Start > Kia modeller > Kia Niro Plug-In Hybrid

Helt nya Kia Niro Plug-in Hybrid

En av Sveriges mest populära bilmodeller i helt ny generation, lanseras nu!
Privatleasing fr. 5.595 kr/mån

Kia Niro Plug-In Hybrid

Niro Plug-In Hybrid bygger på den senaste miljöbilstekniken. Den kombinerar bränsleeffektiv hybridteknik med smarta funktioner och mångsidigheten hos en crossover. Den har en räckvidd på upp till 58 km, på en enda laddning. Naturligtvis har du 7 års nybilsgaranti.

Beställ online

Tillbehör

Kia Niro Plug-In Hybrid priser, privatleasing och erbjudanden

Niro Plug-In Hybrid Action

Kampanjrabatt 46 800 kr. Gäller endast vid finansiering via Kia Billån med Kia Serviceavtal. Månadskostnad och Privatleasing inklusive Kia Serviceavtal.
377.300 kr424.100 kr
Månadskostnad fr.** 2.955 kr
5.595 kr/mån
5.553 kr/mån
2.434 kr/mån

Niro Plug-In Hybrid Advance

Kampanjrabatt 47 800 kr. Gäller endast vid finansiering via Kia Billån med Kia Serviceavtal. Månadskostnad och Privatleasing inklusive Kia Serviceavtal.
406.600 kr454.400 kr
Månadskostnad fr.** 3.193 kr
5.995 kr/mån
5.881 kr/mån
2.626 kr/mån

Niro Plug-In Hybrid Advance Plus

Kampanjrabatt 48 500 kr. Gäller endast vid finansiering via Kia Billån med Kia Serviceavtal. Månadskostnad och Privatleasing inklusive Kia Serviceavtal.
426.100 kr474.600 kr
Månadskostnad fr.** 3.352 kr
6.295 kr/mån
6.099 kr/mån
2.754 kr/mån

*Gäller vid avbetalning via Kia Finans med tillkommande serviceavtal. **Exempel vid avbetalning inklusive serviceavtal på 36 månader med 30% kontant, 55% restvärde och rörlig ränta f.n. 8.45%. Uppläggning- och administrationsavgifter tillkommer. ***Privatleasing på 36 månader, körsträcka 3.000mil, serviceavtal ingår. Onormalt slitage och övermil debiteras utöver leasinghyran. Månadshyran är rörlig och kan förändras baserat på leasinggivarens upplåningskostnader. Uppläggning- och administrationsavgifter tillkommer.

*Leasingkostnad per månad exklusive moms på 36 månader, max körsträcka 4.500mil med garanterat restvärde. Kia original vinterhjul, Kia Serviceavtal och Kia Bilförsäkring ingår. Försäkringspremie är en indikation och fastställs individuellt. Onormalt slitage och övermil debiteras utöver leasinghyran. Månadshyran är rörlig och kan förändras baserat på leasinggivarens upplåningskostnader. Uppläggning- & administrationsavgifter tillkommer. **Förmånsvärde per månad, exempel vid 50% marginalskatt.

Vill du veta mer om Kia Niro Plug-In Hybrid, boka provkörning eller komma i kontakt med en av våra säljare?

Tveka inte på att höra av dig!

LÄR DIG KÄNNA NYA KIA NIRO PLUG-IN HYBRID

Den sanna skönheten i Kia Niro Plug-In Hybrids aerodynamiska design definieras i hur bilen rullar och rör sig genom luften, för att kunna rulla en extra kilometer.

En distinkt design

Den kompletterar fronten på Kia Niro med en tydlig, sofistikerad karosslinje och den unika tredje takstolpen C-stolpen för förbättrad aerodynamik.

Elbil & Plug-In Hybrid

Uttrycksfull från alla håll

Det enkla och vackra designkonceptet bak inkluderar baklyktor i bumerangstil med en robust designslipplatta och en solid men puristiskt utformad nedre stötfångare.

Innovativa cockpit

Helt nya Kia Niro PHEV är uppdaterad med den senaste tekniken. som ergonomiska stolar, generöst benutrymme i baksätet och passagerarstol med viloläge. 

Elbil & Plug-In Hybrid

Dubbla välvda panoramaskärmar

I nya kia Niro Plug-In hybrids förarsätet finns den integrerade panoramadisplayen med helt digitalt instrumentpanel och infotainment, båda högupplösta displayer, var och en med en skärmdiagonal på 26 cm (10,25 tum).

Niro-familjens framgångshistoria

Redan 2016 fick Kia Niro EV utmärkelsen ”Årets smartast bil 2016”, tack vare sin förmåga att kombinera låga utsläpp, flexibilitet och ekonomi. Kia Niro Hybrid blev utnämnd till ”Årets smartaste laddhybrid 2017” i Teknikens Värld nr. 22. Nu kompletteras familjen med helt Kia Niro EV. 

Kia Niro Plug-In Hybrid - Lineup

Kia Niro Hybrid

Helt nya Kia Niro Hybrid kombinerar en progressiv design med ett nutida uttryck.

Kia Niro Plug-In Hybrid - Lineup

Kia Niro Plug-In Hybrid

Kia Niro Plug-In Hybrid är en äkta crossover med miljöbilsteknik, som dessutom har en räckvidd på upp till 58 kilometer på en enda laddning.

Kia e-Niro - Lineup

Kia Niro EV

Helt nya Kia Niro EV är en laddbar crossover fullproppad med design, teknik och positiv energi.

Frågor och svar

Vad är räckvidden för Kia Niro Plug-In Hybrid?

Kia Niro Plug-In Hybrid har en räckvidd på upp till 58 km på eldrift.

Hur lång är leveranstiden för en Kia Niro Plug-In Hybrid?

Leveranstiden på Kia Niro Plug-In Hybrid ligger just nu på ca 3-4 månader. Leveranstiderna kan komma att förändras så håll koll på vår hemsida, sociala medier eller kontakta våra säljare för att ständigt hålla dig uppdaterad.

Kontakta oss i Göteborg:
Tel: 031 – 797 35 10
kia@forenadebil.com

Kontakta oss i Varberg:
Tel: 0340-20 37 10
varberg@forenadebil.com

Vad är skillnaden på Hybrid och Plug-In Hybrid?

Med en Plug-In Hybrid har du möjligheten att ansluta bilen till en extern strömkälla. Det innebär att du sedan kan köra Niro Plug-In Hybrid i elektriskt läge i upp till 58 km innan den går över till förbränningsmotorn.

En hybridbil har precis som en plug-in hybrid både en elmotor och en förbränningsmotor. Skillnaden är att hybriden har ett mindre batteri som inte kan laddas upp via en extern strömkälla. Batteriet laddas helt enkelt upp när du kör. Förbränningsmotorn i en Hybrid används för att driva fordonet framåt längs vägarna men när bilen står stilla eller körs i låga hastigheter tar man hjälp av elmotorn.

Finns Kia Niro Plug-In Hybrid med fyrhjulsdrift?

Tveka inte på att kontakta oss om du har fler frågor eller funderingar.

Kontakta oss i Göteborg:                              Kontakta oss i Varberg:
Tel: 031 – 797 35 10                                     Tel: 0340 – 20 37 10
kia@forenadebil.com                                    varberg@forenadebil.com

 

Elektrifiera ditt sätt

Logo 7 års nybilsgaranti

7 års nybilsgaranti

Med vår höga produktkvalitet och noggranna övervakning av varje del i tillverkningsprocessen litar vi fullt ut på våra bilar. Därför kan vi ge dig marknadens längsta nybilsgaranti från fabrik när du köper en ny Kia. Vilket ger dig en oerhörd trygghet och ett bra andrahandsvärde.