Start > Kia modeller > Kia Niro Plug-In Hybrid

Kia Niro Plug-in Hybrid

Upp till 58 kilometer på en laddning

Kia Niro Plug-In Hybrid

Niro Plug-In Hybrid bygger på den senaste miljöbilstekniken. Den kombinerar bränsleeffektiv hybridteknik med smarta funktioner och mångsidigheten hos en crossover. Den har en räckvidd på upp till 58 km, på en enda laddning. Naturligtvis har du 7 års nybilsgaranti.

Beställ online

Tillbehör

Kia Niro Plug-In Hybrid priser, privatleasing och erbjudanden

Med effektivitet som utgångspunkt

SNYGGT YTTRE OCH INRE

När du kliver in i den rymliga kupén är du omgiven av moderna och högteknologiska detaljer. Den graciösa profilen ger ett sportigt och muskulöst utseende med en väl avstämd balans mellan teknik och komfort. Kia Niro plug-in hybrid har ett lågt luftmotstånd med bara 0,29 Cd vilket bidrar till minskad bränsleförbrukning. Gör dig redo för nya äventyr och luta dig tillbaka i det bekväma sätet!

Exteriör design

Den sanna skönheten i Kia Niro Plug-In Hybrids aerodynamiska design definieras i hur bilen rullar och rör sig genom luften, för att kunna rulla en extra kilometer.

Digitalt cluster

Det högteknologiska 7-tums helt digitala övervakningsklustret har en digital hastighetsmätare och unik grafik. Den låter dig se viktig statistik som nuvarande körläge, batteriladdning och återstående körsträcka. Du kan anpassa skärmen beroende på vilken information du vill visa.

Elbil & Plug-In Hybrid

Modern & rymlig design

Kia Niro är ovanligt rymlig för att vara en laddhybrid. Med gott om utrymme för huvud, axlar och ben är det enkelt att sträcka ut och sitta bekvämt. Omgiven av moderna och högteknologiska detaljer, är det lätt att känna sig hemma och njuta av resan. Eftersom bilen är en Crossover, har den även ett högre och mer bekvämt insteg.

Innovativ hybridteknik

För alla som är måna om miljön och sina egna bränslekostnader är koldioxidutsläpp på låga 29 gram per kilometer och en ren eldrift på omkring 58 kilometer riktigt lockande siffror. Detta är möjligt tack vare den nyutvecklade hybriddrivlinan som får elmotorn och förbränningsmotorn att samverka sömlöst och intelligent beroende på körstil och rådande trafiksituation.

Hybrid & EV-läge

Genom trycka på HEV-knappen vid växellådan kan du växla mellan el och hybridläge. Elläget är idealisk för stadsdrift eftersom bilen då främst drivs med elektricitet. Om det inte finnas tillräckligt med batteriladdning växlar systemet automatiskt till hybridläge, då används både bensinmotorn och elmotorn för att driva bilen.

Ladda fullt på mindre än 3 timmar

När du köper en Kia Niro Plug-In hybrid medföljer en laddare som du kan ansluta via ett vanligt 220V hushållsuttag. Det ingår även TYP2-kabel som du kan använda en laddstation som du kan även använda en publik laddningsstation som laddar batteriet fullt på ca 2 h och 15 min.

Elbil & Plug-In Hybrid

Dragvikt på upp till 1300 kg

Kia Niro Plug-In hybrid är förberedd för drag och har en dragvikt på upp till imponerande 1300 kilo och en ny drivlina som ger dig ännu större möjligheter.

Niro-familjens framgångshistoria

Redan 2016 fick Kia Niro Hybrid utmärkelsen "Årets smartast bil 2016", tack vare sin förmåga att kombinera låga utsläpp, flexibilitet och ekonomi. Kia Niro Plug-In Hybrid blev utnämnd till "Årets smartaste laddhybrid 2017" i Teknikens Värld nr. 22. Nu kompletteras familjen med helt Kia Niro EV. 

Kia Niro Plug-In Hybrid - Lineup

Kia Niro Plug-In Hybrid

Kia Niro Plug-In Hybrid är en äkta crossover med miljöbilsteknik, som dessutom har en räckvidd på upp till 50 kilometer på en enda laddning.

Kia e-Niro - Lineup

Kia Niro EV

Helt nya Kia Niro EV är en laddbar crossover fullproppad med design, teknik och positiv energi.

Grön, stark och uthållig

Logo 7 års nybilsgaranti

7 års nybilsgaranti

Med vår höga produktkvalitet och noggranna övervakning av varje del i tillverkningsprocessen litar vi fullt ut på våra bilar. Därför kan vi ge dig marknadens längsta nybilsgaranti från fabrik när du köper en ny Kia. Vilket ger dig en oerhörd trygghet och ett bra andrahandsvärde.