Jobba hos Förenade Bil i Göteborg

Vill du jobba i en spännande bransch med ett ledande varumärke i ett av landets äldsta bilföretag?

Förenade Bil grundades 1921 och driver verksamheter på flera orter som auktoriserad bilåterförsäljare för flera ledande bilmärken. Vi söker nu förstärkning till vårt team i Göteborg. I våra två moderna märkesexklusiva anläggningar för Kia och Lexus i Mölndal levererar vi årligen cirka 2.500 bilar. Vi erbjuder, försäljning, serviceverkstad, reservdelar, tillbehör och däckhotell. Är du en ambitiös person som söker en trevlig arbetsplats där vi har kul på jobbet, skicka in en ansökan idag!

JUST NU SÖKER VI

Personbilstekniker

PERSONBILSTEKNIKER / MEKANIKER

Vi söker nu servicetekniker där arbetet består i att utföra service, reparationer, felsökning samt underhåll av Kia personbilar. Det ingår också en viss kundkontakt och kontakt med generalagentens tekniska support. Du levererar ett fackmannamässigt väl utfört arbete samt säkerställer att kundens önskemål blivit åtgärdade.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har fordonsteknisk utbildning alternativt motsvarig eftergymnasial utbildning samt några års dokumenterad arbetslivserfarenhet som personbilstekniker. B-körkort är ett krav. Du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift för att ta del av manualer och utföra felsökningar. Tekniska kunskaper om Kia, deras bilmodeller och system är meriterade.

Personliga egenskaper
Vi lägger stor vikt på personlighet och social kompetens för att bygga vidare på vårt dynamiska team. Du är praktisk, noggrann och ansvarstagande som trivs med att jobba självständigt, men samtidigt en bra lagspelare som ställer upp för sina medarbetare. Du är flexibel och ödmjuk samt tycker om att jobba i ett högt tempo.

Erbjudande
Vi erbjuder en trevlig, prestigelös arbetsplats med låg personalomsättning och hög kompetens. När du börjar hos oss kommer du få möjlighet till märkesspecifik utbildning i flera steg för att kunna utföra ditt arbete på bästa möjliga sätt. Hos oss är du inte bara en medarbetare utan en ambassadör för vårt varumärke. Du anställs på heltid med 6 månaders provanställning. Kollektivavtal finns.

Vi behandlar ansökningarna löpande.

Skicka in din ansökan redan idag till jobb@forenadebil.com Vid frågor kontakta Jonas Nilsson, jonas@forenadebil.com, 031-797 35 35 för mer inf

Däckskiftare - tillfällig tidsbegränsad anställning

DÄCKSKIFTARE

Som däckskiftare består arbetet av att skifta kompletta hjul på nyare personbilar, säkerställa och dokumentera däckens skick samt hantera hjul på vårt däckhotell.

Söker du meriterande erfarenhet, är praktiskt lagd och gillar att jobba fysisk i högt tempo har vi en tjänst till dig. Tidsbegränsad anställning säsongsvis 4-8 veckor med möjlighet till förlängning och fler säsonger.

Kvalifikationer
Du har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. B-körkort och truckkort är ett krav.

Personliga egenskaper
Vi lägger stor vikt på personlighet, du är praktisk, noggrann och ansvarstagande som trivs med att jobba självständigt, men samtidigt en bra lagspelare. Du är flexibel och ödmjuk samt tycker om att jobba fysiskt i ett högt tempo. Du ingår i ett erfaret team med trevliga kollegor.

Erbjudande
Vi erbjuder en trevlig, prestigelös arbetsplats med låg personalomsättning och hög kompetens. Vi finns i nya och fräscha lokaler med vår anläggning i Eklanda strax utanför Göteborg. Kollektivavtal finns.

Vi behandlar ansökningarna löpande.

Skicka din ansökan till jobb@forenadebil.com eller ring servicechef Jonas Nilsson 031-797 35 35 för mer information.

Bilrekonditionerare

BILREKONDITIONERARE

Vi söker nu bilrekonditionerare till vårt leveransteam. Dina arbetsuppgifter består i att ta emot nya fordon när de anländer med transport. Planera och färdigställa nya bilar för leverans med, leveransservice, tvätt, städ och polering samt säkerställa så all utrustning kunden beställt är komplett och monterad. Du hanterar och färdigställer även våra begagnade inbytesbilar med tvätt, rekonditionering, polering och eventuella åtgärder. Du är van att hantera bilar, noggrann och har öga för detaljer. Du gör alltid ditt bästa för att våra kunder ska få en riktigt bra leveransupplevelse när de hämtar sin nya bil hos oss.

Kvalifikationer
Du som söker har minst några års dokumenterad arbetslivserfarenhet. B-körkort är ett krav. Du behärskar svenska i både tal och skrift. Kunskap och erfarenhet inom rekonditionering och polering är meriterade.

Personliga egenskaper
Vi lägger stor vikt på personlighet och social kompetens för att bygga vidare på vårt dynamiska team som har kul på jobbet. Du är praktisk, noggrann och ansvarstagande som trivs med att jobba självständigt, men samtidigt en bra lagspelare som ställer upp för sina medarbetare. Du är flexibel och ödmjuk samt tycker om att jobba i ett högt tempo.

Erbjudande
Vi erbjuder en trevlig, prestigelös arbetsplats med låg personalomsättning och hög kompetens. Du ingår i vårt team för rekond och leverans med 4 medarbetare och jobbar i tät dialog med vår försäljningsavdelning. Du jobbar i nya fräscha lokaler anpassade för verksamheten. Hos oss är du inte bara en medarbetare utan en ambassadör för vårt varumärke. Du anställs på heltid med 6 månaders provanställning. Kollektivavtal finns.

Vi behandlar ansökningarna löpande.

Skicka din ansökan till jobb@forenadebil.com

Vid frågor kontakta platschef Daniel Oscarsson, daniel@forenadebil.com eller ring 031-797 35 75 för mer information.

Leveranstekniker

LEVERANSTEKNIKERServicetekniker

Vi söker just nu leveranstekniker till vårt leveransteam där arbetet består i att utföra montering och färdigställande av nya bilar inför leverans. Du är tekniskt intresserad av bilar och har ett bra öga för detaljer. Du drivs av att utföra ett väl utfört arbete samt att säkerställa att kundens önskemål blivit åtgärdade.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har ett stort intresse för bilar och har rätt inställning. Fordonsteknisk utbildning och erfarenhet som personbilstekniker är meriterande men inte ett krav om viljan att lära sig finns. B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper
Vi lägger stor vikt på personlighet och social kompetens för att bygga vidare på vårt dynamiska team. Du är praktisk, noggrann och ansvarstagande som trivs med att jobba självständigt, men samtidigt en bra lagspelare som ställer upp för sina medarbetare. Du är flexibel och ödmjuk samt tycker om att jobba i ett högt tempo.

Erbjudande
Vi erbjuder en trevlig, prestigelös arbetsplats med låg personalomsättning och hög kompetens. Du ingår i ett ungt team som tillsammans ansvarar för all hantering och färdigställande av våra nya bilar inför leverans. Hos oss är du inte bara en medarbetare utan en ambassadör för vårt varumärke. Du anställs på heltid med 6 månaders provanställning. Kollektivavtal finns. Vi behandlar ansökningarna löpande.

Skicka din ansökan till jobb@forenadebil.com eller ring servicechef Jonas Nilsson, jonas@forenadebil.com, 031-797 35 35 för mer information.