Kia däck

Konditionen på dina Kia däck påverkar bilens prestanda, bränsleeffektivitet och säkerhet. Håll dina Kia däck i gott skick genom att regelbundet kontrollera däcktryck och slitage så att du är säker ute på vägarna.

Är du i behov av nya hjul, däck eller fälgar? Här nedan hittar du tillbehör som passar din Kia perfekt.

Vad vi erbjuder för dina Kia däck: 
Kia Vinterdäck

Hjulförsäljning

Vi har stort utbud Kia originalhjul med både sommar- och vinterhjul från ett urval av premiumtillverkare av däck. Vi samarbetar med bl.a. Good Year, Hankook, Michelin och Nokian. Vid köp av Kia originalhjul får du hela 7 års garanti och original däcktryckssensorer för bästa funktion ihop med din bil.

Se alla våra Kia Original Vinterhjul på vår webbshop HÄR.

Undersöker Kia däck

Rådgivning

Få tips och råd av våra experter om vilka däck som passar din Kia-modell och dina körförhållanden.

Nya Kia vinterhjul

Däckförsäljning

Vi har stort utbud med däck till din Kia i olika prisklasser och segment för snabb leverans, vi monterar däcken på dina befintliga fälgar och säkerställer så allt blir rätt innan vi monterar dem på bilen. Dina gamla däck skickas för återvinning.

Punktering på däck

Punktering

Våra tekniker löser enkelt små missöden på dina däck med lagning om möjligt.

däckhotell

Däckhotell

När det är dags att byta till sommar- eller vinterhjul kan du smidigt byta dem hos oss och sedan lämna de Kia hjul du inte använder på vårt däckhotell på tvätt och förvaring i rätt miljö tills nästa säsong.

Har du koll på när det är dags att byta däck?

Det är lag på vinterdäck mellan den 1:a december till den 31:a mars – förutsatt att vinterväglag råder. Under vintertid är det även lagkrav på minst 3 mm mönsterdjup och 1,6 mm under sommarväglag.  

Användning av dubbdäck är förbjudet mellan den 16:e april och den 30:e september, i detta fall förutsatt att det inte råder vinterväglag – annars är dubbdäck okej.

Kontakta oss gärna för att rådgivning och hjälp med dina Kia däck.