Jobba hos Förenade Bil 

Vill du jobba i en spännande bransch med ett ledande varumärke i ett av landets äldsta bilföretag?

Förenade Bil grundades 1921 och driver verksamheter på flera orter som auktoriserad bilåterförsäljare för flera ledande bilmärken. Vi söker nu förstärkning till vårt team i Göteborg. I våra två moderna märkesexklusiva anläggningar för Kia och Lexus i Mölndal levererar vi årligen cirka 2.500 bilar. Vi erbjuder, försäljning, serviceverkstad, reservdelar, tillbehör och däckhotell. Är du en ambitiös person som söker en trevlig arbetsplats där vi har kul på jobbet, skicka in en ansökan idag!

JUST NU SÖKER VI

Verkstadschef i Göteborg

Verkstadschef – Kia Förenade Bil Göteborg

Vi söker nu verkstadschef till vår verksamhet för Kia i Göteborg. Vill du jobba med ett av Sveriges populäraste bilmärken med ett attraktivt modellutbud på laddbara bilar med senaste tekniken. Trivs du med ett högt tempo, att leda och utveckla ett team för bästa möjliga resultat och kundupplevelse? Då har vi jobbet för dig!

Du blir ansvarig för daglig drift med bemanning, resultat och personal inom teamet med tekniker och servicerådgivare.

Du är med och planerar våra dagliga bokningar, optimerar arbetet och coachar teamet till bra resultat, utveckling av arbetsmetoder och god stämning. Du leder utvecklingssamtal och hanterar rekrytering av nya medarbetare.

Kvalifikationer
Dokumenterad erfarenhet som ledare med personalansvar inom branschen, du är van att hantera medarbetare i personalfrågor och drivs av att skapa resultat. Branschen genomgår just nu stor förändring med nya tekniska hjälpmedel och smarta system. Vi söker därför dig som har lätt att lära, ser och utvecklar nya lösningar för att driva vår verksamhet till branschledande upplevelse för våra kunder. Du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift. B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper
Vi lägger stor vikt på personlighet och social kompetens för att bygga vidare på vårt väl fungerande dynamiska team som har kul på jobbet, vi prioriterar dina sociala egenskaper högt. Du är noggrann och ansvarstagande som trivs med att jobba självständigt, men samtidigt en bra lagspelare som ställer upp för sina medarbetare. Du är förtroendeingivande och har lätt för att hantera olika personer. Du är flexibel och ödmjuk samt tycker om att jobba i ett högt tempo. Har en god förmåga att prioritera vad som behövs göras och är duktig på att hantera många ärenden samtidigt.

Erbjudande
Vi erbjuder en trevlig, prestigelös arbetsplats med låg personalomsättning och hög kompetens. Du erbjuds märkesspecifik utbildning för rollen för att kunna utföra ditt arbete på bästa möjliga sätt. Hos oss är du inte bara en medarbetare utan en ambassadör för vårt varumärke. Vårt fokus på ett varumärke skapar en djup kunskap och möjlighet till att ge våra kunder en hög servicenivå. Du anställs på heltid enligt överenskommelse med 6 månaders provanställning. Kollektivavtal finns.

Nuvarande verkstadschef går vidare till en central roll hos oss och blir din närmsta chef. Ni kommer ha ett tätt samarbete vilket innebär att det alltid finns rådgivning och stöttning i ledarskapet nära till hands.

Vi behandlar ansökningarna löpande, tillträde enligt överenskommelse.

I denna rekrytering samarbetar vi med Maria Ljungqvist på Koncept HR. Frågor kring tjänsten kan ställas till maria@koncepthr.se eller 0761-38 81 55.

Personbilstekniker i Göteborg

PERSONBILSTEKNIKER – Kia Förenade Bil Göteborg

Vi söker nu servicetekniker där arbetet består i att utföra service, reparationer, felsökning samt underhåll av Kia personbilar. Det ingår också en viss kundkontakt och kontakt med generalagentens tekniska support. Du levererar ett fackmannamässigt väl utfört arbete samt säkerställer att kundens önskemål blivit åtgärdade.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har fordonsteknisk utbildning alternativt motsvarig eftergymnasial utbildning samt några års dokumenterad arbetslivserfarenhet som personbilstekniker. B-körkort är ett krav. Du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift för att ta del av manualer och utföra felsökningar. Tekniska kunskaper om Kia, deras bilmodeller och system är meriterade.

Personliga egenskaper
Vi lägger stor vikt på personlighet och social kompetens för att bygga vidare på vårt dynamiska team. Du är praktisk, noggrann och ansvarstagande som trivs med att jobba självständigt, men samtidigt en bra lagspelare som ställer upp för sina medarbetare. Du är flexibel och ödmjuk samt tycker om att jobba i ett högt tempo.

Erbjudande
Vi erbjuder en trevlig, prestigelös arbetsplats med låg personalomsättning och hög kompetens. När du börjar hos oss kommer du få möjlighet till märkesspecifik utbildning i flera steg för att kunna utföra ditt arbete på bästa möjliga sätt. Hos oss är du inte bara en medarbetare utan en ambassadör för vårt varumärke. Du anställs på heltid med 6 månaders provanställning. Kollektivavtal finns.

Vi behandlar ansökningarna löpande.

I denna rekrytering samarbetar vi med Maria Ljungqvist på Koncept HR. Frågor kring tjänsten kan ställas till maria@koncepthr.se eller 0761-38 81 55.

Hallvärdinna-/värd i Varberg

HALLVÄRDINNA-/VÄRD VARBERG

Söker du ett extrajobb till dina studier? Vi söker just nu efter hallvärdinna-/värd till oss på Förenade Bil i Varberg för timanställning under lördagar och semesterperiod, ett perfekt extrajobb!

Du kommer jobba i en spännande bransch med ett ledande varumärke och i ett vinnande team! Arbetet består av både praktiska och administrativa uppgifter. Du blir en del av vårt säljteam och bemannar vår bilhall för att guida kunder rätt. Du hjälper till med provkörningar och enklare frågor i en inledande säljdialog. Andra arbetsuppgifter kan t.ex. vara att tanka och ladda bilar, se till så vår kundlounge är snygg och prydlig, fylla på kaffemaskin och säkerställa så våra utställningsbilar är i bra skick.

Kvalifikationer
Branscherfarenhet eller teknisk kunskap är inte något krav, det viktigaste är dina personliga egenskaper. Du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift. B-körkort är ett krav. Erfarenhet inom serviceyrken med mycket kundkontakt är meriterande. Du har flera års studier i Göteborg framför dig och bor närområdet.

Personliga egenskaper
Vi lägger stor vikt på personlighet och social kompetens du för att bygga vidare på vårt dynamiska team som har kul på jobbet. Intresse för bilar är meriterande men vi prioriterar dina sociala egenskaper högre än teknisk kunnande. Du är noggrann och ansvarstagande som trivs med att jobba självständigt, men samtidigt en bra lagspelare som ställer upp för sina medarbetare. Du är utåtriktad och gillar att träffa nya människor och brinner för att ge bästa möjliga service. Du är flexibel och ödmjuk samt tycker om att jobba i ett högt tempo.

Erbjudande
Vi erbjuder en trevlig, prestigelös arbetsplats med låg personalomsättning och hög kompetens. Hos oss är du inte bara en medarbetare utan en ambassadör för vårt varumärke. Du anställs med timanställning. Kollektivavtal finns. Arbetstider är varierande, framförallt lördagar kl. 10-14 då vi har stängt på söndagar, hela veckor under sommarsemester och vid behov några enstaka veckodagar och kvällar. Alltså ett perfekt extrajobb med arbetstider utanför studier!

Vi behandlar ansökningarna löpande, tillträde enligt överenskommelse.

Skicka in din ansökan redan idag till samuel.ekdahl@forenadebil.com, 0340-20 37 11
Hoppas vi hörs!

Leveransmontör

LEVERANSMONTÖR – Kia Förenade Bil Göteborg

Vi söker nu leveransmontör till vårt leveransteam. Arbetet består i att färdigställa fabriksnya bilar inför kundleverans med leveransservice, montering av extra tillbehör som t.ex. dragkrok, motorvärmare och vinterhjul. Du levererar ett fackmannamässigt väl utfört arbete samt säkerställer att kundens önskemål blivit åtgärdade för bästa upplevelse när kunden hämtar sin nya bil hos oss.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har erfarenhet av eftermontering av tillbehör, eller är teknisk bilintresserad och har lätt att lära nya praktiska uppgifter. Fordonsteknisk utbildning alternativt motsvarig eftergymnasial utbildning samt några års dokumenterad arbetslivserfarenhet är inte ett krav men en merit. B-körkort är ett krav. Du behärskar svenska i både tal och skrift.

Personliga egenskaper
Vi lägger stor vikt på personlighet och social kompetens för att bygga vidare på vårt dynamiska team. Du är praktisk, noggrann och ansvarstagande som trivs med att jobba självständigt, men samtidigt en bra lagspelare som ställer upp för sina medarbetare. Du är flexibel och ödmjuk samt tycker om att jobba i ett högt tempo.

Erbjudande
Vi erbjuder en trevlig, prestigelös arbetsplats med låg personalomsättning och hög kompetens. Du ingår i vårt team för leverans med 4 medarbetare och jobbar i tät dialog med vår försäljningsavdelning. Du jobbar i nya fräscha lokaler anpassade för verksamheten. Hos oss är du inte bara en medarbetare utan en ambassadör för vårt varumärke. Du anställs på heltid med 6 månaders provanställning. Kollektivavtal finns.

Vi behandlar ansökningarna löpande.

I denna rekrytering samarbetar vi med Maria Ljungqvist på Koncept HR. Frågor kring tjänsten kan ställas till maria@koncepthr.se eller 0761-38 81 55.

 

Däckskiftare - Göteborg och Varberg

DÄCKSKIFTARE – tillfällig tidsbegränsad anställning

Som däckskiftare består arbetet av att skifta kompletta hjul på nyare personbilar, säkerställa och dokumentera däckens skick samt hantera hjul på vårt däckhotell.

Söker du meriterande erfarenhet, är praktiskt lagd och gillar att jobba fysisk i högt tempo har vi en tjänst till dig. Tidsbegränsad anställning säsongsvis 4-8 veckor med möjlighet till förlängning och fler säsonger. Vi söker däckskiftare i både Göteborg och Varberg.

Kvalifikationer
Du har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. B-körkort och truckkort är ett krav.

Personliga egenskaper
Vi lägger stor vikt på personlighet, du är praktisk, noggrann och ansvarstagande som trivs med att jobba självständigt, men samtidigt en bra lagspelare. Du är flexibel och ödmjuk samt tycker om att jobba fysiskt i ett högt tempo. Du ingår i ett erfaret team med trevliga kollegor.

Erbjudande
Vi erbjuder en trevlig, prestigelös arbetsplats med låg personalomsättning och hög kompetens. Vi finns i nya och fräscha lokaler med vår anläggning i Eklanda strax utanför Göteborg och Varberg. Kollektivavtal finns.

Vi behandlar ansökningarna löpande.

Skicka din ansökan till jobb@forenadebil.com eller ring servicechef Jonas Nilsson 031-797 35 35 för mer information.

Service

Kia Business Lease

Kontakta oss

© 2021 FÖRENADE BIL I GÖTEBORG AB.|Integritetspolicy|[INTERN LOGIN]