadebil.com, 031-797 35 75 för mer information.

Däckskiftare - tillfällig tidsbegränsad anställning

DÄCKSKIFTARE

Som däckskiftare består arbetet av att skifta kompletta hjul på nyare personbilar, säkerställa och dokumentera däckens skick samt hantera hjul på vårt däckhotell.

Söker du meriterande erfarenhet, är praktiskt lagd och gillar att jobba fysisk i högt tempo har vi en tjänst till dig. Tidsbegränsad anställning säsongsvis 4-8 veckor med möjlighet till förlängning och fler säsonger.

Kvalifikationer
Du har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. B-körkort och truckkort är ett krav.

Personliga egenskaper
Vi lägger stor vikt på personlighet, du är praktisk, noggrann och ansvarstagande som trivs med att jobba självständigt, men samtidigt en bra lagspelare. Du är flexibel och ödmjuk samt tycker om att jobba fysiskt i ett högt tempo. Du ingår i ett erfaret team med trevliga kollegor.

Erbjudande
Vi erbjuder en trevlig, prestigelös arbetsplats med låg personalomsättning och hög kompetens. Vi finns i nya och fräscha lokaler med vår anläggning i Eklanda strax utanför Göteborg. Kollektivavtal finns.

Vi behandlar ansökningarna löpande.

Skicka din ansökan till jobb@forenadebil.com eller ring servicechef Jonas Nilsson 031-797 35 35 för mer information.